Samsung Galaxy Tab A 8,0 inch / zwart / 32 GB / 4G - Reviews

Bekijk 6 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1 review die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy Tab A 8,0 inch / zwart / 32 GB / 4G op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jacob13 12-04-2021

Mooi en goede tablet

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A 8,0 inch / zwart / 32 GB / 4G

Algemene score

10,0
in het verleden had ik een tab 3, en ik dacht wat moet ik er mee, maar mijn vrouw gebruikt al een poosje de tab a8 en ik ontdekte dat deze tab een hele vooruitgang was ten opzichte van de vroegere tab. De prijs was ook gunstig om deze prima tablet aan te schaffen
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

fvdb53 08-04-2021

Fijnen tab deze 8 juiste grote, om mee te nemen

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A 8,0 inch / zwart / 32 GB / 4G

Algemene score

10,0
Fijn tab deze 8 ook de links met mijn tv en telefoon te gebruiken. Zou dit iedereen aanraden als ze zien dat ik hem gebruik
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Rg92 04-04-2021

Een super tablet

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A 8,0 inch / zwart / 32 GB / 4G

Algemene score

10,0
Voor een aantal weken terug deze tab aangeschaft. En nog geen enkel moment spijt er van gehad. Hij is extreem licht in gewicht heel snel en een super beeld kwaliteit. Een super tablet voor een betaalbare prijs.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Nnnn 24-03-2021

Handig formaat

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A 8,0 inch / zwart / 32 GB / 4G

Algemene score

10,0
Werkt goed. Handig formaat om bijv. mee te nemen..ook een erg mooi beeld...en verder makkelijke bediening..
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Zoë21 20-03-2021

Aanrader!

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A 8,0 inch / zwart / 32 GB / 4G

Algemene score

8,0
Het is echt een aanrader want het is gwn een perfecte maat en hij loopt nii vast en gaat nii snel kapot.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

MissSas 15-03-2021

Klein maar fijn!

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A 8,0 inch / zwart / 32 GB / 4G

Algemene score

10,0
Het tablet bevalt mij goed! Het is een klein maar fijne tablet, handig om mee te nemen op werk/school en voor thuis. Ik vind het fijn dat het super snel is en dat ik mijn gegevens van mijn telefoon ook erin kan zetten.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Cor de1e 15-03-2021

Alles onder een hoedje

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A 8,0 inch / zwart / 32 GB / 4G

Algemene score

10,0
Hallo, Het is echt een genoegen Samsung te hebben, Sammsung tablet, Samsung Smartfoon, afijn het is heerlijk dat alle apparaten met elkaar compatibel zijn, de fotos vliegen van je handy naar je teblet, en jou kontacten van je tablet naar je handy, enzo verder, en altijd op de nieuwste stand dank je Samsung.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

DannydB 14-03-2021

doet perfect waarvoor hij dient

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A 8,0 inch / zwart / 32 GB / 4G

Algemene score

10,0
ik gebruik tablet als afstandsbediening voor mijn nieuwe Samsung tv en werkt zo perfect voor casten en dergelijke
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 14-03-2021

Top model

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A 8,0 inch / zwart / 32 GB / 4G

Algemene score

8,0
Ik heb qua telefoon altijd samsung. Had geen geld voor een tablet maar kreeg deze van een collega.
Ben er super blij mee. Ligt lekker in de hand. Batterijen gaan lang mee. Even een momentje om me terug te trekken van alle drukte
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Lieneke23 11-03-2021

Handige kleine tablet

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A 8,0 inch / zwart / 32 GB / 4G

Algemene score

8,0
Erg fijne tablet om mee te werken. Net even wat groter dan je mobiel, waar je makkelijk een spelletje op kunt spelen, een boek kunt lezen of een serie kunt kijken. Het enige min puntje aan de tablet zijn de dikke randen en dat die bij sommige spelletjes een wat pixelig beeld geeft.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ndeb 10-03-2021

Super blije dochter!

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A 8,0 inch / zwart / 32 GB / 4G

Algemene score

10,0
Me dochter van 4 kreeg thuis school (en waarschijnlijk nog wel vaker) en moest elke keer op mijn werklaptop of haar broer zijn tablet. Ze wilde eigenlijk toch ook graag 1 die helemaal van haar was en eigenlijk leek mij dat ook prettiger.
Na veel lezen en uitzoeken kwamen we op deze en wij zijn super tevreden. Hij ligt lekker in de hand, is vriendelijk in gebruik, ook voor mijn dochter en scherm is perfecte grootte.
Blij dat ik hem heb aangeschaft.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Miriam8819 05-03-2021

Fijne kleine tablet met een lange batterijduur

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A 8,0 inch / zwart / 32 GB / 4G

Algemene score

10,0
Fijne kleine tablet. Ideaal voor kinderen om filmpjes te kijken en spelletjes te doen. Lange batterijduur en fijn in gebruik zoals ik van samsung gewend ben
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Eddie 49 01-03-2021

Zeer goed product

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A 8,0 inch / zwart / 32 GB / 4G

Algemene score

10,0
Deze Samsung galaxy 8.o is zeer scherp en helder en is niet tekein of gegroet ligt goed in de hand
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

loes1957 23-02-2021

onmisbaar

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A 8,0 inch / zwart / 32 GB / 4G

Algemene score

10,0
ozo blij er mee ben altijd met muziek bezig nu alles op mijn galaxy tab
makelijk te bedienen .
neem hem overal heen mee
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ro96 18-02-2021

Prachtig apparaat

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A 8,0 inch / zwart / 32 GB / 4G

Algemene score

10,0
Gekocht voor mijn dochter. Voldoet precies aan de verwachtingen. Mooi dingetje en zij kan hem gemakkelijk bedienen!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Bart1976 15-02-2021

Zeer gebruiksvriendelijk

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A 8,0 inch / zwart / 32 GB / 4G

Algemene score

10,0
Tablet zeer eenvoudig in gebruik. Instructies voor installeren/inloggen eenvoudig en duidelijk.
Snelheid prima voor de games die mijn dochter speelt en camera (tiktok) prima!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Dano070 15-02-2021

Handzame handige Harry!!

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A 8,0 inch / zwart / 32 GB / 4G

Algemene score

10,0
Het is een handig formaat, maar doet niks af aan beeldkwaliteit, de camera had wat scherper mogen fotograferen en filmen, verder een uitermatig handige tablet voor het maken van muziek en andere vrijetijdsbestedingen, hobby's, degelijk apparaat voor allerhande zaken.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Bertis501 15-02-2021

Waar voor je geld!

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A 8,0 inch / zwart / 32 GB / 4G

Algemene score

8,0
zeker gezien prijs een prima tablet. Mooi scherm en strak design. Niet geschikt voor zware games maar internetten en filmpjes kijken gaan prima!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anna M 06-02-2021

Hoge tevredenheid.

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A 8,0 inch / zwart / 32 GB / 4G

Algemene score

10,0
Wij zochten een handzame en kwalitatieve tablet om spelletjes te spelen en er mooi uit zag ,deze hebben we gevonden met de aankoop van de Samsung Galaxy Tab A 8.0 wifi .aanleiding om hiervoor te kiezen was de goede ervaring met onze Samsung telefoon A 51 en de service van de klanten service en hulp van Samsung ,de volgende aankoop zal een smart tv van Samsung zijn ,dit gezien de positieve ervaring die onze Dochter heeft met de aankoop van haar Samsung Smart TV ,
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Bettinna 27-01-2021

Ideaal voor films en spelletjes

Geschreven voor: Samsung Galaxy Tab A 8,0 inch / zwart / 32 GB / 4G

Algemene score

8,0
werkt goed en makkelijk. Ideaal voor het kijken van films. Helaas een verouderd oplaad systeem, hiervoor zou ik een nieuwe versie gebruiken. Verder weet de tablet naar behoren.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews