Samsung Galaxy Tab S5e 10,5 inch / zwart / 64 GB / 4G - Reviews

Specificaties
Opslag
64 GB opslag
Resolutie
1600 x 2560 pixels
Schermgrootte
10,5 inch scherm
Bekijk 17 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy Tab S5e 10,5 inch / zwart / 64 GB / 4G op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

BWeg 23-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Helder scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S5e 10,5 inch / zwart / 64 GB

Algemene score

9,0
Mooi helder scherm. Best redelijk geluid. Werkt gemakkelijk. Is snel. Opvallend vaak bij het downloaden van apps is de mededeling dat de app wellicht niet is geoptimaliseerd voor dit toestel. Eén app werkt niet, is gecontroleerd en bevestigd door de verstrekker van de app. Te modern?

Pluspunten

  • Kwaliteit van het scherm

Minpunten

  • Niet goed geoptimaliseerd voor meerdere apps.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JM 13-08-2020
  • Product gekocht

Wifi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S5e 10,5 inch / zwart / 64 GB

Algemene score

7,0
Ik heb hier eerder al een recensie geschreven. Is nog steeds een top tablet, maar aanvullend wil ik hierbij vermelden dat de wifi inderdaad HEEL erg slecht is.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Scherp beeld

Minpunten

  • Wifi

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JM 24-04-2020
  • Product gekocht

Schitterend beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S5e 10,5 inch / zwart / 64 GB

Algemene score

10,0
Na jaren een oude ipad gebruikt te hebben heb ik na het lezen van veel recencies de 5se gekocht.
En ik wou dat ik veel eerder overgestapt was.
Wat een gebruiksgemak. Wat een schitterend beeld. Is licht in de hand. Wordt voornamelijk gebruikt voor Netflix en Viki, maar ook als ereader en voor tijdschriften.
De print screens die hij maakt zijn super scherp.
Verder heb ik een kleine multi verloop blokje aangeschaft. Handig om diverse apparaten aan te sluiten en met de hdmi verbinding kan ik ook op een oudere tv in huis alles zien wat ik op de tablet kan.

Pluspunten

  • Fantastisch scherp beeld
  • Licht
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Print screen lastig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ferhat 25-03-2020
  • Product gekocht

Perfect..!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S5e 10,5 inch / zilver / 128 GB / 4G

Algemene score

9,0
Als je kijkt naar de eigenschappen wat apple en samsung betreft dan betaal je voor deze 400 euro minder.

Waarom moet ik meer betalen voor merknaam?!

Het werkt perfect en voldoet ECHT aan alles.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

hobbybobby 22-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi scherp beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S5e 10,5 inch / zwart / 128 GB

Algemene score

8,0
samsung doet wat het beloofd scherp beeld makkelijke installatie. Beeldscherm is duidelijk en mooie en scherp beeld. Tablet is licht in gewicht en doet wat het moet doen.

Filmjes laat hij snel en speelt alles soepel af.

Pluspunten

  • licht in gewicht
  • scherp en helderbeeld

Minpunten

  • redelijk aan de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hein 06-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prestaties, lekker snel en mooie beelden

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S5e 10,5 inch / zwart / 64 GB

Algemene score

10,0
Zeer mooi beeldscherm, extreem goede speakers met rijk geluid en bass. Accu is uitstekend, snelheid is prima, kortom ik ben helemaal fan.
Ik heb deze nu 2 weken en dagelijks in gebruik. Het is erg fijn om Netflix te kijken met mijn bluetooth oortjes. Binnenkort weer vliegen en dan biedt dit uitkomst om de tijd te doden Kortom een aanwinst.
Ook de wifi werkt goed en binnenhalen van apps gaat erg snel.

Pluspunten

  • Licht in gewicht
  • Erg mooi beeld
  • Lekker snel
  • Prima geluid

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AHW 10-11-2019
  • Product gekocht

Goede keus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S5e 10,5 inch / zwart / 64 GB

Algemene score

9,0
Het apparaat doet alles, waarvoor het het gemaakt is. Als er al iets van kritiek zou moeten worden gegeven: deze Samsung is vrij zwaar voor een tablet.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Snel
  • Accu gaat lang mee

Minpunten

  • Gewicht

Reageer

Jules 05-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi scherm, lekker snel en goede Android ervaring

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S5e 10,5 inch / zwart / 64 GB

Algemene score

9,0
Prima prijs-kwaliteitsverhouding, keuze voor Samsung gemaakt op grond van onderzoek en reviews. Is gewoon een aanrader.

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • Goede Android ervaring
  • Snel apparaat
  • Goed geluid

Minpunten

  • Scherm kon iets groter
  • Glanzend scherm reflecteert

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

arjan 04-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

supper mooi beeld duidelijk perfect tv kijken supermooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S5e 10,5 inch / zwart / 64 GB

Algemene score

10,0
mooi product was aan een andere toe mijne is weggegaan ik zocht snelheid opslag werkgeheugen en mooi disign goed geluid nou gevonden voor mooie prijs top

Pluspunten

  • snelheid
  • opslag
  • geluid levens echt
  • dun geen ruimte nodig
  • kortom aanrader

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer