Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / goud / 64 GB / 4G - Reviews

Bekijk 4 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 17 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy Tab A (2019) 10,1 inch / goud / 64 GB / 4G op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 17-11-2022

Is slechter dan voorganger

Algemene score

2,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik heb voor mijn werk nog een gelijke tab maar dan versie 2016.
Deze is vele malen beter. Hier nooit problemen mee maar de 2019 loopt steeds vast. Ook al diverse keren alles opnieuw geïnstalleerd. Inmiddels heeft mijn collega de nieuwe versie en die blijkt weer wel goed
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

herniek 16-11-2022

echt een geweldig apperaat

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] je kunt veel met de tablat met veel opslag en een goede snelheid en goed beeldscherm echt een aanrader
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 12-11-2022

Super veel plezier van ..

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Lekker mee bezig super veel plezier van . Games maar ook me mail . Voor mijn is die super top . Raad deze ook echt aan
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 08-11-2022

Algemene score

10,0
Hele goede tablet ik zou het wel kopen je kunt heel veel dingen doen die super leuk zijn en veel spelletjes die auper leuk ook zijn 100-10
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Iniens 30-10-2022

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Hij is makkelijk in gebruik.
En communiceert goed met mijn smartphone,streamen na de tv is ook geen probleem.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Bartje 65 28-10-2022

Mooie tablet alleen traag en valt steeds uit

Algemene score

6,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] In begin prima maar na een jaar word die slechter
Valt steeds uit en niet zo snel meer verder geen oordeel
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Stanl 27-10-2022

Algemene score

2,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Na 2 maanden gebruik, werd de tablet erg traag en loopt af en toe vast. Ik speel 2 strategie spellen op, maar bij 1 spel vertoont die al problemen.
Na opschonen wordt die even snel, maar na 5 minuten is het weer traag.
Ik denk niet dat ik nog een Samsung zal nemen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Gerrit Brouwer 24-10-2022

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ben weer zeer tevreden met de nieuwe tab a van samsung.
Lekker snel en zeer duidelijk beeld.
Echt een top tab a van Samsung
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Linda1313 16-10-2022

Perfecte tablet voor een vriendelijke prijs.

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heb er meteen 2 gekocht, eentje voor mijn man en eentje voor mezelf. Voornamelijk gebruik voor games, mails en het opzoeken van dingen . Lekker formaat (op mobiel is het toch lastiger zien en lezen) . Wij zijn sowieso Samsung lovers hier in huis. 3 mobieltjes en 3 tablets , koelkast en televisie.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Kuko1974 14-10-2022

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne tablet werkt net zo fijn als mijn galaxy s21+
De tablet heeft een fijn groot scherm en gemakkelijk in gebruik
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Pieter58 13-10-2022

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooie tablet van goede kwaliteit, snelleprocessor prima geheugen grote voor mijn dingen en mijn spellen en uiteraard foto's
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 10-10-2022

Mijn beoordeling voor galaxy tab a 10

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is een heel goed product ben er heel blij mee.
Hij werkt heel erg goed en kan er mooi films op kijken en een goed beeld kwaliteit
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Egni 01-10-2022

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Goed tablet maar erg sloom daarom zal ik dit ook niet adviseren dit tablet aan te schaffen. Zeker niet aan familie of vrienden.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Heinoh 30-09-2022

Doet alles wat beloofd is

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het apparaat heeft zoveel mogelijkheden, ik gebruik hem bij heel veel toepassingen. Alle internet handelingen, zoals online winkelen en bankieren.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

1377jelle13 29-09-2022

Perfect om YouTube op te kijken

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ. ᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠᅠ
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 29-09-2022

Geweldige Tablet, zeer makkelijk in gebruik!

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Hele gave tablet, gebruik hem altijd , en iedere dag! Super handig in gebruik , goede features. Ook lange batterij , je kan rustig je spelletjes spelen! Te toffe tablet!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Wesleycoo84 29-09-2022

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Goede snelle tablet werkt zeer goed en de batterij gaat ook zeker een dag mee. Het is een goede aankoop geweest.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Mirte11 21-09-2022

ik wil graag gratis oortjes

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] hij super fijn, want hij is snel, comfortabel en geweldig hij is fijn voor studies niet al te duur en is veel fijner dan een iphone
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 11-09-2022

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heel blij met de tablet en gewoon een top tablet ik beveel dit aan dankje super yayyyyyyyyyyyyyyyyyy
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 06-09-2022

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik ben zeer tevreden over de tablet, gebruiksvriendelijk, ik doe mijn administratie er op en werk mijn website bij. En dat kan allemaal op mijn tab A.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews