Philips GC1440 - Reviews

Specificaties
Vermogen
2000 watt
Kleuren
blauw, wit
Type/soort
strijkijzer

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mvansiegenbeek 04-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Goedkop, maar prima strijkijzer

Algemene score

8,0
Na een jaar of 20 gaf de oude, onverwoestbaar geachte strijkijzer dan toch een keer de geest en kreeg ik ook eindelijk eens een keer een stoomstrijkijzer. Dat was even wennen want dit apparaat is vele malen lichter waardoor ik het gevoel heb dat ik harder moet werken om de kreukels eruit te halen, maar misschien is dat slechts schijn.

Het strijkijzer is goedkoop, maar doet wat het moet doen en dat is, u raadt het misschien al wel, strijken. Niks meer en niks minder, en het is dusdanig makkelijk in gebruik dat elke boerenlul het kan gebruiken. Verwacht geen wonderen, maar gewoon een simpel en afdoende apparaat.

Pluspunten

  • goedkoop
  • vormgeving
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • iets te licht
Geschreven voor: Philips GC1440

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 29-06-2018

Prima, precies wat je verwacht

Algemene score

8,0
Voor een standaard stoomstrijkijzer echt een fijn en goed apparaat. Zeker aan te bevelen voor het standaard strijkwerk!
Geschreven voor: Philips GC1440
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Anita1985 29-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Simpel en handzaam

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Licht in gewicht en zo erg handzaam. Strijkt kreukvrij, maar niet wanneer je de stoomfunctie uitzet. Snel en makkelijk te vullen reservoir. Snel op temperatuur.

Pluspunten

  • Licht
  • Snel op temperatuur

Minpunten

  • Niet goed zonder stoomfunctie
Geschreven voor: Philips GC1440

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

RB16 29-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Klein maar fijn!

Algemene score

8,0
Fijn lichtgewicht strijkijzer met voldoende power om de diepste kreuken uit kleding te halen! Goede prijs kwaliteit!

Pluspunten

  • Lichtgewicht
  • Krachtig

Minpunten

  • Klein waterreservoir
Geschreven voor: Philips GC1440

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Joyce 27-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Heerlijk handzaam strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is een heerlijk handzaam model stoomstrijkijzer. Het maakt het strijken echt een stuk aangenamer. De mogelijkheid om een extra stoomstoot te geven is een echte uitkomst.

Pluspunten

  • Extra stoomstoot
Geschreven voor: Philips GC1440

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joyce80 27-06-2018

Heerlijk handzaam strijkijzer

Algemene score

8,0
Dit stoomstrijkijzer is een heerlijk handzaam model.
Ligt makkelijk in de hand en maakt het strijken echt een stuk aangenamer. Vooral de mogelijkheid voor een extra stroomstoot is een uitkomst.
Geschreven voor: Philips GC1440
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Sjaantje 18-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Geen fijn strijkijzer te licht

Algemene score

6,0
Ik vind het strijkijzer te licht waardoor die niet lekker over de stof glijd. Ook vind ik stoom matig dus niet optimaal gesultaat. Leuk voir een klein strijkje maar niet voor een grote berg

Pluspunten

  • Mooi disign

Minpunten

  • Te licht
  • Weinig stoom
Geschreven voor: Philips GC1440

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Ds31 18-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Simpel maar goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Simpel maar goed strijkijzer. Kreukels zijn er snel uit en het. Watervulgat is lekker groot dus vult erg makkelijk

Pluspunten

  • Groot watervulgat

Minpunten

  • Heel licht
Geschreven voor: Philips GC1440

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Thommie77 17-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Compact, lekker hanteerbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lekker compact strijkijzer, snel op temperatuur en zonder poespas. Strijkt heerlijk soepel, makkelijk op te bergen.
De zool is wat aan de kleine kant maar dat maakt hij ruimschoots goed met z'n wendbaarheid.

Pluspunten

  • Snel op temperatuur
  • Goed op te bergen
  • Wendbaar

Minpunten

  • Ietwat kleine zool
Geschreven voor: Philips GC1440

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicky1982 12-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Niet zwaar en doet het goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is niet zwaar, heel makkelijk in gebruik , de gebruikershandleiding is ook makkelijk.
Vind het een goed product , lekt niet , snel op temperatuur. Ik heb alleen het anticalc nog niet getest maar Ik beveel dit product zeker aan!

Pluspunten

  • Licht in gewicht
  • Snel op temperatuur
Geschreven voor: Philips GC1440

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Thommie77 12-06-2018

Compact licht hanteerbaar strijkijzer

Algemene score

8,0
Lekker licht strijkijzer, snel op temperatuur. Makkelijk te bedienen en goed op te bergen door het compacte formaat. Een bakje om makkelijk water bij te vullen zou een aanvulling zijn in de doos :)
Geschreven voor: Philips GC1440
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer