Samsung Galaxy Tab A (2016) 10,1 inch / zwart / 16 GB / 4G - Reviews

Best Reviewed jan 2019 Samsung Galaxy Tab A (2016) 10,1 inch / zwart / 16 GB / 4G
Best Reviewed - januari 2019
Specificaties
Opslag
16 GB opslag
Resolutie
1920 x 1200 pixels
Schermgrootte
10,1 inch scherm
Bekijk 5 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 27 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy Tab A (2016) 10,1 inch / zwart / 16 GB / 4G op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gebruiker 20-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Let op twee verschillende versies T580 en T585 in reviews

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2016) 10,1 inch / zwart / 16 GB / 4G

Algemene score

6,0
Let u er op, dat er twee versies van deze Tab A zijn, nl. de T580 zonder 3/4G en de T585 met 3/4G, waarbij u dus met behulp van een simcard tevens kunt iunternetten buitenshuis middels uw (een) simcard. Dat verklaart ook het prijsverschil tussen beide versies. Kieskeurig maakt m.b.t. de reviews geen onderscheid en plaatst bij beide versies dezelfde reviews.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

INDO WILLIE 16-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

WELKOM

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2016) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

10,0
mooi spul voor weinig geld en het mooiste is er past een micro SD KAART VAN 256 GB IN !!!! YEP HET WERKT !!!!!! terwijl er staat MAXIMAAL 200 GB extra opslag voor mini SD kaart !!!!!!!

Pluspunten

  • MICRO SD KAART 256 GB WERKT ECHT GOED !!!
  • KOOP 256 GB MICRO SD IPV 200 GB MICRO SD !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Ritzen 16-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooie tab , snel en goed , mooi scherm,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2016) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

10,0
Ik heb deze tab nu al zeker 3 jaar en hij bevalt nog altijd goed , hij is snel en heeft een duidelijk mooi scherm , in 2017 is hij geupdate naar android 7 en ook dat ging allemaal goed , als ik goed ben geinformeerd krijgt hij na de zomer oreon 8 dan is het helemaal goed.

Pluspunten

  • Snel
  • Mooi scherm
  • Op tijd geupdate

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 11-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie prijs/kwaliteit verhouding

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2016) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

10,0
was op zoek voor een tablet, niet te duur, voor spelletjes. Tv kijken en voor af en toe op internet voor iets op te zoeken, muziek luisteren. Hier voldoet de tablet ruim aan. Snel en ligt goed in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HuubVanM 21-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Redelijke oplossing voor Telfort-probleem

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2016) 10,1 inch / zwart / 16 GB

Algemene score

7,3
Een all-in abonnement van Telfort geeft de mogelijkheid van ITV-online : het TV kijken op o.a. je tablet. De desbetreffende (KPN)-app deugt niet dus je hebt een vertekend beeld dat niet is om aan te gluren !
Bij dit tablet met dit beeldformaat valt de vertekening van het beeld mee.
Natuurlijk zou het beter zijn als Telfort-KPN de app zou aanpassen !

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Kabouter100 17-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Aanraakscherm werkt irritant traag

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2016) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

3,0
Ik heb een half jaar terug nu ook zo'n Samsung Galaxy SM-580 tablet Tab A 10.1 met 32 GB gekocht.

De grootste irritatie is het aanraakscherm.
Vaak reageert deze helemaal niet of je moet een eeuwigheid wachten totdat er iets gebeurt.
Om een programma op te starten druk je met een vinger op het scherm en dan mag het voor mij een paar seconden duren voordat er iets gebeurd maar als dat steeds een eeuwigheid moet duren begint het toch wel te vervelen.
Of je nu met gevoel op het scherm drukt of dat je wat steviger drukt maakt ook totaal niet uit.
Het ding is niet vooruit te branden.
Waarschijnlijk heeft het te maken met het aantal aps dat je in de loop der tijd op de tablet installeert want in het begin reageerde hij wel veel vlotter.

Ik gebruik in het vervolg wel mijn laptop.

Pluspunten

  • Helder en duidelijk scherm

Minpunten

  • Aanraakscherm reageert slecht

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Benjamin Leassa 15-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Prettig produkt om mee te werken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2016) 10,1 inch / zwart / 16 GB / 4G

Algemene score

8,0
Goed produkt groote scherm en makkelijk in de bediening ervan
Uibreidbaar en genoeg opslag ruimte
Zeker een aanrader

Pluspunten

  • Scherm
  • Bediening
  • Applicaties
  • Snelheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerwin Vos 09-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

zeer goede tablet zeer goede kwaliteit, en zeer snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2016) 10,1 inch / zwart / 16 GB / 4G

Algemene score

9,0
hij werkt na behoren, zelfs sneller dan ik dacht, echt een aanrader. vooral de grootte is fijn. ik zou deze aanraden.

Pluspunten

  • grote
  • snel

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Frans Schmitz 03-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Groot scherm en prachtige kleuren. Duidelijk beeld.

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2016) 10,1 inch / zwart / 16 GB / 4G

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden met dit tablet. Gemakkelijk in gebruik. Vele toepassingen mogelijk. Ligt niet te zwaar in de hand en is beslist niet te dik. Voor mij persoonlijk de ideale afmeting.

Pluspunten

  • Dun
  • Makkelijk te hanteren
  • Veel toepassingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

serkan 16-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

perfecte tablet voor hele gezin.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2016) 10,1 inch / zwart / 16 GB / 4G

Algemene score

9,0
doet alles wat je van een tablet verwacht.
perfecte camera met flits ook nog.
snelle processor, met uitbreidbare geheugen. Als sim plaats ben je ook nog overal ter wereld bereikbaar.

Pluspunten

  • groot
  • snel

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Diana brokke 03-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot scherm ,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2016) 10,1 inch / grijs / 32 GB

Algemene score

10,0
Goed groot scherm,goed product gekocht omdat mijn oude koper was, heb deze gekocht vanwege prijs(ik wilde net zo als mijn oude apad er niet zo heel veel geld aan uit geven mijn oude paar was ook een Samsung ik was daar zeer tevreden mee, vandaar deze keus, dit scherm is wel groter dat is mooi meegenomen prijs kwaliteit zover ik nu zie goed !!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

PACO 25-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

GEEN

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2016) 10,1 inch / zwart / 16 GB / 4G

Algemene score

8,0
JA, IK ZOU DIT PRODUCT AANBEVELEN,GROOT SCHERM,GOEDE ACCUDUUR,PRIMA SUPER,AANKOOP
IK AANBEVELEN,DAT PRIMA PRODUCT TE KOPEN

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

T. 18-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer veelzijdig, Scherp beeld en handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2016) 10,1 inch / zwart / 16 GB / 4G

Algemene score

9,0
De Tab ziet er goed uit is duidelijk, veelzijdig, heeft veel handige functies. Goed zichtbaar en goede kleuren. Voor mij een topproduct

Pluspunten

  • goed formaat
  • Helder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maantje 30-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Groot formaat, mooie exemplaar!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2016) 10,1 inch / zwart / 16 GB / 4G

Algemene score

9,0
De levensduur van deze Samsung kan ik nog niet goed beoordelen omdat ik deze pas sinds gisteren in huis heb maar het tablet ziet er mooi, stevig en chique uit. Het scherm is erg groot en duidelijk. Het 4 G internet werkt heel erg snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jb 24-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Hoge resolutie/Scherp beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2016) 10,1 inch / zwart / 16 GB / 4G

Algemene score

10,0
Heb alles van Samsung. In verband met prijs/kwaliteit. Eenvoudig bedieningsgemak, garantie en levensduur

Pluspunten

  • prijs
  • kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rudolf 23-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Samsung Galaxy Tab-A SM-T580N Zwart

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2016) 10,1 inch / zwart / 16 GB

Algemene score

10,0
Geweldige beeldkwaliteit, start snel op en is razendsnel, eenvoudige in gebruik. kortom super tevreden over deze Tab

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 13-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi formaat, duidelijk en goed.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2016) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

8,0
Deze gekocht voor onze dochter zodat ze er wat meer wegwijs mee raakt. Mooi formaat, niet te groot, genoeg geheugen en belangrijkste de snelheid is super.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kenneth 13-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Updates

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2016) 10,1 inch / wit / 16 GB

Algemene score

2,0
Ik heb dit product enkele maanden. Was daar zeer tevreden over. Het heeft altijd uitstekend gewerkt, totdat de laatste update er kwam. Daarna werd de Tablet minder. De Tablet loopt constant vast. De Wifi valt om de haverklap uit. Heb vele malen de Tablet gereset zodat het weer terug gaat naar de fabrieksinstelling. Dit haalt niets uit. Na een harde reset komt de Tablet nog steeds met het zelfde. Probleem totaal niet opgelost dus. Kortom: Heb het tot voorkort met veel plezier gebruikt. Nu is het een waardeloze rommel waarbij de Wifi om de haverklap zomaar uitvalt, waarna deze weer handmatig moet worden aangezet. PS: Dit ligt niet aan mijn internetverbinding, want deze is uitstekend!!! Het light aan het apparaat.

Pluspunten

  • was eg snel

Minpunten

  • loopt elke keer vast
  • Wifi valt constant uit

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Roos 12-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Helder beeld en lange accuduur

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2016) 10,1 inch / zwart / 16 GB / 4G

Algemene score

8,0
Voor de kinderen deze tablet van Samsung aangeschaft..
We zijn er erg blij mee.
Is snel en heeft een lange accuduur.

Minpunt is het geluid..

Pluspunten

  • reageerd snel
  • lange accuduur

Minpunten

  • geluid
  • kort oplaadsnoer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 05-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima value for money

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2016) 10,1 inch / zwart / 16 GB

Algemene score

8,0
Mooi apparaat. Snel en mooi scherm. Helaas geen NFC. Belachelijk dure orginele Samsunghoes...........:-(

Pluspunten

  • Lange batterijduur
  • Snel

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews