Panasonic KX-TGJ322

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Panasonic KX-TG8062 op Kieskeurig.nl.
De display verlichting is uit te zetten, ga naar Instelling, Display instellen, LCD laden, LCD laden UIT.
Beste egberts
Mag ik vragen wat je voor de totale set hebt betaald
( exclusief de teruggave van Panasonic )
Mvg Hans
Dan doe je toch echt iets verkeerd. Check je instellingen eens.
Mijn vrouw heeft haar hand in het gips gehad, veel handsfree gebeld, toestel liggend op haar schoot of op bank, en probleemloos gegaan. Geluid vind ik hard en kraakhelder, soms minder maar dan ligt het aan de lijn/toestel van de beller.
Ik vind bellen met een headset fijn, dus telefoon aan mijn broek en headset op mijn oren. Mijn vraag is nu kan dit met deze telefoon? Dank voor de reactie.
@dorpf: zit i.d.d. een zacht rubber dopje aan de linkerzijkant met een koptelefoonteken met microfoon erop. Dus kan.
PeepPeep,
Dat klinkt goed, ik wil deze ook graag kopen in de variant met 3 toestellen, maar ik ken hem nergens vinden. Waar is deze gekocht?
Alvast dank voor uw response,
Stijn
Waar heb je kx-tg8063 kunnen aanschaffen?
Ik heb de 8063 bij de media markt gekocht, weet niet welke winkels ze nog meer hebben..
KX-TG8063 alleen bij Mediamarkt i.d.d.
Hoi, ik lees dat u tevreden bent over de handsfree functie. Mijn ervaring met eerdere telefoons en hun handfreefunctie is dat deze dan "onderbreekt" tijdens het gesprek wanneer degene aan de andere kant van de lijn iets zegt. Kunt u zeggen of allebei de personen (of zelfs meer dan twee) door elkaar heen kunnen praten zonder dat de speaker "dichtklapt" aan een kant, waardoor je soms einde woorden of halve zinnen niet meekrijgt?
Deze combinatie inmiddels 3 maanden in gebruik en in vergelijking met de Gigaset (batterijen na 2 jaar defect) een verbetering. Geluid is prima, instellingen eenvoudig (van hoofdtoestel naar set door te zenden). Ook gesprekspartners horen de verbetering.