Samsung Galaxy Tab E 9,6 inch / zwart / 8 GB - Reviews

Bekijk 1 andere uitvoering

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 44 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy Tab E 9,6 inch / zwart / 8 GB op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marcel 08-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Het is een hele mooie tablet, werkt prima voor het geld echt waard. Goede touchscreen, heldere kleuren. Handig om mee te nemen, handzaam formaat, licht in gewicht, kortom zeer tevreden over deze aanschaf.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jill 04-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,3
Als je een app gebruikt om tv te kijken, gaat het wat sneller leeg. Verder is het scherm groot genoeg, groter dan bijvoorbeeld de ipad mini. Functies reageren snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

wiegman 29-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
MOOIE TAB.
GEBRUIKSVRIENDELIJK, GOEIE HOUW VAST DOOR DE ANTISLIP ACHTERZIJDE.
VOOR DEZE PRIJS HEB JE EEN MOOIE TAB E.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Miss Mary 26-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Helder beeld , geen gebruiksaanwijzing maar na opstarten gaat het bijna vanzelf. Duidelijk welke stappen je moet nemen. Prima tablet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 23-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,3
Prima tablet. Beeldscherm is mooi en snel. Geheugen is prima. Tevreden met de tablet en is snel in gebruik. Gelukkig ook nog een gratis SD kaart van samsung kunnen ontvangen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
ASchouten 29-11-2015

Hoe is je dat gelukt? Dat je een gratis sd kaart hebt ontvangen?

Leeuwarder 12-12-2015

Zat er gratis bij via Samsung. Maar ik heb het laten schieten zo veel ze van je moeten weten bon scan etc etc. Kaartjes die je kan krijgen gratis zijn ook verkrijgbaar bij de action voor een paar euro.

Reageer

R.B. de Graaf 28-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Mooi scherm, goede accu

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E 9,6 inch / zwart / 8 GB

Algemene score

8,0
Ik heb deze tablet voornamelijk gekocht voor het kijken van Films en series, lezen en het spelen van games. En wat deze dingen betreft is deze tablet uitermate geschikt.
De kwaliteit van films en games ziet er grafisch prima uit, (uiteraard niet te vergelijken met een hd tv of iets dergelijks, maar toch)
Ook voor het lezen is het goed te gebruiken. Het scherm heeft een mooi formaat, net alsof je een bladzijde van een boek kijkt.
Persoonlijk vind ik het formaat van deze tablet erg fijn. Gewicht is prima. Accu houd het langer vol dan ik in de eerste instantie had verwacht. (ongeveer 5 uur voor 'zware' games, en bijna het dubbele tijdens het lezen.)

Af te raden is om meerdere apps die enigszins veeleisend zijn tegelijk open te laten staan. Dit zorgt voor duidelijk minder snelle prestaties. Dus hou het bij 1 tegelijk. (Dingen als mail en ebooks niet meegerekend uiteraard)

Pluspunten

  • Goede grafische kwaliteit voor een tablet
  • Prima accu

Minpunten

  • Niet sterk genoeg voor meerdere apps tegelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

tjerk 08-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
perfect ik heb ook de tab s deze is net zo snel top gewoon een aanrader
ik had niet verwacht dat deze tablet zo goed zou zijn voor zo weinig geld ben er heel blij mee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

dunker 04-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
het is een leuke snelle handige tablet mooi formaat en niet duur en handig in gebruik
En samsung is erg gebruiks vriendelijk en makkelijk om te bedienen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Arjen 12-10-2016
  • Product paar weken in bezit

Handig en handbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E 9,6 inch / zwart / 8 GB

Algemene score

8,0
Handige tablet zonder al te veel poes pas. Heb er twee aangeschaft voor de kids om op school te leren programmeren.
Batterijduur is prima, tablets zijn net iets lichter en handzamer dan de meeste (10.1 schermen).
Voor de Tab E moet je wel goed opletten dat als je kiest voor een 'case' dat deze geschikt is voor dit formaat tablet (9.6 inch). De meeste universele cases zijn namelijk te groot.

Pluspunten

  • Iets kleiner dan de 10.1 en dus lichter

Minpunten

  • De keuze van een case of sleeve is beperkter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Stefan 24-10-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Een fantastische tablet! Zeker het geld waard en alle apps doen het geweldig! Al met al top ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 24-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Dachten dat het een kleinere model was dan onze oude 10.1 maar dat valt niet op en is rustig voor je ogen. Heel handig om mee te nemen, mooi scherp scherm en werkt snel en goed. De spelletjes die onze zoon erop zet werken goed en zonder haperingen en beeld is mooi om te zien.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Samsung Galaxy Tab E 08-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Vind het een fijne tablet. Ik ben iPad gewend maar nu samsung proberen en merk geen verschil. Ligt lekker in de hand en is ook lekker groot. Fijn om mee te werken. Ik gebruik hem om mijn portfolio te laten zien. In 1 woord SUPER!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jensvp2 10-04-2021

Goed

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E 9,6 inch / zwart / 8 GB

Algemene score

8,0
Het is goed, alleen de oude batterij was een keer kapot gegaan(het was een hele oude tablet) door de oplader van motorola
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 17-03-2021

Kan er te weinig mee, bv KPN tv online kijken!

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E 9,6 inch / zwart / 8 GB

Algemene score

4,0
Hij bevalt slecht tot matig.
Op mijn oude telefoon heb ik meer mogelijkheden, onder andere KPN tv online kijken. Hij weigert ook mijn eigen e-mailadres toe voegen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Snoowman 13-03-2021

Mooi compact

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E 9,6 inch / zwart / 8 GB

Algemene score

10,0
Mooi compact.
Snel opstarten.
Zou wel beter kunnen mrt verwerken waar door het nog sneller word allemaal.
Verder kan ik het iedereen aanraden
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Johan van den B 09-03-2021

Prettige toevoeging op mijn pc en telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E 9,6 inch / zwart / 8 GB

Algemene score

8,0
Ik heb nooit eerder een tablet gehad en merk nu het gemak van het hebben ervan. Omdat ik als telefoon een Samsung Galaxy S10 heb en het gebruikersgemak hiervan ook merk op de Samsung tab E die ik onlangs tweedehands heb kunnen kopen , ben ik van mening dat ik blij ben hiervoor te hebben gekozen i.p.v. een ander merk tablet. Ik zou iedereen die nog geen tablet bezit willen zeggen koop er gewoon een en als je twijfelt over welke kies dan gewoon een Samsung zeker als je ook een Samsung telefoon hebt , je zult hier geen spijt van krijgen .
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Bashka911 09-02-2021

Geweldig kenmerk

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E 9,6 inch / zwart / 8 GB

Algemene score

8,0
Super goed product heel tevreden. ! Hoeveelheid geheugen is voor mij wel een dealbreaker. Deze met 3gb intern zou mijn ideale tablet zijn.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 27-01-2021

Goede, nette en mooie beeldscherm

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E 9,6 inch / zwart / 8 GB

Algemene score

10,0
Ik vind het een goede tablet om er op te kunnen werken of om er op te kunnen spelen of om een film te kijken ik vind het ook dat het tablet goede geluidskwaliteit heeft
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Sherryl7 25-01-2021

geweldig formaat

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E 9,6 inch / zwart / 8 GB

Algemene score

8,0
ik kan sommige apps niet meer downloaden omdat google play dat niet ondersteunt dus wat kan ik daar aan doen
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Francesca 1001 24-02-2020

Start plotseling niet op

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E 9,6 inch / zwart / 8 GB

Algemene score

2,0
Ik heb hem 2 en half jaar en plotseling gaat-ie niet meer aan! Wat ik ook doe! Hij is niet gevallen o.i.d. en ik ga er heel voorzichtig mee om.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews