Philips GC3672 - Reviews

Specificaties
Vermogen
2400 watt
Kleuren
blauw, wit
Type/soort
strijkijzer

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Feodosya 19-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Snel en eenvoudig strijken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit toestel is erg makkelijk in gebruik en duidelijk. Het warmt erg snel op in het laadsysteem dat duidelijk aangeeft wanneer het klaar is voor gebruik (klaar na ong 30 seconden!). Ideaal dus als je weinig tijd hebt en nog snel een plooi uit een kledingstuk wil halen. Wat ik ook heel handig vind is dat het toestel draadloos werkt, zo hoef ik geen rekening te houden met een vervelende draad en blijf ik nergens aan hangen. Het strijkijzer ligt goed in de hand en is heel licht, lichter in gewicht dan elk ander toestel dat ik ooit heb gebruikt! Klein minpuntje is wel dat het laadstation vrij snel aangeeft (door een oranje licht) dat het toestel even moet laden, dat is lastig als je grotere stukken textiel wil strijken. Desondanks zou ik het toestel zeker aanbevelen want de snelheid van het laden compenseert dit enige puntje van kritiek.

Pluspunten

  • Warmt snel op
  • Draadloos
  • Licht in gewicht

Minpunten

  • Vaak opladen tussendoor
Geschreven voor: Philips GC3672

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Henry2911 19-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goeie strijkijzer

Algemene score

7,0
Deze strijkijzer gebruik ik al enkele weken en momenteel heb ik geen negatieve opmerkingen. Het feit dat de strijkijzer draadloos is, zorgt ervoor dat het veel handiger is om te strijken. En dus ook sneller :)

Pluspunten

  • draadloos
Geschreven voor: Philips GC3672

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Jerr 14-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Echt een handig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hij werkt super zit een mooi lang kabel aan en een goed stabiele oplaad station. Hij is ook extreem snel warm je hebt zo de kreukels er uit het maakt het bijna leuk om te strijken

Pluspunten

  • Snel warm
  • Stabiele oplaad station
  • Lange kabel
  • laadstation kan je vast klikken aan dr strijkijzer

Minpunten

  • Beetje zwaar
Geschreven voor: Philips GC3672

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nursje 14-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Snelle stoomstrijkijzer

Algemene score

9,0
Hij warm snel op. Heeft een stevig laadpunt. Hij kan gemakkelijk compact opgeborgen worden . Door vergrendeling blijft het bijeen.
Krachtige stoom

Pluspunten

  • Snel opgewarmd
  • Draadloos

Minpunten

  • Snel weer in laadpunt zetten
Geschreven voor: Philips GC3672

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

TeaRobs 14-06-2018

Aanrader

Algemene score

8,0
Met dit snoerloze strijkijzer kun je in een hand omdraai beginnen te strijken, doordat dit strijkijzer snoerloos is maakt het hem zeer wendbaar, en hoef je niet meer te klooien omdat het snoer in de weg zit.
Het enige nadeel dat de gebruikstijd snel om is, maar dat word weer goed gemaakt door het super snelle laad systeem.
Geschreven voor: Philips GC3672
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Nadine 14-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Veel opties, strijkt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn strijkijzer. Snoerloos wt erg handig is. Het indicatielampje geeft aan wanneer het strijkijzer klaar is voor gebruik. (Erg snel). Ook zit er een vergrendeling op de standaard zodat hij er niet afvalt bij het opbergen. Ook zit er een handige calc clean functie op!

Pluspunten

  • Calc clean functie
  • Vergrendeling
  • Stoomfunctie
Geschreven voor: Philips GC3672

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nadine09 14-06-2018

Fijn strijkijzer, handig in gebruik. Geen gedoe met snoeren

Algemene score

10,0
Fijn strijkijzer, geen gedoe met snoeren omdat hij snoerloos is! Het indicatielampje geeft aan wanneer het strijkijzer klaar is voor gebruik. (Erg snel). Ook zit er een vergrendeling op de standaard zodat hij er niet afvalt bij het opbergen. Er zit er een handige calc clean functie op!
Geschreven voor: Philips GC3672
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

S.T. 13-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Doordat dit strijkijzer snoerloos is maakt het hem zeer wendbaar, en hoef je niet meer te klooien omdat het snoer in de weg zit.

Pluspunten

  • Snel gebruiksklaar
  • laad snel weer op

Minpunten

  • De gebruikstijd had wel wat langere gemogen
Geschreven voor: Philips GC3672

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Insider1981 13-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Gebruiksgemak is geweldig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Omdat dit strijkijzer snoerloos is, is het zeer gemakkelijk in gebruik. Het is een licht apparaat. De functies zijn prima.
Fijn dat hij automatisch uitschakelt.
Ook een mooi design.
Met mijn oude strijkijzer gebruikte ik vaak hydrofiele doeken over de kleding om de kleding te beschermen. Bij dit apparaat is het niet nodig. Veel verschillende standen mogelijk.
Ik ben er zeer tevreden over.
Het strijken gaat me veel makkelijker af.

Pluspunten

  • Snoerloos
  • Licht in gewicht
  • Laadt snel op
  • Met lichtindicator
  • Veel functies
Geschreven voor: Philips GC3672

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer