Philips Azur GC4543 - Reviews

Specificaties
Type
stoom
Vermogen
2500 watt
Kleuren
paars

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Azur GC4543 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Irisssie 22-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Beste strijkijzer ooit!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Azur GC4543

Algemene score

10,0
Heel fijn strijkijzer, als ik dit eerder had geweten, dat het verschil in strijkijzers zo groot is had ik mijn oude al veel eerder vervangen voor deze. Hij glijdt over echt over het wasgoed, kreukels zijn er zo uit nog nooit zo snel klaar geweest met mijn strijk en hij ziet er ook nog is supermooi uit! Heel tevreden en mocht je twijfelen deze te willen aanschaffen DOEN!!!!

Pluspunten

  • Snel
  • Kreukels zijn er zo uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CYP2018 21-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Gemak dient de mens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Azur GC4543

Algemene score

9,0
Ik merkte meteen dat het strijkijzer groter is dan mijn voorgaande, een beetje zwaarder, het ontwerp is vergelijkbaar, maar uitstekende prestaties biedt.
Tot nu toe heb ik alles goed kunnen strijken: de overhemden en shirts van mijn man, mijn zijden en linnen blouses en de kleding van de kinderen.
Alles kan gestreken worden met een aanpassing naar de juiste stand.
De stoomproductie is uitstekend. Ik heb het gevoel dat ik sneller strijk, omdat de kreukels en vouwen veel sneller gladgestreken zijn dan met mijn oude.
Het vullen van de watertank gaat veel beter, het vulgat is groter en ik zie sneller wanneer de max wordt bereikt.
Ook druppelt het strijkijzer niet echt. Kalkverwijdering is eenvoudig.
De bediening gaat vrij soepel en goed en het strijkijzer straalt vrij hoge kwaliteit uit.
Het maakt het strijken allemaal een stuk makkelijker. Ik mocht dit exemplaar testen.

Pluspunten

  • resultaat
  • gemak
  • bediening
  • goede stoomfunctie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

xxmargriet 02-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer gladde bodem

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Azur GC4543

Algemene score

9,0
Nog nooit een strijkijzer die zo lekker glad strijkt en zo mooi stoomt. Ik ben er erg blij mee. Mijn kleding ziet er prachtig uit alle kreukels weg.

Pluspunten

  • Prachtig gladde bodem
  • Supermooie kleur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MarleenR 29-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super fijn!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Azur GC4543

Algemene score

10,0
Ik ben echt enorm blij met dit strijkijzer. In vergelijking met mijn vorige ben ik een stuk sneller klaar en weegt hij een stuk minder. Voor mij geen andere meer.

Pluspunten

  • Licht
  • Soepel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Crazyheidi13 28-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima maar niet bijzonder

Geschreven voor: Philips Azur GC4543

Algemene score

6,0
Prima stijkijzer.
Hij doet wat ie moet doen, maar mijn oude zeer goedkope strijkijzer werkte niet minder goed.
Hij ziet er mooi uit, is makkelijk te bedienen en alles wijst voor zich.
Maar voor dit geld zou ik meer verwachten.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

MarleenR 27-12-2018

Top!

Geschreven voor: Philips Azur GC4543

Algemene score

10,0
Echt een heel erg fijn apparaat. In vergelijking met mijn vorige ben ik een stuk sneller klaar met mijn berg strijk. Erg soepel en lekker licht.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

pokey93 25-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

soepel, glad en licht strijken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Azur GC4543

Algemene score

9,0
via de Insiders mogen testen, maar na 1 strijk sessie overtuigd, mijn oude ijzer gaat naar de kringloop. Wat een vooruitgang, een super gladde zool, lang snoer, ligt goed in de hand. Je bent sneller klaar lijkt het.

Pluspunten

  • licht
  • lang snoer
  • super gladde zool
  • goede stoom regulatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolijn85 22-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Azur GC4543

Algemene score

8,0
Hij is wat groter dan het strijkijzer wat ik hiervoor had, maar voelt niet veel zwaarder.
Strijkt licht en makkelijk, alles snel kreukvrij. De kleur vind ik geweldig!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MMvdWKr 22-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Mooi ontwerp en goede strijkresultaten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Azur GC4543

Algemene score

9,0
Dit stoomstrijkijzer maakt zijn beloften waar. Het is een mooi ontwerp, eenvoudig in het gebruik en behaalt super resultaten. Strijken wordt een plezier, ik was veel sneller door mijn strijkstapel heen dan met mijn oude apparaat. Het meest gekreukelde overhemd, wordt weer helemaal glad. Ikzelf heb een paars model, en ik vind het kleurtje ook wel erg leuk. Ik hoop dat het ontkalken even goed gaat als het strijken zodat ik lang kan genieten van dit mooie apparaat.

Pluspunten

  • Mooi
  • Perfecte strijkkwaliteit
  • Goede prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 22-12-2018

Alle kreukels zijn zo weg!

