Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.
Mail mij als er prijzen beschikbaar zijn

Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB

Vergelijkbare producten

Samsung Galaxy Tab A (2018) 10,5 inch / zwart / 32 GB

Samsung Galaxy Tab A (2018) 10,5 inch / zwart / 32 GB
8,8

Samsung Galaxy Tab A (2018) 10,5 inch / zwart / 32 GB / 4G

Samsung Galaxy Tab A (2018) 10,5 inch / zwart / 32 GB / 4G
8,8

Samsung Galaxy Tab Active Pro 10,1 inch / zwart / 64 GB

Samsung Galaxy Tab Active Pro 10,1 inch / zwart / 64 GB
Bekijk alle Tablets

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

John Robben 25-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

scherm 10.1 inch goede batterij

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB

Algemene score

10,0
de Samsung Galaxy Tab A(2019) 10.1 inch/zwart/64 GB voldoet volledig aan onze verwachtingen en ook wat de prijs is goed wat het product aangaat wijn dus zeer tevreden en bevelen dit product dan ook ten zeerste aan om aan te schaffen.

Pluspunten

  • mooi van vormgeving
  • doet alles naar verwachting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 02-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

groot scherm,start snel, veel MB's. Goede prijs/kwaliteit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB

Algemene score

10,0
Groot scherm.
Veel geheugen om bijvoorbeeld apps, films en foto's op te slaan.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Start snel op.

Pluspunten

  • scherm
  • geheugen
  • snelheid
  • batterijduur
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sandra5pham 26-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteit verhouding, mooi scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

8,0
Ik wilde graag een tablet voor entertainmentgebruik. Deze tablet dient handig om het nieuws te lezen, televisie te kijken, iets op te zoeken of te gamen. Ideaal! Een prima tablet voor thuisgebruik voor een fijne prijs.

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • Fijn formaat

Minpunten

  • Elke dag opladen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Lia Visser Passchier 11-04-2020
  • Product gekocht

Samsung Galaxy tab A

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

9,0
Ik kwam dit artikel tegen en kon alleen maar zeggen klopt... ook het geluid is fantastisch met 2 speakers... bij dit soort apparaat.... zeker het gesproken woord. en het kunnen plaatsen van een SD kaart

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

JaSteef 26-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Smaller dan zijn voorganger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

8,0
Ik gebruik al jaren de Samsung tablets. Dit is inmiddels mijn derde en gekocht tijdens de vakantiegeld actie met de sd kaart. Wat mij gelijk opviel was dat hij een stuk smaller is dan zijn voorganger, maar daar staat tegenover dat hij wel weer langer is. Voor de rest is ie snel en mooi scherp beeld.
Wat ik helaas mis is de screenshot knop op het scherm (zoals voorganger) en de mogelijkheid om met vingerafdruk te ontgrendelen

Pluspunten

  • Langer scherm
  • Scherp beeld
  • Snel
  • SD opslag

Minpunten

  • Geen screenshot knop in scherm
  • Smaller
  • Geen vingerafdruk ontgrendeling

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Herman 05-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handige schermgrootte, goede accuduur

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / goud / 32 GB

Algemene score

9,0
De grootte van het scherm is ideaal: groter dan het scherm van een mobiele telefoon en kleiner dan een laptop. Daardoor is het erg praktisch in het gebruik. De accuduur is ruim voldoende om er gedurende de dag regelmatig gebruik van te maken.
De installatie om het apparaat gebruiksklaar te maken is een fluitje van een cent, zeker als je al beschikt over een google-account.

Pluspunten

  • schermgrootte
  • accuduur
  • gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Vonhulkenstein 25-06-2020
  • Product gekocht

Prijs kwaliteit ongeëvenaard

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

9,0
Helder, scherp scherm. Stevig gebouwd en goeie accuduur. Stereo speakers onderop klinken goed maar omdat ze vlak naast elkaar zitten geen stereo separatie. Hij is niet erg snel maar ik gebruik hem ook slechts voor Netflix en YouTube dus dat is geen ramp. Ik vermoed dat hij minder geschikt is voor spelletjes. Ik ben verbaasd over de prijs kwaliteit. Voelt eerste klas aan. Gek genoeg is deze tablet nu ongeveer even duur als de minder gespecificeerde a8 tablet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lemsie 19-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker snel mooi beeld duidelijk.toppie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

10,0
Mooi .snel .beeldscherm top.
Aanrader, fijn om naar te kijken en goed snel.
Toffe tablet. Duidelijk.

Pluspunten

  • Snel
  • Duidelijk

Minpunten

  • Nog niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 21-09-2021

Echt een super makkelijke snelle tablet

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB

Algemene score

10,0
Batterij gaat echt lang mee! Kunnen veel apps op, snelheid is perfect. Zakelijk ook een top tablet. Alles is heel overzichtelijk en duidelijk.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 19-09-2021

Super samsung tablet

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB

Algemene score

8,0
Goed makkelijk werkende tablet.
Zoals je van samsung gewent bent.
Kunt er echt alles mee. Voor mijn alleen nog maar Sandung spullen bv tv wasmachine droger telefoon tablet
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Marius51 15-09-2021

Ideaal voor wat ouderen.

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB

Algemene score

10,0
Eindelijk een tablet die doet wat beloofd wordt. Zeker niet de goedkoopste, voor mij wel zeker de beste. Prachtige kleuren, makkelijk in gebruik. Prettig snel is niet verkeerd. Kortom heeft alles wat je nodig hebt in een compact en handig formaat. Doe een paar dagen met de batterij en laad ook snel op.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Beru 06-09-2021

The Best

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB

Algemene score

10,0
This Tab is the Best.
Only samsung is the Best ever.
I'm very happy(...)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!&
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Bart1987 16-08-2021

Fijne tablet. Mooi design, een fijne aanvulling

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB

Algemene score

10,0
Goed en makkelijk werkende tablet met een goede prijs kwaliteit verhouding. Tablet is voor me zoontje. Me dochter heeft de oudere versie tab a 2016 ook fijne tablet. En zelf gebruik ik de s20 ultra. Blijf daarbij ook vast houden aan samsung. Ook veel andere Electronica is van samsung.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Marianne 69 15-08-2021

Gebruiksvriendelijk

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB

Algemene score

8,0
De galaxy tab a is een hele fijne tablet. Hij ligt goed in de hand en voor mij met reuma goed vast te houden.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Gjnhuis 13-08-2021

Super

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB

Algemene score

10,0
Het is mijn tweede tab a ik ben er heel erg blij mee
Ik doe eigenlijk alles erop tegenwoordig
Echt super
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Sunshine1 08-08-2021

handig en compact, groot scherm.

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB

Algemene score

10,0
Fijne tablet, scherm is groot genoeg, maar tablet is ook compact wat prettig is.
Tablet is goed in te stellen naar persoonlijke voorkeuren, is helder en duidelijk uitgelegd, anders virtuele assistent leid je er door heen stap voor stap, ook dat is goed aangegeven.
Blij met de aanschaf van tablet :-)
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 02-08-2021

Zeer goede specs voor het geld

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB

Algemene score

10,0
Ik zocht een tablet voor niet te veel geld, maar wel goede specs. Dan kom je al automatisch bij Samsung uit. Perfecte tablet voor YouTube Social media en Netflix, maar je kan er ook veel leuke games op spelen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Claudia999 02-08-2021

Tablet heeft een goede responsetijd

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB

Algemene score

10,0
Overall een goede tablet. Beter leesbaar dan een kleintje. Mooie kleuren, geheugenruimte voldoende om veel apps te downloaden. De responsetijd is goed. Ik ben fan van Samsung. Erg gebruiksvriendelijk en degelijk. Je kunt lang met de producten doen. Een smartwatch zou het helemaal afmaken! Van deze aankoop kun je geen spijt krijgen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Ron62 17-07-2021

Prima ding voor wie niet al teveel vraagt

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB

Algemene score

10,0
Voldoet prima. Soms is het werken met het touchscreen wat gevoelig lastig vooral als je normaal met labtop werkt.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 12-07-2021

Prachtig apparaat in een fijn handzaam formaat

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB

Algemene score

10,0
Veelzijdige toepassingen mogelijk met een vrij groot geheugen. Het formaat is plezierig en groot genoeg. Het gewicht is ook aangenaam en vormt geen last
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews