Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / zwart / 64 GB / 4G - Reviews

Specificaties
Opslag
64 GB opslag
Resolutie
2560 x 1600 pixels
Schermgrootte
10,5 inch scherm
Bekijk 4 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / zwart / 64 GB / 4G op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jan 02-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Iets groter duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

9,0
Ben overgegaan van ipad naar deze tablet, mogelijkheden zijn veel beter! Door de usb aansluiting zijn de mogelijkheden veel groter.

Pluspunten

  • duidelijk scherm
  • snelle processor

Minpunten

  • heeft hoes nodig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie 25-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / zwart

Algemene score

8,0
Mooi scherp beeld, geweldige pen en een vloeiende DEX.
De tab S4 is iets anders dan zijn voorgangers maar went heel snel.
Aanraak gevoeligheid is zeer direct, en het geluid uit de AKG luidsprekers is erg mooi.
De accuduur is een stuk ruimer dan zijn voorgangers.Zoals we gewend zijn is de afwerking van Samsung weer om door een ringetje te halen.
Helemaal blij mee deze TAB S4 van Samsung.

Pluspunten

  • Mooi beeld
  • Goed geluid
  • Afwerking

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim 30-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

helder beeldscherm, gemakkelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

9,0
Werk zoals je van een Samsung kunt verwachten, prima kwaliteit, maar had misschien iets goedkoper gemogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wijnand 29-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig scherm, mooie kleuren.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

8,0
Ligt lekker in de hand. Ik heb een grijs exemplaar genomen om vieze vingerafdrukken te voorkomen op de achterkant. Moet nog wennen aan de gezichtsherkenning.

Pluspunten

  • Alles scherm
  • Mooi geluid

Minpunten

  • Glazen achterkant
  • Ontbreken vingerafdruksensor

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Willy 27-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / zwart / 64 GB / 4G

Algemene score

10,0
Het scherm is lekker groot en helder. Heeft een heel goed contrast. Het apparaat werkt snel. De tablet heeft een mooie uitstraling.

Pluspunten

  • helder scherm
  • razend snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana Rademakers 27-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie foto's, veel opslag. Moor scherp beeld.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / wit / 64 GB / 4G

Algemene score

9,0
Mooi scherm qua resulolutie. Mooie foto's. Selfie vind ik iets minder dan de S tab 2 lijkt het. Sdkart opslag kan tot 512 gb, maar Samsung verkoopt deze niet. Nu moet ik deze helaas bij SanDisk bestellen. En de 64 gb interne opslag is fijn! Lekker snel :-)

Pluspunten

  • Zeer mooi scherm qua resolutie
  • Speakers klinken beter dan mijn oude tab S2
  • 64 gb

Minpunten

  • Samsung heeft geen micro sdcard van 512 gb
  • Selfie matige kwaliteit, is op mijn S2 tab beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 27-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig mooi scherm en snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / wit / 64 GB / 4G

Algemene score

9,0
Geweldig mooi scherm en snel apparaat erg blij mee en mooier scherm dan Ipad. Heel tevreden met de werking.

Pluspunten

  • OLED Scherm
  • Snelheid

Minpunten

  • Glad, hierdoor kan hij makkelijk vallen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gaspard Boot 24-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

bestelling keyboard

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / grijs / 64 GB

Algemene score

9,0
gemist om promotie aan te kruisen tijdens betselling - goed geholpen door telefoniste promotie afdeleing meredit - ingewikkelde manier om per web te betsellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

msa1 13-03-2019

Fantastisch beeld, slechte afwerking.

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / zwart / 64 GB / 4G

Algemene score

6,0
Ik heb de grijze S4 besteld en het valt tegen dat de glazen voor en achterkant van de Samsung S4 niet goed aansluit op het aluminium frame. De afwerking van de tablet is erg slecht. Misschien dat de flinke ruimte tussen het glas en frame op sommige plekken, makkelijker te zien is bij een grijze S4... het valt hoe dan ook tegen. Ik heb dit euvel bij meerdere S4 tabletten gezien dus besloot maar te stoppen met retourneren. Positief is het perfecte beeld, vooral youtube kan ik op 1440p instellen wat niet mogelijk is bij andere merken. Ook vind ik het later aangeschafte toetsenbord prettiger typen met echte geveerde toetsen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Refect 12-03-2019

Top-apparaat

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / zwart / 64 GB / 4G

Algemene score

8,0
Ik heb mijn Tab S4 nu een enige tijd, tot nu toe doet hij alles wat ik er van vraag. Het speelt games fantastisch mooi, en films zijn leuker om te kijken dan ooit!
De S-pen werkt ook erg voordelig, de extra functies zijn top en maken het apparaat steeds een stukje makkelijker om mee te werken.
Heb nog nooit een betere tablet gehad.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 12-03-2019

Goede besturing

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / zwart / 64 GB / 4G

Algemene score

8,0
Geweldig product! Ik heb deze tablet laatst gekocht en tot nu toe ben ik er erg tevreden mee. Ik heb nog geen slechte kenmerken kunnen ontdekken, en de besturing met de S pen werkt erg goed. Zeker een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ylonka 12-03-2019

In 1 woord fantastisch

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / zwart / 64 GB / 4G

Algemene score

10,0
Wat een super mooie tablet.
Prachtig scherm.
Werkt snel.
Genoeg standaard geheugen van 64 gb.
Werkt erg makkelijk
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

NDAAD 10-03-2019

Geweldige kwaliteit

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / zwart / 64 GB / 4G

Algemene score

8,0
Top kwaliteit: niet zwaar, snel en een goede vervanging als je even geen zin hebt in een laptop. Makkelijk mee te nemen en de apps helpen hier ook bij.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Carolus72 10-03-2019

Perfecte tablet

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / zwart / 64 GB / 4G

Algemene score

10,0
Na mijn ervaring met de Galaxy Tab S2 en S3 heb ik besloten om de Galaxy Tab S4 te kopen. De functies van de Tab S4 zijn geweldig. Ik gebruik de Tab S4 voor mijn werk als auteur samen met de Samsung Tab S Pro (windows). Ik gebruik de Tab S4 met toetsenbord, S pen en Dexkabel zo kan ik op een groot scherm al de functies gebruiken van de Tab S4.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

GeVe 10-03-2019

DIT VOELT GOED

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / zwart / 64 GB / 4G

Algemene score

8,0
NA JAREN GE-IPAD,DEZE TAB S4LTE GEKOCHT, EEN LUST VOOR HET OOG! MET SWITCH 1,2,3 ALLES VAN DE IPADS OVER GEZET. TOP! OLED SCHERM GEWELDIG. FOTOGRAFIE SOFTWARE DRAAIT OOK ZONDER MANKEREN, KORTOM IK BEN ERG TEVREDEN!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Pat2019 10-03-2019

Super apparaat!

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / zwart / 64 GB / 4G

Algemene score

10,0
Net gekocht een nu al in gebruik! Heel eenvoudig ook voor iemand die weining weet van tablets. Gebruikers vriendelijk toetesenbord en mooi klein. Scherp beeld en helder geluid. Kortom alles wat een tablet nodig heeft.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Caroline1803 10-03-2019

Fijne tablet

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / zwart / 64 GB / 4G

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden met de tablet en maak er veel gebruik van. Had de tab s3 al, nu de s4 en ik merk toch w3l verschil.
Heel tof ga zo door!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ralivu 09-03-2019

Heerlijke tablet

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / zwart / 64 GB / 4G

Algemene score

10,0
Het eerste wat mij opviel was de scherpte en de helderheid van het scherm! Hij is erg snel en reageert goed! Hij voelt erg licht aan en is erg dun. Gebruike vriendelijk is hij ook zeker en met een mooi design.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 08-03-2019

De beste Tablet op dit moment verkrijgbaar

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / zwart / 64 GB / 4G

Algemene score

10,0
Dit is onze 3de tablet, en bij elke serie word het alleen maar mooier, beter, sneller, luxer.
zeer tevreden over de vormgeving en het beeld is gewoonweg bizar, zo diep die kleuren en de S-Pen is een geweldige aanvullig op deze tablet, mijn oude tekenbord is hierdoor overbodig geworden, dit is hemels,
zowel qua snelheid en gebruikersgemak is dit de beste tablet die ik tot nu toe heb gehad en ook de prijs is zeker een meevaller. een absolute aanrader
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Job777 08-03-2019

Aankoop tab s4

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S4 10,5 inch / zwart / 64 GB / 4G

Algemene score

10,0
Ik ben super blij
Handig voor school/studeren
En je krijgt er ook nog eens een mooie headset bij,
Wat wil je nog meer.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews