Tefal EasyGliss FV3970 - Reviews

Specificaties
Type
stoom
Vermogen
2400 watt
Kleuren
paars, wit
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal EasyGliss FV3970 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M.A. van Dalfsen 01-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs-kwaliteit verhouding!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal EasyGliss FV3970

Algemene score

10,0
Strijkijzer Tefal Easygliss FV3970 Ik was toe aan een nieuw strijkijzer en vond het daarom heel fijn om een nieuw Tefal strijkijzer te kunnen testen. Over mijn oude Tefal was ik immers heel tevreden. Daarom was ik dus blij dat ik uitgekozen was om de Tefal Easygliss FV3970 te mogen testen. Bij het uitpakken van de doos valt mij meteen op dat er geen bekertje bij zit (zoals bij mijn oude Tefal, waarmee je het water in het strijkijzer giet). Ik had ook gehoopt dat de nieuwe strijkijzers misschien een langer snoer aan het apparaat hadden zitten, maar dat was helaas niet het geval. Ik blijf mijn verlengsnoer moeten gebruiken. De onderkant (waar de stoom uit komt) ziet er innovatief uit. Het apparaat heeft ook veel meer stoomgaatjes dan mijn oude Tefal. Heel fijn is het om te ontdekken dat wanneer je het strijkijzer op z’n kant zet dit veel gemakkelijker gaat omdat dit een groot oppervlak is waardoor het strijkijzer stabiel op de strijkplank blijft staan als je even pauzeert. De nieuwe AIRGLIDE, glijdt inderdaad perfect over alle verschillende soorten materiaal. Het strijken gaat daardoor snel en gemakkelijk en wordt opeens een prettig klusje i.p.v. iets om tegenop te zien. Je kunt de stoom uit en aan zetten, doseren meer of minder stoom was geen optie helaas. Je kunt een turboknop gebruiken voor een extra stoot stoom. Ik heb daar het voordeel niet van gevonden. Het strijkijzer gaat automatisch uit na 8 minuten, dat vind ik een prettige gedachte. Het duurde wel erg lang voor het apparaat helemaal was afgekoeld. Bij het opruimen van het apparaat had ik kennelijk niet alle water verwijderd wat resulteerde in een natte strijkplank, maar heeft alles met mijn eigen gebruik te maken uiteraard. Een prettig strijkijzer dat ik zeker zou overwegen om te kopen.

Pluspunten

  • Stabiel
  • Slaat na 8 min automatisch af
  • Strijkt als een zonnetje

Minpunten

  • Snoer had voor mij iets langer gemogen
  • Het afkoelen vond ik erg lang duren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SanderD 18-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi strijkijzer voor een goede prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal EasyGliss FV3970

Algemene score

8,0
Als beginnende strijker, stijk ik voornamelijk overhemden, polo's en t-shirts. Het strijkijzer is makkelijk te hanteren en heeft niet te veel instemogelijkheden. Gelukkig word ik voor mijn onervarenheid niet gestraft, met extra kreukels die er niet uit te strijken zijn ,en heb ik een vloek en een zucht weer nette overhemden. Een aanrader!!

Pluspunten

  • Snel warm
  • Makkelijk te hanteren

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Louisa 15-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super goed strijkresultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal EasyGliss FV3970

Algemene score

9,0
De Tefal FV3970 is een stoomstrijkijzer die mij echt verbaast heeft. Ik heb een tijdje met een dure stoomgenerator gewerkt, maar deze doet het wel zo goed en dat voor heel wat minder geld. Grote opening om het water in te vullen, dus geen geknoei. Supergladde zool die moeiteloos over de stof heen glijdt. Voor extra sterke kreukels zijn de extra stoomstoot of de sproeiknop voor extra water handig. Helaas kan ik hem niet op het rekje van de strijkplank zetten want dat is van onderen open en dan blijft hij stomen. Maar door de grote brede achterkant kan hij gemakkelijk en stabiel op zijn kant gezet worden. Hij laat geen vervelende druppels achter op het strijkgoed ook niet bij lage temperatuur. Gezien de prijs een absolute aanrader!

Pluspunten

  • Gladde zool
  • Krachtige stoom
  • Brede achterkant

Minpunten

  • Geen waterbekertje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Jean 13-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prettig strijkijzer wat doet wat het moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal EasyGliss FV3970

Algemene score

7,0
Het eerste wat mij opviel is het ontbreken van het waterbekertje, voor het vullen van het apparaat. Dat betekent toch voor het strijken en/of tijdens het strijken de stekker er uit en bijvullen onder de kraan. De onderkant van het apparaat ziet er goed uit, met veel punten waardoor de stoom op de kleding komt. Ten opzichte van mijn sterk verouderde Tefal strijkijzer een absolute pre want dit maakt het strijken makkelijker en sneller. Het apparaat is verder prima, geen spannende functies of futuristische mogelijkheden, gewoon een prettig strijkijzer.

Pluspunten

  • Prettige grip
  • Goede stoomuitvoer

Minpunten

  • Geen waterbekertje
  • Afkoelen duurt lang

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Sandrecht 05-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goed strijkijzer makkelijk in gebruik

Geschreven voor: Tefal EasyGliss FV3970

Algemene score

7,0
Een aantal weken geleden heb ik de Tefal easygliss fv3970 ontvangen om te testen. Momenteel hebben wij een goedkoop strijkijzer dat wel aan vervanging toe is. De Tefal easygliss wordt razendsnel warm, zodat er niet lang gewacht hoeft te worden om te beginnen met strijken. Hij is gemakkelijk in gebruik en glijd gemakkelijk over de kleding heen. Wat jammer is is dat er geen vulbeker bij het strijkijzer zit, waardoor hij onder de kraan gevuld moet worden. Anders dan dit heb ik geen negatieve dingen te zeggen over dit strijkijzer. Hij doet wat hij moet doen en is gemakkelijk in gebruik. Zelf maak ik niet veel gebruik van de extra functies zoals de stoom boost, omdat ik vooral snel en gemakkelijk wil strijken. Het is echter wel zo, dat op het moment dat je deze functie wil gebruiken hij zonder te veel moeite te gebruiken is.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Ligt goed in de hand

Minpunten

  • Geen vulbeker

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Donna 03-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tefal easygliss

Geschreven voor: Tefal EasyGliss FV3970

Algemene score

9,0
Ik wou geen fortuin uitgeven aan het meest irritante klusje in het huishouden en ben daarom voor deze stoomstrijkijzer gegaan. Ik heb er zeker geen spijt van. Het strijk oppervlak is zo glad dat er overal met een gemak overheen ‘glisst’. Ik heb het idee dan ook veel sneller klaar te zijn dan gewoonlijk. De bout ligt goed in de hand. Prima apparaat en voor die prijs al helemaal.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Strijkresultaat
  • Prijs

Minpunten

  • Beetje kort snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisa500 01-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Erg tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal EasyGliss FV3970

Algemene score

10,0
Je bent snel klaar met stijken. Makkelijk in gebruik. Mooie kleur en kwaliteit is goed. Zou hem jullie echt aanraden

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Snel klaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kimberly de Jager (Kimmetje) 01-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Studentenstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal EasyGliss FV3970

Algemene score

9,0
Voor een relatief zeer lage prijs heb je een uitstekende stoomstrijkijzer. Ideaal voor studenten. Ligt lekker in de hand en doet bijzonder goed zijn werk.
Ik ben zeer tevreden en met mij mijn kamergenoten ook. We lopen er weer keurig bij met gestreken kleding en dat voor een belachelijk lage prijs als ik deze vergelijk met andere stoomstrijkijzers. Tefal is een bewezen merk en stelt ons niet teleur!

Pluspunten

  • Relatief goedkoop
  • Stoomfunctie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Richard 30-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Stabiel strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tefal EasyGliss FV3970

Algemene score

8,0
Ik ben toe aan een nieuw strijkijzer. Ik had de mogelijkheid om deze strijkbout te testen. Mijn ervaring met dit strijkijzer is positief. Prima strijkresultaat. Stabiel in de hand. Prima prijs voor een goede kwaliteit.

Pluspunten

  • Stabiel
  • Goed strijkresultaat
  • Makkelijk
  • Veilig door auto-off

Minpunten

  • Stroef snoer

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer