Philips BeNear CD2802W/NL - Reviews

Specificaties
Antwoordapparaat
Nee
Nummerherkenning
Ja
Toestel draadloos
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1 review die zijn achtergelaten voor de Philips BeNear CD2802W/NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Flor 02-12-2013

Prima telefoon!

Geschreven voor: Philips BeNear CD2802W/NL

Algemene score

10,0
Deze telefoon heeft zeer aangename ringtones en is handig in het gebruik. Eigenlijk is de gebruiksaanwijzing bijna niet nodig - alles wijst zichzelf uit.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Véronique11 23-05-2012

Dit product geeft me op alle vlakken het nodige comfort

Geschreven voor: Philips BeNear CD2802W/NL

Algemene score

10,0
Product is zeer gebruiksvriendelijk en compact; biedt me alle comfort en heeft een perfect design dat zich perfect toeleent aan men leefomgeving
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

tahoo 22-05-2012

de beste telefoon dat ik gehad heb,

Geschreven voor: Philips BeNear CD2802W/NL

Algemene score

10,0
ik heb altijd problemen gehad met telefoon toestel,en continu een andere gekocht,tot ik deze gekocht heb, ik heb het gevonden, doet aan alle eisen met een woord perfect,
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

buitenkant 21-05-2012

goed maar...

Geschreven voor: Philips BeNear CD2802W/NL

Algemene score

8,0
vooral al die bewaarfuncties zijn storend. Een adresboek prima
maar welk telefnr., wanneer heeft gebeld of is gebeld is echt,
m.i., volledig overbodig.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Oirammetje 20-05-2012

Dit is een product welke mijn verwachtingen overtreft

Geschreven voor: Philips BeNear CD2802W/NL

Algemene score

10,0
Wij waren nooit echt te spreken over het product telefoon van Philips,tot dat deze welke we nu hebben ons van gedachten deed veranderen.
Hij is mooi van design en gebruiksvriendelijk .
We zullen de volgende keer weer naar een dergelijk toestel van Philips omzien.
De meerwaarde zit het ook dus in het design , waardoor het geen storend object in de woonkamer is.
De tweede telefoon voldoet prima in onze slaapkamer ,en dus wij zijn helemaal tevreden.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

ben8660 20-05-2012

Très bon produit au niveau technique avec un bémol pour l'écran

Geschreven voor: Philips BeNear CD2802W/NL

Algemene score

8,0
Très bon produit en général.
Au niveau technique :
Très bonne émission/réception
Eclairage un peu jaunâtre très agréable
Manque de convivialité dans les menu parfois (Difficle de trouver comment afficher la liste des appels sortants)
Fonction main libre d'excellente qualité avec un haut-parleur puissance et offrant un son très audible.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Vries 12-11-2011

prima telefoon!!

Geschreven voor: Philips BeNear CD2802W/NL

Algemene score

8,0
Goede telefoon, handige gebruiksmogelijkheden, goed verlicht display. Voldoet helemaal aan de verwachting! Goede prijs.kwaliteit
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

MAT45 03-11-2011

Prachtig toestel, in de bellijst kan je de voicemail niet uitgeschakeld krijgen

Geschreven voor: Philips BeNear CD2802W/NL

Algemene score

6,0
Handig toestel, zoals velen.
Jammer dat in de bellijst de nummers 1 en 2 hard geprogrammeerd zijn.
Voice-mail wil iki beslist niet, maar bij in gesprek wordt automatisch voicemail geiniteerd. In de handleiding wordt verwezen naar de provider, die weet niet hoe je dit moet uitzetten.
Koop nu een ander toestel, waaqr dit niet standaard inzit.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

TheGrouch 28-09-2011

de datum op het display staat in een belachelijk formaat

Geschreven voor: Philips BeNear CD2802W/NL

Algemene score

2,0
Na invoering van Nederlands als taal en het ingeven van datum in formaat dd-mm-eejj komt de datum op de display als eejj-dd-mm te staan.
Dus vandaag staat er als 2011-28-09.
Wie verzint zo iets.

Tevens is het niet mogelijk om de 2 voorkeuzes in het telefoonboek helemaal te verwijderen.
Je kunt er alleen iets anders in zetten waarbij gelijk 2 tekens verbruikt zijn.
Wiens telefoon is het? Ik heb hem toch gekocht.

De telefoon is ook niet rechtstandig neer te zetten. Je kunt hem alleen neerleggen.

Dat maakt de telefoon voor mij eigenlijk waardeloos.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Sailpipe 16-09-2011

behoorlijk goed!

Geschreven voor: Philips BeNear CD2802W/NL

Algemene score

10,0
intuitieve bediening, zeker voor ook GSM gebruikers. Bereik buitenshuis behoorlijk.
Niet meer fratsen dan nodig. Voorgeinstalleerde voorkeuzes wel hinderlijk, want niet weg te krijgen. Paternalistisch trekje uit het Zuiden van het land.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer