Samsung Galaxy Tab E 9,6 inch / zwart / 8 GB - Reviews

Specificaties
Opslag
8 GB opslag
Resolutie
1280 x 800 pixels
Schermgrootte
9,6 inch scherm

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 29 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy Tab E 9,6 inch / zwart / 8 GB op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R.B. de Graaf 28-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Mooi scherm, goede accu

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E 9,6 inch / zwart / 8 GB

Algemene score

8,0
Ik heb deze tablet voornamelijk gekocht voor het kijken van Films en series, lezen en het spelen van games. En wat deze dingen betreft is deze tablet uitermate geschikt.
De kwaliteit van films en games ziet er grafisch prima uit, (uiteraard niet te vergelijken met een hd tv of iets dergelijks, maar toch)
Ook voor het lezen is het goed te gebruiken. Het scherm heeft een mooi formaat, net alsof je een bladzijde van een boek kijkt.
Persoonlijk vind ik het formaat van deze tablet erg fijn. Gewicht is prima. Accu houd het langer vol dan ik in de eerste instantie had verwacht. (ongeveer 5 uur voor 'zware' games, en bijna het dubbele tijdens het lezen.)

Af te raden is om meerdere apps die enigszins veeleisend zijn tegelijk open te laten staan. Dit zorgt voor duidelijk minder snelle prestaties. Dus hou het bij 1 tegelijk. (Dingen als mail en ebooks niet meegerekend uiteraard)

Pluspunten

  • Goede grafische kwaliteit voor een tablet
  • Prima accu

Minpunten

  • Niet sterk genoeg voor meerdere apps tegelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arjen 12-10-2016
  • Product paar weken in bezit

Handig en handbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E 9,6 inch / zwart / 8 GB

Algemene score

8,0
Handige tablet zonder al te veel poes pas. Heb er twee aangeschaft voor de kids om op school te leren programmeren.
Batterijduur is prima, tablets zijn net iets lichter en handzamer dan de meeste (10.1 schermen).
Voor de Tab E moet je wel goed opletten dat als je kiest voor een 'case' dat deze geschikt is voor dit formaat tablet (9.6 inch). De meeste universele cases zijn namelijk te groot.

Pluspunten

  • Iets kleiner dan de 10.1 en dus lichter

Minpunten

  • De keuze van een case of sleeve is beperkter

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

DeCoolePeer 12-07-2018

Goed groot en mooi ding! Alleen...

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E 9,6 inch / zwart / 8 GB

Algemene score

4,0
Dit ding is nog steeds op android 4.4.4 KitKat en dat is nogal oud! Een update kan niet verkeerd zijn, er zijn super veel apps tegenwoordig die android 5.0 willen!
Zou eigenlijk van de markt af gaan of geupdate worden! En de kwaliteit is best wel slecht van de camera dat geeft niet maar zou wel android 8 verwachten (het is in Amerika al beschikbaar waarom dan niet in de EU NL/BE ofzoiets.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Chantal 17-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Top tablet, werkt goed en is snel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E 9,6 inch / zwart / 8 GB

Algemene score

9,0
De Samsung Galaxy Tab E werkt echt goed en is snel. Heel makkelijk in gebruik, alles is er snel op te vinden. Licht van gewicht, wat prettig is bij het vasthouden van de tablet.

Pluspunten

  • Hij is licht van gewicht
  • Niet heel groot, makkelijk vast te houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Petra 13-08-2017

Goede tablet maar er mag wat mij betreft wel een update komen

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E 9,6 inch / zwart / 8 GB

Algemene score

8,0
Heb weinig te klagen over de tablet alkeendraaid hij op een best oude versie van Android. Vraag me een beetje af of er überhaupt nog wel een update gaat komen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

MC70 26-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Lekker praktisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E 9,6 inch / zwart / 8 GB

Algemene score

8,0
De tablet is lekker praktisch en complete de meeste apps zitten er standaard op. De accuduur is ook groot genoeg om er meerdere dagen op te werken.

Pluspunten

  • Compact
  • Compleet

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Omar 10-02-2017

Niet so wat ik verwacht

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E 9,6 inch / zwart / 8 GB

Algemene score

6,0
De camera is niet goes vazig beeld. Toen ik wil de Asus tablet kopen maar doch ik heb Samsung gekozen en was four nu ik heb de spilt van .battrij & camera 5pix is gewoon slecht .battrij duvet max 1.5 uur gewoon I'm mail tekijken of Google sea he.echt so bad
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Geen neprecensieschrijver 04-02-2017

Goed, kan wat meer geheugen en betere camera gebruiken.

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E 9,6 inch / zwart / 8 GB

Algemene score

8,0
Opslagruimte is goed, alleen zou het wat meer mogen zijn. Camera is goed, maar had wat beter gemogen. Scherm is heel fijn, en heeft mogelijkheid om beeld heel gedimd te zetten (wel zo lekker als je in de nacht iets op moet zoeken). Prijs/kwaliteitsverhoiding is uitstekend. batterij gaat flink lang mee als je het scherm op het laagst heb staan, rond de 2 dagen. Scherm heeft op hoge felheid prachtige kleuren.

Zeer stevig. Heb hem per ongeliijk een keer laten vallen van rond de 1.5 meter hoogte, landde op hoekpunten, stuiterde door de kamer, liet deuken in de vloer achteren landde op het scherm met een flinke klap. Wat blijkt: helemaal niks mis mee. Aanrader voor personen die soms wat onhandig zijn. Ik heb trouwens nog geen hoesje, dus dat laat zien dat de stevigheid echt van het apparaat komt.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Els van Heusden 01-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig. Ligt lekker in de hand door ruwe achterkant.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E 9,6 inch / zwart / 8 GB

Algemene score

10,0
Goede prijs voor zo'n mooie tablet. Erg snel in gebruik en opladen. Handig formaat. Duidelijk helder scherm. Goed geluid.

Pluspunten

  • mooi toetsenbord
  • maakt mooie foto's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pluum 13-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Goed scherm; redelijke akku

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E 9,6 inch / zwart / 8 GB

Algemene score

8,0
Kon tablet via via voordelig aanschaffen. Geen miskoop! Goede schermkwaliteit. Behoorlijk snel. Kijk er ook mobiel tv mee. Samsung heeft rare keuze gemaakt met volumeknoppen (hoor ik van andere gebruikers ook). Linker knop = hoger volume - rechterknop = lager volume. In Nederland zouden we dat andersom plaatsen lijkt me.

Pluspunten

  • Schermkwaliteit
  • Geluid
  • snel opstartend

Minpunten

  • Volumeknoppen verwisseld

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rik 30-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Goed formaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E 9,6 inch / zwart / 8 GB

Algemene score

8,0
Het scherm is bijna net zo groot als de 10.1 en doet er niet van onder.
De lengte heeft dezelfde afmeting en de breedte maar net iets kleiner.
Qua werking is hij wat mij betreft gelijk aan de 10.1 terwijl deze 9.6 veel handiger en goedkoper is.

Pluspunten

  • Beeldscherm

Minpunten

  • Intern geheugen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ton Meus 16-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Makkelijk in gebruik en lekker licht van gewicht.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E 9,6 inch / zwart / 8 GB

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijk tablet en lekker tussenmaatje. Heb jaren een 7 inch gehad maar nu iets groter.
Kan alles wat ik wil en waar ik hem voor nodig heb en is goed betaalbaar en goede kwaliteit.
Voor foto's ook fijn te gebruiken en goede kwaliteit. Voor mij perfect apparaat!!

Pluspunten

  • fotmmat
  • prijs
  • gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

tablet fan 03-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

simpel eenvoudige tablet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E 9,6 inch / zwart / 8 GB

Algemene score

9,0
makkelijk te gebruiken. niet te ingewikkeld. handig om mee te nemen. compact en super scherp beeld..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nick 06-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Top prijs/kwaliteit verhouding

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E 9,6 inch / zwart / 8 GB

Algemene score

8,0
Heb de Tab E gekocht voor professioneel gebruik, voldoet uitstekend. Geen ingewikkelde toepassingen, alleen mail, adressen, agedna, Offfice etc.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Pd 02-10-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijn groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E 9,6 inch / zwart / 8 GB

Algemene score

8,0
Mooie tablet fijn formaat werkt snel e goed.
Fijne snel menu.
Alles wat er op mogelijk is ook echt waar.
Super mooie tablet een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

piet 29-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima tablet met veel mogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E 9,6 inch / zwart / 8 GB

Algemene score

8,0
Zeer prettig menu, fijn om aan te werken of spelletjes te spelen (of snel iets te zoeken op internet)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan 29-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede accu, duidelijk in bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E 9,6 inch / zwart / 8 GB

Algemene score

8,0
Prijs-kwaliteitverhouding is prima. daarnaast is er de mogelijkheid om vanuit overzicht vlot ervaring op te doen met de mogelijkheden.

Pluspunten

  • accu
  • overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J.A. 26-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie complete tablet voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E 9,6 inch / zwart / 8 GB

Algemene score

8,0
Wij willen onze kleinkinderen een tablet cadeau geven. Hoeft niet direct een super tablet te zijn, maar moet wel alles kunnen. Galaxy Tab E is en complete tablet voor een prachtige prijs. Je kunt er alles mee wat je van een tablet verwacht

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Pluum 25-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Redelijk scherm; redelijke accuduur (na 5 dgn proberen)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E 9,6 inch / zwart / 8 GB

Algemene score

8,0
Tot heden goed werkbaar tablet. Helder qua beeld en geluid. 1e Samsung ervaring tot heden positief. Handig de hoeveelheid toetsen op toetsenbord (zodat je niet te snel een 2e toetsenbord moet activeren)

Pluspunten

  • helder beeld
  • helder geluid
  • goed keyboard

Minpunten

  • mogelijk akku

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

derk 22-09-2016
  • Product paar weken in bezit

mooie scherm goed formaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab E 9,6 inch / zwart / 8 GB

Algemene score

8,0
maakt mooie foto's helder en duidelijke scherm en gemakkelijk te bedienen echt een aanrader handzaam model mooi uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews