Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB / 4G - Reviews

Bekijk 18 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB / 4G op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nellie86 23-10-2019

Leuke tablet! Maar batterij duur is slecht

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB / 4G

Algemene score

6,0
Ik had voorheen de tab A6. Deze batterij ging 3 à 4 dagen mee. Met de nieuwe tab A ben ik dagelijks aan het laden. Blijft ook vaak hangen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

John Robben 25-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

scherm 10.1 inch goede batterij

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB

Algemene score

10,0
de Samsung Galaxy Tab A(2019) 10.1 inch/zwart/64 GB voldoet volledig aan onze verwachtingen en ook wat de prijs is goed wat het product aangaat wijn dus zeer tevreden en bevelen dit product dan ook ten zeerste aan om aan te schaffen.

Pluspunten

  • mooi van vormgeving
  • doet alles naar verwachting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 02-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

groot scherm,start snel, veel MB's. Goede prijs/kwaliteit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB

Algemene score

10,0
Groot scherm.
Veel geheugen om bijvoorbeeld apps, films en foto's op te slaan.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Start snel op.

Pluspunten

  • scherm
  • geheugen
  • snelheid
  • batterijduur
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sandra5pham 26-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs kwaliteit verhouding, mooi scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

8,0
Ik wilde graag een tablet voor entertainmentgebruik. Deze tablet dient handig om het nieuws te lezen, televisie te kijken, iets op te zoeken of te gamen. Ideaal! Een prima tablet voor thuisgebruik voor een fijne prijs.

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • Fijn formaat

Minpunten

  • Elke dag opladen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Lia Visser Passchier 11-04-2020
  • Product gekocht

Samsung Galaxy tab A

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

9,0
Ik kwam dit artikel tegen en kon alleen maar zeggen klopt... ook het geluid is fantastisch met 2 speakers... bij dit soort apparaat.... zeker het gesproken woord. en het kunnen plaatsen van een SD kaart

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

JaSteef 26-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Smaller dan zijn voorganger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

8,0
Ik gebruik al jaren de Samsung tablets. Dit is inmiddels mijn derde en gekocht tijdens de vakantiegeld actie met de sd kaart. Wat mij gelijk opviel was dat hij een stuk smaller is dan zijn voorganger, maar daar staat tegenover dat hij wel weer langer is. Voor de rest is ie snel en mooi scherp beeld.
Wat ik helaas mis is de screenshot knop op het scherm (zoals voorganger) en de mogelijkheid om met vingerafdruk te ontgrendelen

Pluspunten

  • Langer scherm
  • Scherp beeld
  • Snel
  • SD opslag

Minpunten

  • Geen screenshot knop in scherm
  • Smaller
  • Geen vingerafdruk ontgrendeling

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Herman 05-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handige schermgrootte, goede accuduur

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / goud / 32 GB

Algemene score

9,0
De grootte van het scherm is ideaal: groter dan het scherm van een mobiele telefoon en kleiner dan een laptop. Daardoor is het erg praktisch in het gebruik. De accuduur is ruim voldoende om er gedurende de dag regelmatig gebruik van te maken.
De installatie om het apparaat gebruiksklaar te maken is een fluitje van een cent, zeker als je al beschikt over een google-account.

Pluspunten

  • schermgrootte
  • accuduur
  • gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Vonhulkenstein 25-06-2020
  • Product gekocht

Prijs kwaliteit ongeëvenaard

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

9,0
Helder, scherp scherm. Stevig gebouwd en goeie accuduur. Stereo speakers onderop klinken goed maar omdat ze vlak naast elkaar zitten geen stereo separatie. Hij is niet erg snel maar ik gebruik hem ook slechts voor Netflix en YouTube dus dat is geen ramp. Ik vermoed dat hij minder geschikt is voor spelletjes. Ik ben verbaasd over de prijs kwaliteit. Voelt eerste klas aan. Gek genoeg is deze tablet nu ongeveer even duur als de minder gespecificeerde a8 tablet.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kriss 31-10-2019

Nog beter dan ik had verwacht!

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB / 4G

Algemene score

10,0
Nu een dag of drie in mijn bezit. Voelt erg degelijk aan in de hand, er zijn duidelijk geen goedkope materialen gebruikt. De geluidskwaliteit is erg goed. De speakers zitten inderdaad aan één zijde van het scherm maar dat doet niets af aan de kwaliteit van het geluid alleen aan de richting/stereo beleving. In het openbaar vervoer gebruik je sowieso een hoofdtelefoon of oordopjes. Het scherm geeft een haarscherp beeld. Heerlijk voor het kijken naar Netflix en YouTube. Beiden spelen heel mooi vloeiend af. Ik heb even moeten wennen aan de reactie van het scherm op aanraking. Buttons in apps en op websites reageren soms niet wanneer je een beetje te "lomp" met je vinger op het scherm komt. Dat moet je dus iets subtieler doen maar dat went snel. Na drie avonden nog steeds 55% accu over. Echt een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Lemsie 19-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker snel mooi beeld duidelijk.toppie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 32 GB

Algemene score

10,0
Mooi .snel .beeldscherm top.
Aanrader, fijn om naar te kijken en goed snel.
Toffe tablet. Duidelijk.

Pluspunten

  • Snel
  • Duidelijk

Minpunten

  • Nog niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robuntu 17-04-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Leuke tablet, bijna niet vast te houden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / goud / 64 GB

Algemene score

7,0
De randen van de tablet zijn erg dun, als je m vasthoudt raak je dus ook t scherm aan. Tablethoes lost dit niet op.
Los van dat prima tablet, lekker snel, goed beeld en geluid. Niks mis mee.

Minpunten

  • Erg smalle rand rondom scherm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dolfo 12-04-2021

Werkt super fijn

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB / 4G

Algemene score

10,0
Werkt zoals hoort. Makkelijk in de dr hand te houden door formaat. Mooi beeld en batterij gaat ook lang mee. Ik ben er super tevreden over
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 10-04-2021

Perfecte Tablet

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB / 4G

Algemene score

10,0
Heel erg makkelijk in gebruik. Via Smart Switch alles van mijn Samsung Telefoon S21 overgezet naar de Tablet zodat ik daar verder kan gaan, zonder gegevens te zijn verloren.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 08-04-2021

Lekker snel

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB / 4G

Algemene score

10,0
Lekker snel apparaat. Kwam omdat de oude tablet ermee ophield.
Super appraat. Snel, makkelijk in gebruik te nemen. Makkelijk instellen voor de kinderen en de app family link werkt super.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Piglet73 06-04-2021

Mooie Tab met veel opties

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB / 4G

Algemene score

8,0
Hele mooie Tablet met veel mogelijkheden, eerlijk gezegd vind ik hem wel wat sloom waardoor hij hapert bij sommige spellen e.d. voor de rest ideaal om filmpjes e.d. te kijken !!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Edwin52 03-04-2021

Top tablet

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB / 4G

Algemene score

10,0
Echt een geweldige tablet gebruik hem voor mijn werk alle programma's werken soepel is niet te groot past in mij tas zeer lange batterij levensduur echt een top product
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Dzaster 01-04-2021

Zeer goed, zeker gezien de prijs!

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB / 4G

Algemene score

8,0
De tablet werkt perfect, zeker als je net als ik het alleen gebruikt als verlengstuk van de telefoon.
Af en toe merk ik dat de tablet wat hapert, maargoed, voor deze prijs moet je niet zeuren..

Verder een goed helder scherm, ideaal voor bij het sporten of een youtube filmpje.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Regenboog 01-04-2021

Mooie kwaliteit

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB / 4G

Algemene score

10,0
Fijne tablet met een goed en duidelijk geluid en goede beeldkwaliteit. Standby tijd is lang, oplaadtijd is wel wat lang. Fijn om spelletjes op te spelen, of films te kijken. Zeer tevreden over de vorm en het gewicht van de tablet .
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Robertjw7 31-03-2021

Werkt precies zoals ik gehoopt had, top!

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB / 4G

Algemene score

10,0
Werk al jaren met Samsung telefoons, en notes. Wilde daarom alleen ook Samsung als tablet....wederom super tevreden
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Bartf85 29-03-2021

Goede maar niet de snelste

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / zwart / 64 GB / 4G

Algemene score

8,0
Een goede maar niet de snelste tablet op de markt.
Hij kan afen toe wat traag reageren en reageert niet altijd bij de eerste aanraking maar als je geduld hebt wen je er snel aan !
Verder erg tevreden het beeldscherm is erg goed het geluid moet ook goed zijn maar dat luister ik liever over de bloutooth speker .
Ik ben er verder erg blij mee mooi apparaat!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews