Fysic FX-6220 - Reviews

Specificaties
Antwoordapparaat
Nee
Nummerherkenning
Ja
Technologie
DECT
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 13 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

atm 07-02-2017 Product paar dagen in bezit

verlichte cijfers fijn,letters op scherm mogen duidelijker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
dit model is gemakkelijker in te stellen als de voorgaande modellen. Heeft ook een prettig toetsenbord en het geluid is goed,
dit model heeft voor senioren wel 1 minpunt,
mijn moeder ziet alles nog goed en leest ook nog goed met bril ,ze heeft dus geen oogproblemen,maar de letters op het scherm van dit toestel zijn te dun en daardoor voor haar slecht leesbaar ( zoals bv de tijd, of het nummer wat belt, het scherm van oudere Fysic model was voor haar veel beter leesbaar)
Jammer dus,dat de letters niet wat dikker "gedrukt" zijn en daardoor beter zichtbaar is, juist voor ouderen,waarvoor deze telefoon is bedoeld.
verder is de telefoon goed en heeft ook een begrijpelijke gebruiksaanwijzing (om in te stellen)

Pluspunten

  • goed geluid
  • duidelijk toetsenbord
  • eenvoudiger in te stellen als vorige modelllen

Minpunten

  • letters op scherm te "dun",moeilijker leesbaar

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Boris van Zeijst 27-01-2017 Product paar dagen in bezit

veel te zachtjes . niet goed voor slechthorenden

Algemene score

3,0
Deze telefoon heb ik net nieuw als opvolgers van mijn versleten amplicon toestellen.
Deze fysic's toestellen zijn VEEL ZACHTER de versterking is maar maximaal 9 DB terwijl een Amplicon toestel standaard 35 a 40 DB harder is.
Dus Niet kopen voor slechthorenden , ook het oproepvolume is ook te zachtjes.

Pluspunten

  • redelijk betaalbaar
  • voor normale mensen prima

Minpunten

  • veel te zachtjes
  • gebruiksaanwijzing onduidelijk
  • oproepvolume ook te zachtjes
  • tegen je oor druk je het toestel uit.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

Droppie58 10-01-2017 Product paar weken in bezit

Goede telefoon voor de slechtziende, oudere mens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze telefoon voor mijn slechtziende vader van 87 gekocht. Voorheen had hij een gewone dect-telefoon waarvan hij de cijfers niet goed kon lezen. Dat is bij deze telefoon helemaal geen probleem. Grote, verlichte toetsen en een duidelijk leesbaar scherm. Helemaal top dus.

Pluspunten

  • Grote, verlichte toetsen
  • Goed leesbaar scherm
  • Ideaal voor ouderen/slechtzienden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anja 03-01-2017 Product paar weken in bezit

Fysic FX-6220

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben deze telefoon voor onze moeder gekocht. Ze is 86 jaar en dus niet meer zo handig in het gebruik van nieuwe apparaten. Deze telefoon is erg gebruiksvriendelijk en heeft grote toetsen waardoor ze er makkelijk mee om kan gaan.

Pluspunten

  • Erg gebruiksvriendelijk
  • Grote toetsen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo M 07-12-2016 Product paar maanden in bezit

Groot scherm, lange adem en zeer geschikt voor oudere mensen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Prima toestel, duidelijke tekst, alleen de adressenlijst is omslachtig voor oudere mensen moeilijk te vinden en het aantal karakters op de display voor een naam is te weinig, had iets meer kunnen zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Rachel 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Grote verlichte knoppen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ben zeer tevreden met het product. De knoppen zijn goed verlicht en makkelijk te bedienen. Ook in het donker is dit makkelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rein 27-09-2016 Product paar dagen in bezit

Prima toestel

Algemene score

8,0
Lekker grote toetsen, prima voor oudere mensen.
Goed leesbaar display.
Jammer dat je tweemaal moet drukken voor telefoonboek, lastig voor ouderen.

Pluspunten

  • Groot display
  • Grote toetsen

Minpunten

  • 2x drukken voor telefoonboek

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Haary 18-09-2016 Product half jaar of langer in bezit

Fijn toestel met grote toetsen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Aangekocht voor mijn moeder (82 jaar) dus grotere toetsen zijn een geweldige uitkomst. Dit is het tweede setje, van de eerste een telefoon stukgegaan door eigen schuld. De overgebleven telefoon zeer gemakkelijk kunnen koppelen aan de nieuwe set. Moeders weer zeer tevreden.
Goed geluid, duidelijk scherm, prima gebruiksaanwijzing. Wat wil je nog meer.

Pluspunten

  • Grote toetsen
  • Goed hoorbaar geluid
  • Duidelijk scherm
  • Prima gebruiksaanwijzing
  • Voldoende mogelijkheden

Minpunten

  • Nog niet tegengekomen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Th.Meyer 19-08-2016 Product half jaar of langer in bezit

Prima telefoon voor oudere mensen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ivm grote toetsen, grote display en extra hard geluid geschikt voor oudere mensen. Jammer dat je 2 keer moet drukken om in je telefoonboek te komen, voor oudere mensen is dat vaak lastig. Bij Siemens zit je met 1 druk op de knop in je telefoonboek.

Pluspunten

  • toetsen
  • grote display
  • geluid
  • mogelijkheden

Minpunten

  • 2x drukken voor je
  • je telefoonboek
  • 8 karakters is te weinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

cogema 30-06-2016 Product paar dagen in bezit

gemakkelijk toestel (ook als je nog niet zo oud bent...)

Algemene score

8,2
Het toestel voldoet aan mijn verwachtingen, lekkere grote toetsen, goed hoorbaar en instelbaar geluid . De vormgeving is wellicht niet zo "flitsend" maar een dergelijk toestel koop je meestal voor het gebruiksgemak. Ik ben er blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

phw 24-03-2016 Product paar weken in bezit

Ziet er goed uit

Algemene score

8,8
Ik heb de telefoons enkele weken in bezit, maar nog niet zo veel gebruikt. De aanschaf is voornamelijk voor mijn vrouw die aan één oor doof is en voor het andere een gehoorapparaat gebruikt. Zij kan de gesprekken inderdaad beter verstaan dan met onze oude dect-telefoons. Ook is het gebruik eenvoudig en de toetsen gemakkelijk te bedienen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin Bannet 18-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Een goede keus als je al wat ouder ben. Mooie uitvoering, duidelijk af te lezen, grote goed bedienbare toetsen en de telefoon ligt ook nog lekker in de hand. Je moet wel effe oefenen om alles onder de knie te krijgen. Maar na een poosje likt het goed. Ben zeer tevreden en hoop er nog lang plezier van deze telefoon te hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Direct 17-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Praktische telefoonset, geschikt voor slechthorenden en slechtzienden. De toetsen zijn eenvoudig terug te vinden. De achtergrondverlichting van de toetsen hebben geen toegevoegde waarde voor macula-patiënten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer