Nikon 1 AW1 + 1 NIKKOR 11-27.5mm - Reviews

Specificaties
Megapixel
14,2 MP
Inclusief objectief
Ja
Filmen in Full-HD
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 7 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Buiter 24-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,8
De 1AW1 is in de praktijk niet echt waterdicht. Na eerste gebruik vormde er condens IN de lens. Dat bleek geen defect, maar was volgens Nikon 'normaal' ...

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Zeijden 20-05-2014 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,2
De AW1 is een camera met veel mogelijkheden en toepassingen. Over het gebruiksgemak en kwaliteit van de foto's ben ik zeer tevreden. Omdat ik nogal eens fotografeer in extreme omstandigheden heb ik voor de AW1 gekozen. Wat minder ben ik te spreken over de zoom mogelijkheid van de camera deze vallen tegen en ga nu op zoek naar een telelens om in te kunnen zoomen. Dit is nu juist wat ik niet wilde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 1968 08-05-2014 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,0
De AW1 is een mooie kleine degelijke camera. Hij is gelukkig wat groter dan de 'J' versie want die is in mijn ogen te klein. De greep had voor mij zelfs wat groter gemogen voor een betere houvast. De AW1 focust goed en is met 15 beelden per sec. zelfs sneller dan mijn spiegelreflex camera! Ik gebruik hem veel met de FT-1 adapter (op het droge dus) waardoor mijn andere lenzen ook gebruikt kunnen worden. Je lenzen krijgen door de cropfactor van 2,7 wel een groter bereik wat mooi is voor sport. Je levert dan natuurlijk wel in aan de groothoek zijde. De slomo filmpjes die je ermee kunt maken zijn leuker dan ik had verwacht. Ik heb hem nog niet zo veel onder water gebruikt, maar ook dat is erg leuk en geeft mooie heldere beelden. Op vakantie zal de spiegelreflex denk ik niet meer meegaan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
NikonNL 03-06-2014

Beste Nikon-liefhebber,

Gefeliciteerd! U heeft door het achterlaten van uw review op kieskeurig een Nikon 1 AW1 accessoirepakket gewonnen! Het accessoirepakket bevat een Nikon 1 AW1 tas met een floating strap.

Mail uw naam, adres en woonplaats naar ons terug, zodat wij u het pakket kunnen toesturen.

Wij houden onze klanten graag op de hoogte van nieuwe producten, win-acties of leuke Nikon nieuwtjes.
Bent u al fan van onze Facebook pagina www.facebook.com/IamNikonNL ?

Met vriendelijke groet,
Nikon Nederland

NikonNL 04-06-2014

Beste Nikon-liefhebber,

Nogmaals gefeliciteerd! In onze vorige reactie werd aangegeven uw naam en adresgegevens door te mailen. Dit kan naar volgend mailadres: macom@nikon.nl

Met vriendelijke groet,
Nikon Nederland

NikonNL 04-06-2014

Beste Nikon-liefhebber,

Nogmaals gefeliciteerd! In onze vorige reactie werd aangegeven uw naam en adresgegevens door te mailen. Dit kan naar volgend mailadres: marcom@nikon.nl

Met vriendelijke groet,
Nikon Nederland

Reageer

ETS 07-05-2014 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,8
Duidelijk menu, ideaal bij wintersportgebruik, met de 1Nikkor aw lens (11-27,5) iets moeilijker om je jas of broekzak te stoppen.

Is echt waterdicht!!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

floriskluck 07-05-2014 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,8
zeer bruikbare en kwalitatief goede camera vooral voor gebruik op een boot, aan het strand en onder water.

Nadeel:
-batterij gaat veel te kort mee
-automatsch uitschakelen werkt niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Lex Peters 08-05-2014

Bij mij werkt automatisch uitschakelen prima en de batterij valt mij juist heel erg mee!

Reageer

AV65 07-05-2014 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Super camera, prachtige foto's. Zelfs in het zwembad laat deze camera zich van zijn beste kant zien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex Peters 03-04-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Deze camera is voor mij precies wat ik zocht. Degelijk, waterbestendig en gemakkelijk te gebruiken, alleen de bediening via het menu is misschien wat omslachtig maar dat went snel. Intensief gebruikt tijdens een Visreis in de binnenlanden van venezuela en ZEER goed bevallen op alle punten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Dennis Schmitt 04-05-2014

Beste Les, fijn te horen dat jij goede ervaringen hebt gehad met deze Nikon camera. Ik ben ook op zoek naar dergelijke camera's. Voornamelijk ook voor mijn (buitenlandse) visreizen. Ik heb in 3e week april 2014 een visreis gemaakt naar de Oostzee en heb met de Go Pro2 camera gefilmd, maar miste ook een degelijke, waterbestendige fototoestel om extra fotomateriaal te kunnen maken. Vooral omdat ik de camera op onze boot wil bevestigen. De Nikon 1 AW1 is mij door een vriend (professioneel fotograaf) aangeraden. Ik wil daarom ook deze camera aanschaffen. Heb jij (als ervaren reizende visser) nog aanvullende tips? Alvast dank, groet Dennis Schmitt

Lex Peters 05-05-2014

Dennis, geen tips behalve gewoon vooraf de handleiding goed doornemen en alles proberen voor je op reis gaat. En misschien een extra lens voor filmen aanschaffen die gestabiliseerd is.

Reageer