Geschreven voor: Philips Azur GC4543

Algemene score

10,0
Ik vind het design van de strijkijzer erg mooi, ook een trendy kleurtje wat het strijken net iets leuker maakt. Ik heb verschillende stoffen geprobeerd om te zien of alle kreukels goed weggaan met de stoomfunctie. Het maakt voor dit apparaat echt niets uit, het is een plezier om te strijken en dit scheelt zo veel tijd! Het apparaat zelf had qua gewicht voor mij wel iets lichter gemogen maar als ik zie hoe snel alle kreukels weg zijn, neem ik dat voor lief.
Al met al een fijn apparaat, en prijstechnisch ook niet te duur voor de kwaliteit die hij levert!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Zonneschijn 21-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Heel glad strijken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Azur GC4543

Algemene score

10,0
Goed degelijk stijkijzer. Veel stoom, alles wordt in 1 beweging glad. Daardoor gaat het strijken zeer snel. Wel iets zwaarder dan mijn vorige strijkijzer

Pluspunten

  • Veel stoom
  • Snel op temperatuur

Minpunten

  • Misschien wat zwaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Manon307 20-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Wow! Hij vliegt over je kleding.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Azur GC4543

Algemene score

9,0
Heel fijn strijkijzer met alle gewenste functies, zonder een groot apparaat nog naast je strijkplank! Ligt fijn in de hand, vliegt over je kleding en het verwijderen van de kalk is inderdaad heel eenvoudig! Ook fijn, is dat hij makkelijk langs de knopen op hemden gaat. Enige kleine minpuntje is dat hij iets zwaar is.

Pluspunten

  • stoomstrijkijzer zonder groot apparaat
  • makkelijk kalk verwijderen
  • ligt fijn in de hand

Minpunten

  • iets zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dribbel 20-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

perfect gestreken kleding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Azur GC4543

Algemene score

9,0
In eerste instantie lijkt dit strijkijzer iets zwaarder dan de versie ik tot nu gebruikte. Ik ben echter blij verrast als ik zie hoe strak de gestreken kleding is! Ook erg prettig is de ring bij de stekker waardoor hij heel makkelijk uit het stopcontact te trekken is.

Pluspunten

  • strijkt perfect glad
  • stekker met oog om vinger door te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shopaholic304 19-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Goed strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Azur GC4543

Algemene score

9,0
Het strijkijzer doet wat het belooft. Het stoomt goed en strijkt kleding makkelijk en snel heel mooi glad! Ik vind het een erg prettig strijkijzer,vooral omdat het echt snel goed kreukvrij strijkt. Bespaart een hoop tijd om te besteden aan leuke(re?) dingen!

Pluspunten

  • Strijkt goed kreukvrij
  • Stoomt goed
  • Strijkt snel kreukvrij

Minpunten

  • Zwaar strijkijzer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ildiko 18-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Fijne stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Azur GC4543

Algemene score

9,0
Handig in gebruik. Deze strijkijzer verwijdert alle kreuken uit alle soorten stof. Warmt snel op. Door de kalkverwijderingssysteem is het heel eenvoudig te reinigen. Door de krachtige stoom gaat strijken sneller.

Pluspunten

  • prijs/ kwaliteit
  • eenvoudig in gebruik
  • kalkverwijderingssysteem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sina 17-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi en effectief

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Azur GC4543

Algemene score

9,0
Hij ziet er niet alleen mooi uit maar doet ook super zijn werk. Het enige minpuntje vind ik het handvat, is mij iets te breed. Maar zeker een goed product.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Natalie1977 17-12-2018

Zeer fijn strijkijzer

Geschreven voor: Philips Azur GC4543

Algemene score

8,0
Fijn stoomstrijkijzer, wel een beetje groot en wat zwaarder dan mijn vorige strijkijzer. Echter hij strijkt wel geweldig glad, wil geen ander meer.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Lon80 17-12-2018

strijkt perfect glad

Geschreven voor: Philips Azur GC4543

Algemene score

10,0
hij lijkt in eerste instantie iets zwaarder dan m'n oude strijkijzer, maar hij strijkt echt geweldig mooi strak!

Voordeel is ook de stekker met gat waar je je vinger in kunt steken. Echt perfect over nagedacht.

Hij ziet er ook nog eens erg mooi uit
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Zonnetje1974 17-12-2018

Alle kreukels in 1x weg

Geschreven voor: Philips Azur GC4543

Algemene score

10,0
Super goed strijkijzer. Snel op temperatuur en alles in 1 beweging glad. Zelfs zeer gekreukelde katoenen overhemden
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Happyme1978 15-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips Azur GC4543

Algemene score

8,0
Heel fijn strijkijzer! Lekker licht hanteerbaar en een gebruiksaanwijzing met plaatjes zodat zelfs deze digibeet het snapte!!!
Ook een handig onkalkmechanisme voor langer plezier ervan!

Pluspunten

  • Makkelijk te ontkalken
  • Lekker licht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer