Samsung Galaxy Tab A 7,0 inch / wit / 8 GB - Reviews

Specificaties
Opslag
8 GB opslag
Resolutie
1280 x 800 pixels
Schermgrootte
7 inch scherm
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy Tab A 7,0 inch / wit / 8 GB op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dadje 25-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer geschikt voor kinderen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A 7,0 inch / wit / 8 GB

Algemene score

8,0
Vorige week door mijn zoontje van 8 jaar aangeschaft (zelf voor gespaard). Ideaal apparaat. Mooie grootte, makkelijk mee te nemen en niet duur. Makkelijk in gebruik. Overzichtelijk. Mijn zoontje gebruikt hem voor spelletjes, foto's en filmpjes. Er zit ook een speciale kindermodus op, waarbij kinderen alleen keuze hebben uit bepaalde spelletjes en waar een schermtijd in te stellen is. Daar is mijn zoon al te oud voor (wij gebruiken de timer om een maximale tijd per dag in te stellen), maar daardoor zou deze Tab ook zeer geschikt zijn voor jongere kinderen. (Via een google-account is heel goed inzichtelijk te krijgen wat je kind allemaal uitspookt op zijn Tab.)

Pluspunten

  • mooie grootte
  • makkelijk in gebruik
  • goede prijs
  • speciale kindermodus

Minpunten

  • 8GB intern

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

V. 29-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Waardeloos

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A 7,0 inch / wit / 8 GB

Algemene score

2,0
Geen updates wordt geleverd met een zeer oude Android versie, Bluetooth is lagere versie dan het zou moeten, kan nerges aangesloten worden....

Pluspunten

  • Redelijk ontwerp
  • Baterij goed

Minpunten

  • Updates
  • Te weining zelfs als kids tab

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Husni 07-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekregen

Handig meeneem tablet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A 7,0 inch / wit / 8 GB

Algemene score

9,0
Het is super fijn tablet om mee te nemen accu hou de heledag vol voor klein beetje spelletjes en interneten soms filmpjes kijken ideaal alleen als je Netflix wil kijken zou ik wel maatje groter kiezen

Pluspunten

  • Goede accu
  • Handzaam
  • Heel licht geweigd
  • Heel licht geweigd
  • Heel licht geweigd

Minpunten

  • Niet bedoeld om netflixen
  • Geluid is ook niet de beste
  • Geluid is ook niet de beste
  • Geluid is ook niet de beste
  • Geluid is ook niet de beste

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ger 29-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

geweldig tab

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A 7,0 inch / wit / 8 GB

Algemene score

9,0
deze tab werk gewoon uitstekend en mooie kleuren en gebruiksvriendelijk en ligt makkelijk in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Annita 29-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie tablet.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A 7,0 inch / wit / 8 GB

Algemene score

8,0
Anderen hadden de voorganger van deze tablet, ik zag dat die zeer goed was. Daarom heb ik voor de nieuwste versie gekozen, ik vertrouw erop dat ik een goede keuze heb gemaakt, de eerste indrukken zijn positief.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sander 28-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A 7,0 inch / wit / 8 GB

Algemene score

9,0
Zeer tevreden!
Hij is sneller dan verwacht, touchscreen is top, beeldscherm zeer goede kwaliteit, handzaam formaat, ook voor mn dochtertje. En natuurlijk een aantrekkelijke prijs.
Ik zeg aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wim 26-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Handzaam model met duidelijk en helder scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A 7,0 inch / wit / 8 GB

Algemene score

9,0
Door het formaat is de tablet handig in gebruik. Heldere kleuren. Voor dagelijks gebruik vind ik deze iets gebruiksvriendelijker dan een 10 inch versie

Pluspunten

  • handzaam model
  • helder scherm

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

sb 24-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

samsung tab A 7inch

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A 7,0 inch / wit / 8 GB

Algemene score

8,0
Kado voor onze jongste zoon perfect voor kinderen voor spelletjes en film. ook leuke actie met een bijbehorende sd kaart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eugene 21-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Omslachtige registratie voor cadeau

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A 7,0 inch / wit / 8 GB

Algemene score

5,0
Megadeal bij Mediamarkt leek zo mooi. Maar eenmaal thuis was de registratie zo omslachtig dat wij het bijna opgaven. Bleek dat registreren niet mogelijk was op table, maar moet op pc of tablet. Registratie verwerken duurt zo'n 3 tot 4 werkdagen. En daarna duurt het nog eens tussen 2 tot 6 weken om het cadeau te krijgen.

Pluspunten

  • schermgrootte
  • kwaliteit foto

Minpunten

  • registratie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

mriek 17-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Handig formaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A 7,0 inch / wit / 8 GB

Algemene score

8,0
Handig in de hand en duidelijk scherm, voor zowel binnen als buiten. Ideaal om bestanden op te slaan op de sd kaart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

CHANTAL 10-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

MOOI TABLET, GOEDE PRIJS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A 7,0 inch / wit / 8 GB

Algemene score

10,0
MOOI TABLET, VOLDOET VOLLEDIG AAN DE EISEN, ZEKER VOOR DEZE PRIJS. HANDIG IN GEBRUIK, GOEDE RUIMTE VOOR FOTOS EN APPS

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas 08-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Samsung TAB A

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A 7,0 inch / wit / 8 GB

Algemene score

8,0
Ideale tablet voor mijn dochter, goed scherm, handige bediening en goede batterij.
Wifi bereik is prima.
De kwaliteit die je van een Samsung verwacht ook al is dit geen vlaggenschip.

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Nes 06-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prettig laag gewicht voor een reismaatje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A 7,0 inch / wit / 8 GB

Algemene score

9,0
Nog maar één dag in huis (na de overstap van de Tab 2 7" naar deze Tab A6 7") en meteen al onder de indruk van het prettig lage gewicht. De tablet gaat mee als reismaatje op fietsreizen en dan zijn afmeting en gewicht belangrijk. Daarnaast is het ook een voordeel dat de accu een zo veel grotere capaciteit heeft en het scherm van uitstekende kwaliteit is.
Zeker een aanrader voor als je een klein formaat tablet verkiest.

Pluspunten

  • helder scherm
  • laag gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jor 01-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goed tablet voor die prijs

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A 7,0 inch / wit / 8 GB

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding, ligt goed in de hand, perfect voor onderweg. Makkelijk te installeren als je al een google account hebt. Zitten standaard een paar apps op die je op weg helpen zodat je gelijk kan starten.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nicoline 01-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Galaxy tablet A

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A 7,0 inch / wit / 8 GB

Algemene score

8,0
Ik zocht een goed alternatief voor een ereader. Deze tablet voldoet prima aan mijn eisen. Niet te zwaar, 7 inch is groot genoeg en ik heb tevens de apps en voordelen van een tablet.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Shares 01-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Klein en Handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A 7,0 inch / wit / 8 GB

Algemene score

8,0
Mooie tab met een hele scherpe beeldscherm. Maar toch klein en handig om mee te nemen. Heeft een snelle processor en 1.5GB Werkgeheugen. Makkelijk te synchroniseren met andere Samsung Galaxy apparaten.

Pluspunten

  • Wifi
  • 1.5GB Geheugen

Minpunten

  • Camara

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nicoline 30-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goed beeld.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A 7,0 inch / wit / 8 GB

Algemene score

8,0
Een mooie tab. Is klein en handzaam.Ik heb hem net net dus ben nog aan het uitproberen. Maar ben er nu al blij mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Von Rich 26-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie tablet, ideaal voor kinderen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A 7,0 inch / wit / 8 GB

Algemene score

9,0
mooie tablet, goed formaat. Gekocht voor dochter, ideaal heeft kids beveiliging. Groot genoeg voor kinderen. Prijs zeer gunstig.

Pluspunten

  • prijs
  • gebruikers gemak

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mommy2010 24-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Samsung Tab A 7.0

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A 7,0 inch / wit / 8 GB

Algemene score

8,0
Goeie tablet voor een klein prijsje. Kwaliteit is prima, goeie android versie. Een lekkere snelle tablet voor prive gebruik. Mijn kind speelt spelletjes en kijkt filmpjes op de tablet en de kidsstand 4.0 is ideaal met het tijdslimiet wat je kan instellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

petra 21-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Aanrader, leuke mini tab

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A 7,0 inch / wit / 8 GB

Algemene score

10,0
Deze tablet hebben we voor mijn zoontje gekocht. stevige behuizing en mooi helder beeld. het swipen en openen van app's gaat heel snel. Een extra pre is wel de kids-stand die je kunt instellen. leuke tablet voor een mooie prijs.

Pluspunten

  • Stevige behuizing
  • helder scherm
  • kids-stand
  • prijs/kwaliteit
  • makkelijke bediening

Minpunten

  • dure tablet book cover
  • weinig keus book cover

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer