Philips GC5037 - Reviews

Specificaties
Vermogen
3000 watt
Continue stoom
70 g/min.
Kleuren
rood, zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Carrinthe 09-11-2017
  • Product gekocht

Goed, mooi en zwaar.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb heb voor dit model gekozen vanwege een combinatie van een aantal features die mij aanspreken.

Pluspunten

  • Levert veel stoom met extra krachtige stoomstoot
  • Geen temperatuur instellen
  • Kalk opvang bakje. (Moet nog blijken of het werkt)
Geschreven voor: Philips GC5037
Carrinthe 09-11-2017

Ik was aan mijn review aan het invullen maar plotseling was hij geplaatst. Hierbij nogmaals maar nu compleet.

pluspunten:
- Veel stoom standaard en extra krachtige stoomstoot. Standaard stoom gelijk aan de stoomstoot van mijn vorige Tefal strijkijzer.
- Geen temperatuurinstelling nodig, temperatuur altijd goed.
- Kalkopvangbakje (moet nog blijken of dit werkt)
- Zool duidelijk gladder de dan Tefal die ik hiervoor had
- Verschroeid kleding niet wanneer je strijkijzer vergeet
- Zet zichzelf uit wanner je strijkijzer vergeet
- Mooi Design
- Strijkt tot nu toe alles probleemloos glad

Nadelen:
- Zwaar, zonder meer het zwaarste strijkijzer dat ik ooit gehad heb
- Hoeveel water nog resteert niet goed zichtbaar.
- Niet duidelijk waar ik de IONIC stand voor moet gebruiken
- Door de hoge stoomproductie vaak water navullen

Al met al een goede aankoop waar ik vooralsnog zeer tevreden over ben.

Reageer

V_ronie 14-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zwaar

Algemene score

6,0
Wat een mooi apparaat!
Alleen erg zwaar. Te zwaar vind ik om even snel de was weg te strijken.

Pluspunten

  • Mooi
  • Strijkt glas

Minpunten

  • Te zwaar
Geschreven voor: Philips GC5037

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Sharon1975 11-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat! Heel eerlijk heb ik altijd een vrij simple strijkbout gehad en vond strijken dan ook niet echt leuk. Heb nu echt ervaren hoe het is als je een goed strijkijzer gebruikt! Wauw! Werd er helemaal blij van! Het ging zo makkelijk! Zwaar apparaat maar je kan het veilig op de plank laten staan zonder dat het aanbrandt. Hij herkent zelf wat voor stof het is dus pakt zelf de juiste temperatuur en hoeveelheid stoom. De kreukels vlogen eruit!

Pluspunten

  • Automatische herkenning stof
  • Maakt geen brandgaten
  • Gaat vanzelf uit
  • Zwaar dus strijkt makkelijk
Geschreven voor: Philips GC5037

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

interspeed 11-12-2017

Erg fijn strijkijzer

Algemene score

10,0
Het is een erg fijn strijkijzer dat inderdaad zonder nadenken kunt gebruiken. De temeratuursensor en stoomafgifte werkt ontzettend goed. Niets instellen, maar gewoon strijken.
Een tikkeltje aan de zware kant, maar prima te gebruiken.
Strijkijzer komt al zijn beloftes na.
Geschreven voor: Philips GC5037
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Marjolein75 10-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Strijken wordt bijna een feestje!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Strijken wordt bijna een feestje!

Bijna, want strijken is natuurlijk niet het leukste klusje. Maar met dit strijkijzer is het absoluut een stuk aangenamer! Bij het eerste gebruik vond ik het toch best spannend of de automatische temperatuurregeling écht zou werken. Je wilt tenslotte niet dat je kledingstukken aan je strijkijzer blijven plakken...... Gelukkig werkt dit écht perfect! Ook de IQ-functie werkt fijn: altijd de juiste hoeveelheid stoom. De Max-functie is erg prettig voor de zwaardere strijkkklussen zoals stug katoen. Alles wordt moeiteloos glad gestreken, heerlijk! Al met al een fantastisch strijkijzer! Niet goedkoop maar zijn geld dubbel en dwars waard!
Geschreven voor: Philips GC5037

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

bettyboop585 09-12-2017

een juweel onder de strijkijzers

Algemene score

10,0
prachtig design,makkelijk in gebruik te nemen,het resultaat is gladde stoffen met de juiste temperatuur die automatisch word aangepast evenals de hoeveelheid stoom die perfect geschikt is bij elke stof. kortom een strijkijzer die snel en goed resultaat geeft.
Geschreven voor: Philips GC5037
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Cellie 06-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Blij mee!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben er erg blij, niet goedkoop, best zwaar maar strijkt fantastisch! Ik en nog steeds geen fan van strijken maar dit apparaat heeft het allemaal net wat aangenamer gemaakt :)

Pluspunten

  • Snel warm

Minpunten

  • Ietsjes zwaar
Geschreven voor: Philips GC5037

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

mvdk 06-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Alles in 1 keer glad

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de strijkijzer nu bijna een maand in gebruik. Wat mij direct opviel bij het uitpakken is dat het apparaat vrij groot en zwaar is. Hetgeen ik juist als een positief ervaar. Tijdens het strijken blijkt dit ook wel. Je hoeft geen druk uit te oefenen op het apparaat om in 1 beweging over de kleding alles netjes glad te krijgen. Ook de intelligente stoomfunctie is fantastisch. Het apparaat heeft zelf door hoeveel stoom het moet geven om een perfect resultaat te krijgen.

Kort om: Ik ben helemaal te vrede. Ik ben nog nooit zo snel door een volle mand met strijk heen gegaan.

Een echte aanrader voor degene die liever iets leukers doet.

Pluspunten

  • Groot oppervlak
  • snel op temperatuur
  • Perfect resultaat
Geschreven voor: Philips GC5037

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

bettyboop585 06-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

perfect strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
de thermostaat regeling werkt perfect op alle stoffen, ook de afgegeven stoom hoeveelheid is zeker goed te noemen, alle stoffen worden moeiteloos glad gestreken en als mooie bijkomstigheid schakelt het apparaat zelf uit wanneer het bepaalde tijd niet word gebruikt. het ontkalksysteem is enorm eenvoudig uit te voeren.

Pluspunten

  • automatische afstelling thermostaat
  • automatisch aanpassen stoomhoeveelheid
  • goed ontkalking systeem
  • gemakkelijk in gebruik

Minpunten

  • snoer zit toch in de weg
  • snoer opbergen op toestel is ongemakkelijk
Geschreven voor: Philips GC5037

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharon1975 06-12-2017

Super makkelijk strijken!

Algemene score

10,0
Gister de Azur Elite uitgepakt en gebruikt. Mooi apparaat! Heel eerlijk heb ik altijd een vrij simple strijkbout gehad en vond strijken dan ook niet echt leuk. Heb nu echt ervaren hoe het is als je een goed strijkijzer gebruikt! Wauw! Werd er helemaal blij van! Het ging zo makkelijk! Zwaar apparaat maar je kan het veilig op de plank laten staan zonder dat het aanbrandt. Hij herkent zelf wat voor stof het is dus pakt zelf de juiste temperatuur en hoeveelheid stoom. De kreukels vlogen eruit!
Geschreven voor: Philips GC5037
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

JohanTD 06-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wel zwaar, maar doet zijn werk goed!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wel zwaar, maar zeer makkelijk in gebruik. Misschien minder belangrijk, maar hij ziet er ook mooi uit. Werkt perfect!

Pluspunten

  • Easy to use

Minpunten

  • Aan de zware kant
Geschreven voor: Philips GC5037

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A02 06-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer fijne stoomstrijkijzer. Doet zijn werk goed. Ik vlieg door mijn wasgoed heen. Wat ik fijn vindt aan deze strijkijzer is dat je het niet hoeft in te stellen voor gebruik qua stof. Je kan het gebruiken op alle stoffen. Het past zoch vanzelf aan. Ook stopt het automatisch als je stopt met strijken. Het verbrand je strijkijzerplank en je wasgoed daardoor niet. Heel slim apparaat dus.

Pluspunten

  • Compact
  • Makkelijk op te bergen
  • Stoomt vanzelf
  • Instellingen voor stof niet nodig

Minpunten

  • Bijvullen tijdens gebruik niet mogelijk
Geschreven voor: Philips GC5037

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aa02 05-12-2017

Super fijne stoomstrijkijzer

Algemene score

10,0
Ik vlieg door mijn wasgoed heen. De stoomstrijkijzer is makkelijk in gebruik en ik vind het fijn dat je geen voorkeur van stof hoeft in te stellen. Je kan gewoon op alle stoffen strijken. Het past zich aan. Stoom komt ook vanzelf. Dat vind ik ook heel fijn. Licht en compact.
Geschreven voor: Philips GC5037
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Sandy 30-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijn strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn eerste indruk van het strijkijzer was dat het er erg mooi uitziet. Ik vind het ijzer wel wat groot en zwaar. Ik vind het ook wel ideaal dat je niet op de temperatuur hoeft te letten. Dat regelt dit apparaat zelf. De hoeveelheid stoom kun je zelf bepalen. Een constante krachtige stoomhoeveelheid of juist iets minder. Er zit ook een functie op dat je wasgoed hygienisch gestoomd wordt. (Ideaal voor theedoeken en babykleding). Het snoer is lekker lang.
Ik vind het ijzer de prijs zeker waard!

Pluspunten

  • Zelf geen temperatuur instellen
  • Lang snoer
Geschreven voor: Philips GC5037

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcia Munro 28-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Krachtig en snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een prachtige strijkijzer,gebruikvriendelijk door de automatische functies,temperatuur past zichzelf aan ieder stof,stoom word geregeld door de smart functie.
Ik strijk nu veel sneller en moeiteloos ,strijken is nu veel leuker geworden!

Pluspunten

  • Krachtige stoomstoot
  • Automatische temperatuur regeling
Geschreven voor: Philips GC5037

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariska1986 27-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi Design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Van de week me strijkijzer opgehaald om te proberen.. heb hem gelijk getest..!! Hij is wel groter en zwaarder dan ik had verwacht, maar dat is omdat de tank in het strijkijzer zit ipv los maar daarmee is hij wel makkelijker op te bergen. Ik moest even zoeken op welke stand ik hem moest zetten. Er zijn iets van 4 standen ( IQ, MAX, IONIC en zonder stoom) il vond stand IQ het fijnst, dan krijg je de meeste stoom. Ik vind het jammer dat hij een stoomboost geeft als je op het knopje drukt en niet door blijft stomen maar ik moet zeggen hij strijkt verder prima. De watertank moest ik halverwege me strijk bijvullen ( doordat de tank in het strijkijzer zit is deze natuurlijk niet groot). En ik kreeg wel last van me rug tijdens het strijken omdat hij toch best wel zwaar is. Maar je gaat wel soepel over alles heen zonder de temperatuur in te moeten stellen en strijkt mooi kreukvrij.!!

Pluspunten

  • Mooi Design
  • Compact makkelijk op te bergen

Minpunten

  • Zwaar door Watertank in het strijkijzer
Geschreven voor: Philips GC5037

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AlieuitUtrecht 25-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Azur Elite - Weer een echte Philips

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een aantal mindere Philips reviews ben ik erg te spreken over dit strijkijzer. Ik had aardig wat strijkgoed gespaard om vandaag even lekker te testen. De eerste indruk was direct positief, mooi design (zelfs de zool is mooi) en het voelde direct solide aan, misschien zelfs iets zwaar, zeker nadat ik de watertank had gevuld. Ik heb de de strijkbout op de IQ stand gelaten. Je moet wel even wennen, een stoom als je ook niets doet, maar eenmaal aan het strijken gaat het prefect. Alleen na stilstand een klein stukje strijken (boordje of iets dergelijks) is wat lastiger, dan merkt hij niet goed dat je weer wilt strijken. Dus dan eerst gewoon een groter stuk en dan stoomt hij weer perfect. Het water was na een tijdje op dus moest ik weer opnieuw bijvullen, dat gaat iets minder makkelijk dan bij onze oude Philips, het gat zit op dezelfde plaats, maar lijkt iets smaller. Een pluspunt is het oog aan het snoer om het makkelijker uit het stopcontact te trekken.

Pluspunten

  • design
  • IQ functie
  • snoer en stekker

Minpunten

  • iets gewichtig
  • opening watertank iets kleiner dan oude strijkbout
  • vanuit 0-status IQ functie weer opstarten
Geschreven voor: Philips GC5037

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Virrr 24-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Strijkt nog net niet zelf

Algemene score

9,0
Super mooi en fijn strijkijzer. Je strijkt de ergste kreukels met een lach. Hij doet het nog net niet vanzelf maar dat scheelt niet veel. Tevens een goede workout voor je biceps. Hij is namelijk wel wat zwaar.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Krachtige stoom
  • Alles gaat automatisch

Minpunten

  • Zwaar
Geschreven voor: Philips GC5037

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Sandy01 21-11-2017

Prima strijkijzer

Algemene score

10,0
Wat een fijn strijkijzer is dit. Strijkt keurig kreukvrij en je hoeft niet zelf de temperatuur in te stellen. Je kunt lang stomen doordat er een groot waterreservoir in zit. Als je het ijzer op zijn kantje zet schakelt ie vanzelf uit.
Het is wel wat aan de grote kant. Er zit een fijn lang snoer aan.
Geschreven voor: Philips GC5037
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Anoniem 21-11-2017

Geweldig

Algemene score

10,0
Ik ben zeer onder de indruk van deze prachtige strijkijzer!Ik ben erg snel klaar met strijken,door de krachtige stoomafgifte en de optimal Temp-technologie dat zorg voor een automatische aanpassing van de strijktemperatuur voor ieder stof soort!Ik wil nooit meer een ander strijkijzer!
Geschreven voor: Philips GC5037
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer