Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / zwart / 64 GB / 4G - Reviews

Bekijk 7 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / zwart / 64 GB / 4G op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jan 02-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Iets groter duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

9,0
Ben overgegaan van ipad naar deze tablet, mogelijkheden zijn veel beter! Door de usb aansluiting zijn de mogelijkheden veel groter.

Pluspunten

  • duidelijk scherm
  • snelle processor

Minpunten

  • heeft hoes nodig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie 25-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / zwart / 400 GB

Algemene score

8,0
Mooi scherp beeld, geweldige pen en een vloeiende DEX.
De tab S4 is iets anders dan zijn voorgangers maar went heel snel.
Aanraak gevoeligheid is zeer direct, en het geluid uit de AKG luidsprekers is erg mooi.
De accuduur is een stuk ruimer dan zijn voorgangers.Zoals we gewend zijn is de afwerking van Samsung weer om door een ringetje te halen.
Helemaal blij mee deze TAB S4 van Samsung.

Pluspunten

  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Afwerking

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jantje 06-05-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Geweldige tablet met een groot probleem.

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / zwart / 400 GB

Algemene score

6,0
Ik heb dit tablet gekocht om altijd een ligte laptop vervanger mee te kunnen nemen.
De erbij gekochte Samsung toetsenbord cover typt uitstekend. Films kijken op dit tablet is een genot van wege het zeer goede scherm, amoled met een hoge pixel dichtheid. Laat dat maar aan Samsung over. Het pennetje gebruik is eigenlijk niet.

Deze tablet is niet goedkoop, om niet te zeggen erg duur, 650 Euro + 150 euro voor de type cover. Echter, ik vind het het geld waard. Ware het niet dat er toch echt een probleem is: UPDATES, of beter gezegd, het uitblijven daarvan.

Het is nu mei 2019. De laatste veiligheids update is van december 2018!!! Android Pie is er ook nog niet.

Kortom, Samsung laat je zwaar betalen voor een "premium" product, en heeft vervolgens *** aan jou. Schande. Mijn advies is trap erniet in.

Pluspunten

  • Prima tablet en toetsenbord.
  • Lekker snel.
  • Goed toetsenbord, wel extra betalen.

Minpunten

  • Duur en toch geen updates van de software.
  • Je voelt je belazerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 30-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

helder beeldscherm, gemakkelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

9,0
Werk zoals je van een Samsung kunt verwachten, prima kwaliteit, maar had misschien iets goedkoper gemogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wijnand 29-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig scherm, mooie kleuren.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

8,0
Ligt lekker in de hand. Ik heb een grijs exemplaar genomen om vieze vingerafdrukken te voorkomen op de achterkant. Moet nog wennen aan de gezichtsherkenning.

Pluspunten

  • Alles scherm
  • Mooi geluid

Minpunten

  • Glazen achterkant
  • Ontbreken vingerafdruksensor

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Willy 27-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / zwart / 64 GB / 4G

Algemene score

10,0
Het scherm is lekker groot en helder. Heeft een heel goed contrast. Het apparaat werkt snel. De tablet heeft een mooie uitstraling.

Pluspunten

  • helder scherm
  • razend snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana Rademakers 27-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie foto's, veel opslag. Moor scherp beeld.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / wit / 64 GB / 4G

Algemene score

9,0
Mooi scherm qua resulolutie. Mooie foto's. Selfie vind ik iets minder dan de S tab 2 lijkt het. Sdkart opslag kan tot 512 gb, maar Samsung verkoopt deze niet. Nu moet ik deze helaas bij SanDisk bestellen. En de 64 gb interne opslag is fijn! Lekker snel :-)

Pluspunten

  • Zeer mooi scherm qua resolutie
  • Speakers klinken beter dan mijn oude tab S2
  • 64 gb

Minpunten

  • Samsung heeft geen micro sdcard van 512 gb
  • Selfie matige kwaliteit, is op mijn S2 tab beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Cloudy 12-05-2019

Werkte het met een 512 GB kaartje? Op de site van Samsung staat bij de specs dat hij maar tot 400 MB aankan op SDkaart. Wij zitten te twijfelen of we deze tablet zullen kopen :-) We hebben al een 512 GB SDkaartje, en vragen ons af of we die dan wel kunnen gebruiken.

Reageer

Chris 27-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig mooi scherm en snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / wit / 64 GB / 4G

Algemene score

9,0
Geweldig mooi scherm en snel apparaat erg blij mee en mooier scherm dan Ipad. Heel tevreden met de werking.

Pluspunten

  • OLED Scherm
  • Snelheid

Minpunten

  • Glad, hierdoor kan hij makkelijk vallen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gaspard Boot 24-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

bestelling keyboard

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

9,0
gemist om promotie aan te kruisen tijdens betselling - goed geholpen door telefoniste promotie afdeleing meredit - ingewikkelde manier om per web te betsellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineg 17-12-2020

Super tablet

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / zwart / 64 GB / 4G

Algemene score

10,0
Een geweldig tablet dat heerlijk werkt. Ik heb het altijd bij, want het kan gemakkelijk in mijn tas. De accu is ook prima. Ik kan er ongeveer 7 à 8 uur mee werken. De camera gebruik ik niet, want daarvoor gebruik ik mijn telefoon. De pen werkt ook goed.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

johan 30-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

9,0
Mooie strakke en heldere tab die duidelijk een verbetering is voor de vorige uitvoeringen, met pen een corver een chromebook waardig.

Pluspunten

  • helder beeld
  • licht, makkelijk handelbaat
  • accu gaat lang mee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 20-06-2019

100% TE VREDEN

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / zwart / 64 GB / 4G

Algemene score

10,0
Super te spreken over de Galaxy s4 lte. Werkt ongelofelijk snel en werk uitstekend met de s pen!! Een echte aanrader
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 16-06-2019

it's my first tablet

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / zwart / 64 GB / 4G

Algemene score

10,0
I'm really happy with my first tablet and I am looking forward to the first Adobe Premiere Rush app to become available. I love the hybrid between smartphone and tablet UI. Further, for people outside US/UK, the keyboard lets you easily switch languages.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Hans51 11-06-2019

wat een geweldig scherm

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / zwart / 64 GB / 4G

Algemene score

10,0
De tablet gebruik ik voornamelijk voor navigatie in ons sportvliegtuig. De verbetering ten opzichte van de vorige tablet (GT-N8000) van het beeldscherm is enorm. Wat een scherpte. De reactiesnelheid is eveneens enorm verbeterd! Alle hobbels, die er bij de vorige tablet kwamen, zoals problemen bij sommige websites zijn voorbij.
Enorm tevreden.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Henzy 10-06-2019

Leuke en goede vervanging voor mijn oude tablet.

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / zwart / 64 GB / 4G

Algemene score

8,0
Net gekocht en het is wel even wennen. Ik mis de thuisknop en was echt even bezig met het zoeken naar de apps en mijn favo instellingen. Maar nu blij met een snel en mooi nieuw tablet met goede beeld kwaliteit voor mijn foto's.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Joe Thio 26-05-2019

Boven Gemiddeld

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / zwart / 64 GB / 4G

Algemene score

6,0
Het touch screen heel vaak werk niet met finger maar wel met pen !
Beeldscherm af en toe zit vast en reageert niet met touch vinger.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

WeldiKoen 25-05-2019

Strak design , echt een krachtpatser incognito!

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / zwart / 64 GB / 4G

Algemene score

10,0
Allereerst begint het met een super strak design, daarna het verbazingwekkende scherm gevolgd door de snelheid waarmee je kan werken. Echt een top product en zijn meerprijs waard
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

JacobusV 21-05-2019

Fijne tablet

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / zwart / 64 GB / 4G

Algemene score

10,0
Tablet met een zeer helder scherm. Verder licht, snel en makkelijk in gebruik. Net de laatste update van Samsung ontvangen. Kunnen er dus weer even tegen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Rayman 10-05-2019

robuust in de handen en mooi helder scherm

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / zwart / 64 GB / 4G

Algemene score

10,0
De S4 ligt lekker robuust in de handen en voelt totaal niet zwak aan de heldere scherm is prachtig in zon en donkere omstandigheden en voor de Bing mensen onder ons de Doldy Atmos klinkt heerlijk
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Martje87 04-05-2019

Super snel

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / zwart / 64 GB / 4G

Algemene score

10,0
Top tablet van Samsung supersnel en snel internet kan ook een sd kaartje in ben er ongeloofelijk wijs mee

Mvg maarten
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews