Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Samsung Galaxy Tab S2 8,0 inch / wit / 32 GB

Vergelijkbare producten

Samsung Galaxy Tab S3 9,7 inch / zilver / 32 GB

Samsung Galaxy Tab S3 9,7 inch / zilver / 32 GB
8,8 (287)

Samsung Galaxy Tab S3 9,7 inch / zwart / 32 GB

Samsung Galaxy Tab S3 9,7 inch / zwart / 32 GB
8,9 (199)

Samsung Galaxy Tab S3 9,7 inch / zilver / 32 GB

Samsung Galaxy Tab S3 9,7 inch / zilver / 32 GB
8,8 (287)
Bekijk alle Tablets
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy Tab S2 8,0 inch / wit / 32 GB op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Yusuf 16-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,7
Prima toestel en ligt ook lekker in de hand. Het is bijna een grote telefoon. Ook een prachtige camera (voor een tablet). Helaas lukt het mij niet om te whatsappen op de tablet. Dat vind ik het enige nadeel.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
T.J. 02-08-2016

In de Appstore kun je WhatsTablet downloaden, deze app synchroniseerd heel eenvoudig WhatsApp op je telefoon met je Tablet. Je hoeft alleen even een barcode te scannen met je telefoon en je kunt gewoon whatsappen op je tablet. Werkt heel goed.

Reageer

anoniem 16-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
een hele goede tablet lichtgewicht goede aankoop super snel helder beeld veel geheugen een perfecte tablet voor mij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saartje 01-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne tablet, niet zwaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 8,0 inch / wit / 32 GB

Algemene score

10,0
Het is een fijne tablet met een groot geheugen. Mooi en scherp beeldscherm, super snel, eenvoudig om in te stellen en mee te werken. Aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
mopie 02-09-2018

Staat bij jou de spaarmodus uit of aan? Ik haal met spaarmodus aan en wifi uit in slaapstand maar maximaal 6 uur.

Reageer

D.Verhoeven 22-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Niet verder zoeken, dit is zo fijne tablet!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 8,0 inch / wit / 32 GB

Algemene score

9,0
Prachtig scherm, heel handig in gebruik en overzichtelijk. Ik was echt een Apple gebruiker, maar ik vind deze tablet prettiger in gebruik! Ik ben echt aan het genieten van dit product.

Pluspunten

  • scherm
  • gewicht
  • gebruiksvriendelijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tiziana 21-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Scherp beeld, makkelijk in gebruik en goede prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 8,0 inch / wit / 32 GB

Algemene score

9,0
Mijn oude Samsung was helaas overleden. Ik heb voor dit model gekozen, omdat dat dit model volledig aan mijn wensen voldoet. Ik kan mailen, social media, filmpjes kijken en handige maat voor in mijn handtas. Verder kon ik makkelijk mijn gegevens van mijn oude Samsung overzetten. Daarnaast klopte de prijs ook nog.

Pluspunten

  • Formaat
  • Scherp scherm
  • Vingerafdruk herkenning
  • Werkt vlot
  • Prijs

Minpunten

  • Geen to nu

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

R. de Boer 18-01-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Toch wel erg handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab S2 8,0 inch / wit / 32 GB

Algemene score

10,0
De TAB S2 na goede recensies aangeschaft voor de vakantie(s). Toch wat handelbaarder dan een laptop en uitgebreidere mogelijkheden (excel word etc.) dan een smartphone. Ook erg makkelijk op de bank en even mee in de tas.
In geval er geen WIFI is gebruik ik mijn telefoon als hotspot werkt prima

Pluspunten

  • Formaat
  • Beeldkwaliteit
  • snelheid (opstarten en mee werken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelien 07-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Nog maar kort in gebruik dus nog geen volledig beeld maar tot nu toe zeer tevreden!
Scherm nog niet kunnen gebruiken in de zon/buiten maar beeldscherm binnen zeer duidelijk.
Start zeer snel op en fijn/duidelijk in gebruik.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Philippe 03-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Belden zijn heel scherp, mooi design. Ik kan niet veel meer zeggen, ik heb dit apparaat alleen een paar dagen geleden gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

John Prins 01-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Supersnel tablet, zeer scherp beeld en heel licht qua gewicht. Met de Smartswitch functie is het heel makkelijk de inhoud het oude Samsung tablet over te zetten naar de nieuwe.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerardo 28-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
This is a really good tablet, it is light but resistant really fast and easy to use, you can edit documents play games and movies really amazing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Curtis 25-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Prachtig model dat echt ontzettend licht is. Het beeldscherm is ook van topkwaliteit, je ziet het verschil met andere tablets. Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

willem 25-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Fijne tablet, de stap kleiner van 9.7 naar 8.0 door de hogere resolutie geen probleem. Home button en nieuwe beeldverhouding wennen erg snel en geen belemmering. Een juiste keuze op dit moment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

valentino 10-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Hele fijne tablet mooi scherm duidelijk. Is makkelijk lang te houden in één hand door dat de tablet heel licht is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob 08-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Snel en lekker handzaam, goede kwaliteit en gebruik de GPS voor een super navi systeem. Lekker makkelijk meenemen voor onderweg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer