Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Samsung Galaxy Nx

8,9 Lees 15 reviews

Vergelijkbare producten

Panasonic Lumix DC-GX800 + 12-32mm f/3.5-5.6

Panasonic Lumix DC-GX800 + 12-32mm f/3.5-5.6 Best Reviewed jul 2017
8,2 (21)

Panasonic Lumix DMC-GH5 + Leica 12-60mm F2.8-F4.0

Panasonic Lumix DMC-GH5 + Leica 12-60mm F2.8-F4.0
9,0 (2)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 14 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

HansBerg 27-05-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Super camera, super design, mooie foto's en handig in gebruik. Prijs kwaliteitsverhouding ligt in balans. Wij zijn er erg blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TKBM 02-06-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Ik ging voor een kleine systeemcamera omdat ik mijn Nikon D3100 te groot en te zwaar vond, maar kwam met deze camera thuis. En tot nu toe nog helemaal geen spijt!

Super mooie foto's, heel gemakkelijk, groot scherm waardoor ik voor mijn foto selectie niet eerst alles foto's op de laptop hoef te zetten en al die apps zijn toch wel handig. Foto's kunnen zo naar mijn ipad of Facebook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

R.P.1969 31-05-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Zeer gebruiksvriendelijk, helemaal van deze tijd.
De droom van iedere amateur fotograaf, al heb ik het idee een professionele fotograaf te zijn, met deze camera in de hand.
Mooie kleuren en haarscherpe foto's.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MPWalinga 28-05-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Geweldige Camera, ik heb even getwijfeld tussen een NX300 en de Samsung Galaxy NX. In het verleden heb ik veel gefotografeerd met de Canon EOS 400D maar ben er van overtuigd dat deze camera de kwaliteiten van de Canon zal overtreffen. In de nabije toekomst zal ik ook een aantal objectieven gaan aanschaffen, dat kan gelukkig met deze supercamera.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

k9Ko 23-05-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,4
Heel fijn toestel met veel mogelijkheden!
Alleen het lenskapje had wel aan een touwtje mogen zitten.
Verder geen kritiek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

jacky02 05-05-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
goede prijs kwaliteit verhouding. zeer mooie camera met zeer veel opties en mogelijkheden. Is een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Motorjack 27-04-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Bij FOKA in R'dam door een zeer vriendelijke verkoper geholpen. heeft ons kunnen overtuigen van de meerwaarde van deze GALAXY NX tov een spiegelreflex.
Nu na twee weken intensief gebruik kan ik stellen dat het allemaal klopt. haarscherpe foto's; talloze instelmogelijkheden. je bedient h'm alsof het je smartphone is. Door het ontbreken van de spiegel ook nog eens lekker compact. kortom dit is/wordt een TOPPER

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peerke1963 24-04-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Het is een zeer handzaam en licht toestel, ligt plezier in de hand door goede grip en vorm. Ondanks dat het toestel relatief licht is, voelt hij wel zeer degelijk en solide aan.
Naast de basis functies van een fototoestel, die al zeer omvangrijk zijn, bevat dit toestel zeer veel aanvullende functies, mede door het android OS.
De bediening is zeer intuitief en wijst zich van zelf, zeker als je android gewend bent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen125121 24-04-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Ziet er mooi uit en is makkelijk te bedienen.
de mogelijk heden zijn makkelijk te kiezen.
ook het android besturingsprogramma werk uitstekend het zelfde als een telefoon.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mandy1976 19-04-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Wow, wat een camera! Ik ging voor een Canon spiegelreflexcamera en kwam met de Samsung Galaxy NX thuis. Zeer gebruiksvriendelijk en prachtige foto's. Een zeer groot bijkomend voordeel vind ik het feit dat je foto's direct van je camera kunt mailen, of kunt posten op Facebook of Instagram.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FCThijn 25-03-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Ik ben overgestapt van een Canon EIS50D met een 18-270 DI lens naar de Samsung Galaxy NX. Het is behoorlijk wennen. Ik heb jaren gefotografeerd vanuit de zoeker, en nu kun je dat vanuit het grote touchscreen doen. Het is nog wel wennen met de instellingen maar het wijst zich eenvoudig dus dat komt wel goed. Er zitten heel veel mogelijkheden op die ik wellicht nimmer zal gaan gebruiken en weet ook niet hoeveel geheugen dit kost. De autofocus is nog even zoeken, zeker als je wilt scherpstellen op items verspreid over het beeldvlak ipv het midden.
Grote voordeel is dat dit toestel bijna een halve kilo(!) lichter is dan mijn Canon. Nadeel is dat er (nog) weinig keuze is in toe te passen lenzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Springer 06-03-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Was op zoek naar een spiegelreflexcamera maar ben uiteindelijk met de SAMSUNG GALAXY NX naar buiten gelopen. De compactheid, de vele functies en het gebruiksgemak zijn doorslaggevend geweest. Wij gaan voor langere tijd op reis en kunnen op deze manier fantastische foto's maken en toch nog ligt en reizen.

Afgelopen tijd veel foto's gemaakt (18-55 en 50-200 lenzen), de kwaliteit is super.

Wij zijn blij met onze aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sannepan75 03-03-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ik heb deze camera een paar dagen in mijn bezit. En wat maakt hij mooie foto's! De camera is gebruiksvriendelijk, supermooi groot scherm op de achterkant zodat je de foto's gelijk kan bekijken. Ook kun je ze gelijk bewerken en bv op Facebook uploaden. Handig! Supercamera, ik ben er erg blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marco7173 02-02-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Camera maakt prima foto's, bediening en gebruiksgemak ben ik zeer tevreden mee.
Filmen met de NX kan ik nog niets over vertellen zo ook de degelijkheid omdat ik de camera 2 weken in bezit heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer