Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / goud / 32 GB / 4G - Reviews

Specificaties
Opslag
32 GB opslag
Resolutie
2048 x 1536 pixels
Schermgrootte
9,7 inch scherm
Bekijk 9 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 189 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / goud / 32 GB / 4G op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 04-03-2019

Snel en mooi tablet!

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / goud / 32 GB / 4G

Algemene score

10,0
De samsung galacy tab S2 is mooie snelle tablet die makkelijk te gebruiken is. Binnen 15 minuten lan je er mee aan de slag. De tablet ligt goed in de hand en is makkelijk te bedienen.

Top aankoop!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Gerard en Remy 23-01-2019

Van Medion naar Samsung een geweldige stap vooruit

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / goud / 32 GB / 4G

Algemene score

10,0
Omdat mijn drie jaar oude Medion tablet telkens haperde en ik heb gekozen voor de kwaliteit van Samsung
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 12-01-2019

Heerlijke tablet

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / goud / 32 GB / 4G

Algemene score

10,0
Onlangs dit tablet aangeschaft. Hij is dun, heel licht en ligt goed in de hand. De scherm is prima en de tablet reageert snel. Hij voldoet aan alle verwachtingen waaraan een Samsung apparaat dient te voldoen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Bertus 844 10-01-2019

Bijzonder mooi beeld

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / goud / 32 GB / 4G

Algemene score

10,0
3 weken geleden deze tablet gekocht. In de winkel keuze uit meerdere types en modellen. Uiteindelijk gekozen voor deze mede door het mooie beeld kwaliteit. Nu een paar weken in gebruik en alles naar volle tevredenheid.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

PimAJ 10-01-2019

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / goud / 32 GB / 4G

Algemene score

8,0
Voelt kwalitatief goed aan, gebruiksvriendelijk en vooral een goede prijs kwaliteit verhouding. Standaard wel bizar veel meldingen, dit kun je wel makkelijk uitschakelen. Goed apparaat voor een lage prijs.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

JolandaV 09-01-2019

Super toestel!

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / goud / 32 GB / 4G

Algemene score

10,0
Vorige maand gekocht voor mijn partner. Super tevreden mee. Het beeld super scherp. Mooi formaat en super snel. Met al vooraf ingestelde installatie aangeschaft. Appeltje eitje om hem verder in te stellen. Hij gebruikt hem dagelijks. Goede wifi ontvangst ook!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Iloon 09-01-2019

Tablet s2

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / goud / 32 GB / 4G

Algemene score

8,0
Ik heb de tablet vorige maand gekocht en hij bevalt goed tot nu toe. Ik heb nog niet alle mogelijkheden gebruikt maar het lijkt erop dat hij aan de verwachtingen voldoet.
Hij is licht en dun en ziet er qua uiterlijk prima uit en daardoor erg handzaam.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Crissy66 08-01-2019

Nog mooier dan in de winkel

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / goud / 32 GB / 4G

Algemene score

10,0
In de winkel was ik al snel weg van de het mooie en duidelijke beeld van de Galaxy Tab S2. Nu ik er thuis gebruik van maak merk ik dat het beeld nog mooier is dan in de winkel.
Ook de snelheid van de tablet is perfect.
Kortom fantastische tablet voor een goede prijs!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Barbara1970 08-01-2019

Top tablet!

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / goud / 32 GB / 4G

Algemene score

10,0
Vorige maand gekocht en ontzettend blij. Mooi design.
Heb er gelijk een samsung hoes bij gekocht. Ook zeker aan te raden!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Evle 07-01-2019

Samsung gewoon goed

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / goud / 32 GB / 4G

Algemene score

10,0
Ik ben al jaren trouwe Samsung fan nu weer een extra tablet aangeschaft. Ook deze voldoet weer prima. Mooi scherm met duidelijke kleuren en wat hogere resolutie.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

nelleke 03-01-2019

Handige tablet

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / goud / 32 GB / 4G

Algemene score

10,0
Onze kinderen (9 en 10 jaar) hebben voor deze tablet gespaard. Eindelijk was het zover en nu mogen ze af en toe hun eigen spel spelen. Heel fijn en ze zijn er echt heel blij mee!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Rooky 03-01-2019

prima product

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / goud / 32 GB / 4G

Algemene score

10,0
Ik heb nu een derde tabs2 aangeschaft, thuis en voor opa/oma - allen zijn wij ervan overtuigd dat het een goed product is tegen een goed prijs. de eerste nu 3 jaar in bezit werkt (ook batterij) nog perfect.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Mark891113 01-01-2019

Snel, duidelijk en eenvoudig

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / goud / 32 GB / 4G

Algemene score

10,0
Ideale tablet voor als je niet al teveel geld wilt uitgeven. Hij werkt prima! Hij is snel, dun en erg gebruiksvriendelijk! Al met al een mooie tablet voor een mooie prijs.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 01-01-2019

Design voorbeeld

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / goud / 32 GB / 4G

Algemene score

10,0
Vormgeving, snelle dataverwerking, prachtig beeldscherm, aanbevole aan schoonzoon die er gelijk ook een heeft besteld
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

2011george 31-12-2018

Top presterende tab

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / goud / 32 GB / 4G

Algemene score

10,0
snelle tab voor het verwerken vab documenten en films bekijken.
Uistekend prijs-kwaliteitsverhouding.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 30-12-2018

Hele fijne lichtgewicht tablet!

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / goud / 32 GB / 4G

Algemene score

10,0
Afgelopen kerst deze tablet cadeau gekregen: wat een ontzettend fijn en gebruiksvriendelijk apparaat is dit! Ik was al in het gelukkige bezit van een Samsung gsm, en deze tablet is een fijne aanvulling hierop. Het installeren ging erg eenvoudig en dankzij de compatibiliteit met m'n Samsung gsm werden ook direct al m'n Apps op de tablet overgezet! De batterijduur is ook perfect: sinds 25 december slechts 1x volledig opgeladen en de batterij indicator geeft nu nog 22% aan! Kortom: een echte aanrader!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jongerhuis 30-12-2018

Snelle en handige tablet voor op reis

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / goud / 32 GB / 4G

Algemene score

10,0
We hebben deze tablet nu voor de tweede maal gekocht, omdat we zo blij waren met de eerste! Hij is snel, gebruiksvriendelijk en licht, waardoor hij ook ideaal is voor het gebruik door onze kinderen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Josette 30-12-2018

Héél mooi beeld en de kleuren zijn heel mooi fel.

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / goud / 32 GB / 4G

Algemene score

10,0
Ik heb deze tablet gekocht en hij reageert heel snel bij aanrakingen en het geluid is erg goed en de oplaadtijd is lekker snel.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 30-12-2018

Fijn apparaat

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / goud / 32 GB / 4G

Algemene score

8,0
Nooit een tablet gewild, toch overstag gegaan. Fijn apparaat, helder beeld, werkt snel, reageert goed op touch. Wel even wennen hoe dun de tablet is, voelt wat eng aan in hetg begin.

Kortom, ik wil niet meer zonder TABLET!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

C Zwaan 30-12-2018

Een absolute aanrader

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 9,7 inch / goud / 32 GB / 4G

Algemene score

10,0
Mijn zoveelste Samsung tablet over de jaren heen. Altijd zeer tevreden, zelden problemen. Nu één voor mijn vrouw gekocht. Prachtig dun en licht gewicht en voor een zeer aantrekkelijke prijs top kwaliteit.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews