Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Apple iPad Air 2 2016 9,7 inch / grijs / 32 GB / 4G

Vergelijkbare producten

Renewd Refurbished Apple iPad Air 2 WiFi – 16GB - Spacegrijs 9,7 inch / grijs / 16 GB

Renewd Refurbished Apple iPad Air 2 WiFi – 16GB - Spacegrijs 9,7 inch / grijs / 16 GB
1 reviews

Renewd Refurbished Apple iPad Air 2 WiFi + 4G – 16GB - Zilver 9,7 inch / zilver / 16 GB / 4G

Renewd Refurbished Apple iPad Air 2 WiFi + 4G – 16GB - Zilver 9,7 inch / zilver / 16 GB / 4G
1 reviews

Apple iPad 2018 9,7 inch / grijs / 32 GB / 4G

Apple iPad 2018 9,7 inch / grijs / 32 GB / 4G
8,6 (5)
Bekijk alle Tablets

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de Apple iPad Air 2 2016 9,7 inch / grijs / 32 GB / 4G op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rijpkema 17-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Makkelijk te gebruiken

Geschreven voor: Apple iPad Air 2 2016 9,7 inch / grijs / 32 GB / 4G

Algemene score

9,0
IK vind de Ipad air 2 makkelijk in gebruik. Het scherm is helder en ook de accuduur is ok.
Het vinden van apps is vrij eenvoudig ook voor iets oudere personen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 06-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

snelle Apple Ipad Air 2

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Apple iPad Air 2 2016 9,7 inch / grijs / 32 GB

Algemene score

8,0
De Apple IPad Air2 is snel en eenvoudig in het gebruik. Het touch screen werkt perfect. Daarnaast is het een lichte en dunne iPad. een hele verbetering t.o.v. de IPad 2.

Pluspunten

  • snel
  • gebruiksvriendelijk
  • goede touchscreen

Minpunten

  • prijzig (zoals alle Apple producten)
  • ipad trilt nij de luidspreker

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nienke 03-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prachtig design, supersnel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Apple iPad Air 2 2016 9,7 inch / grijs / 32 GB / 4G

Algemene score

9,0
De iPad doet precies wat er van verwacht wordt. Werkt snel, foutloos en heeft een zeer helder scherm. Licht design, mooie detaillering. Ik ben helemaal tevreden.

Pluspunten

  • Snel
  • Helder scherm
  • Licht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anja 25-11-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Gebruiksvriendelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Apple iPad Air 2 2016 9,7 inch / grijs / 32 GB

Algemene score

10,0
Ik heb de Ipad gekocht voor iemand anders. Zelf heb ik de Ipad inmiddels een half jaar. En ben meer dan tevreden over het apparaat. Je kan niets verkeerd doen. Is zeer gebruiksvriendelijk. Internet werkt enorm snel.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Scherp beeld
  • Goede accu
  • Licht in gewicht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jesse 29-01-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Trekt na 2 jaar spontaan krom, werkt nog wel.

Geschreven voor: Apple iPad Air 2 2016 9,7 inch / goud / 32 GB

Algemene score

7,0
Het is dat hij fijn werkt, maar dat hij na 2 jaar ineens spontaan krom trekt vind ik echt een minpunt! Want Apple kan je altijd doorverkopen, kan ik met deze wel vergeten.

Pluspunten

  • Loopt weinig vast
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Trekt krom

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer