Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips GC3580

7,9 Lees 18 reviews

Vergelijkbare producten

Tefal Stoomstrijkijzer Ultimate Anti Calc FV9788

Tefal Stoomstrijkijzer Ultimate Anti Calc FV9788 Best Reviewed feb 2018
8,5 (4)

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marijke 74 05-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Heerlijk strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Strijken wordt bijna leuk met dit stoomstrijkijzer van Philips. De naam Smooth-care doet echt eer: hij glijdt echt over de stof, zelfs over de moeilijkste stof. De watertank is heerlijk groot zodat je niet steeds halverwege de strijk hoeft bij te vullen. Ijzer is snel op temperatuur.

Pluspunten

  • groot waterreservoir
  • glijdt soepel over stof
Geschreven voor: Philips GC3580

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Helma 04-04-2017
  • Product paar maanden in bezit

Zwaar werk

Algemene score

4,0
Wij hebben de Philips Smooth care GC 3580/20.
Hij verplaatst zich erg stroef, zodat je handen zeer gaat doen als je lang strijkt.
Ook vinden wij deze strijkbout zwaar om telkens te verplaatsen.
Vorige was veel beter.

Minpunten

  • verplaatst stroef
  • zwaar
Geschreven voor: Philips GC3580

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

susa80 02-12-2016
  • Product paar weken in bezit

heel fijn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het strijkijzer is binnen een minuut al op temperatuur.
De opening waar het strijkwater is heel groot waardoor het vullen lekker makkelijk gaat.
Ook is de watertank extra groot waardoor je langer door kunt gaan.
Door de snelle stoomboost gaan de kreukels in een extreem gekreukeld shirt er heel makkelijk uit.
Het strijken gaat zeer soepel en ondanks dat ik niet van strijken hou ben ik er blij mee.

Pluspunten

  • extra grote watertank
  • snel warm
  • grote duidelijke knoppen
  • geen overdreven functies

Minpunten

  • iets groter dan ander standaard strijkijzer
  • snoer had nog ietsje langer gemogen
Geschreven voor: Philips GC3580

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

natascha138 01-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Uitstekende strijkbout

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze strijkbout nu ruim een week in mijn bezit en ik ben erg tevreden.
Hij voldoet aan alle verwachtingen. Heeft een mooi design. Ligt lekker in de hand en zelfs als de grotere tank helemaal vol is is hij niet zwaar. Hij glijdt makkelijk over de diverse stoffen heen.
Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Mooi design
  • grote watertank
  • niet zwaar
Geschreven voor: Philips GC3580

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AG71 01-12-2016

Strijken is nu zeer snel en makkelijk.

Algemene score

8,0
Strijken is nu zeer snel en makkelijk. Glijd soepel over de stof heen. Heerlijk bij de knopen. Perfect.
Geschreven voor: Philips GC3580
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Pisia001 01-12-2016
  • Product paar weken in bezit

prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima apparaat. Warmt heel snel op en is makkelijk te vullen door de grote opening. Strijkt licht ondanks dat er zoveel water in gaat. Strijkt ook mooi glad. stoom werkt ook prima. Even wennen als je nog nooit een stoomstrijkijzer gehad hebt maar ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • warmt heel snel op
  • grote vulopening
  • licht hanteerbaar.
Geschreven voor: Philips GC3580

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

shoompie 01-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Top strijkbout.

Algemene score

8,0
Gaat moeiteloos over de judopakken heen, die meerdere keren per week gestreken worden. Snel kreukvrij met de extra stoomstoot. Door de grote strijkzool gaat hij soepel over de stoffen heen en vind het grote waterreservoir een pluspunt

Pluspunten

  • Groot waterreservoir
  • stoomstoot
  • soepel over wasgoed heen
Geschreven voor: Philips GC3580

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Betty1974 30-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Smoothcare doet zijn naam eer aan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb een hekel aan strijken maar nu is mijn was in een mum weggewerkt. Dit komt door de grote waterreservoir, ik hoef niet het strijken te onderbreken om opnieuw water te vullen. De strijkijzer lekt niet, dus ook hier weer geen onderbrekingen door. Smoothcare betekent echt smoothcare, oftewel ik glij door mijn wasgoed.

Pluspunten

  • Grote waterreservoir
  • Lekt niet
  • Lichte strijkijzer
Geschreven voor: Philips GC3580

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Barbara 30-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Lekker licht, groot waterreservoir, strijkt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lekker lichte strijkbout, met een groot waterreservoir waardoor je niet tussendoor bij hoeft te vullen, strijkt prima en snel door lekker veel stoom. Goede prijs dus aanrader.

Pluspunten

  • licht
  • groot waterreservoir
  • strijkt snel en goed
Geschreven voor: Philips GC3580

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barbaratjuuh 30-11-2016

Super licht, kan veel water in, strijkt prima

Algemene score

10,0
Lekker licht apparaat waar erg veel water in kan dus je hoeft hem niet tussendoor bij te vullen. Strijkt prima met lekker veel stoom, dus snel klaar. Prima prijs ook.
Geschreven voor: Philips GC3580
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Petje1980 30-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Super strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is degelijke em goede strijkbout met grote watertank en meerdere stoomstanden. Hij ligt lekker in de hand is niet zwaar en snoer is lang genoeg.

Pluspunten

  • Grotere watertank
Geschreven voor: Philips GC3580

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gabrie2013 29-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Lekker Strijken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Dankzij Insiders heb ik deze strijkijzer mogen testen. Deze test ik nu al een week. Voordeel is de vulopening van het water reservoir. Lekker groot! De bout heeft een smalle punt. Dus ook de hoekjes zijn makkelijk te strijken. Het strijken gaat soepel en de bout ligt lekker in de hand. De snoer is ook lang genoeg.

Heb niet alle functies uitgetest!

Pluspunten

  • Grote vul opening
  • Groot water reservoir
  • Smalle punt voor de hoekjes
Geschreven voor: Philips GC3580

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marleen1976 26-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Grote waterreservoir

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een degelijke stoomstrijkijzer. Werkt prima. Fijn dat er meerdere stoom standen en hij is snel op temperatuur.

Pluspunten

  • snel op temperatuur
  • degelijk en niet te groot
  • meerdere stoomstanden

Minpunten

  • stekker van snoer is gebogen
Geschreven voor: Philips GC3580

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Natalie 26-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Grote vulopening, snel op temperatuur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Het is een prettige strijkbout die veel opties kent en toch een bepaalde degelijkheid heeft behouden. De strijkbout is goed vulbaar met water door de grote vulopening en is binnen enkele seconden op temperatuur. Het stroomsnoer had iets langer mogen zijn en bij dunne stoffen rult hij het stof snel op en glijd minder gemakkelijk.

Pluspunten

  • Grote vulopening
  • Snel op temperatuur

Minpunten

  • snoer iets te kort
  • Glijd minder makkelijk over dunne stoffen
Geschreven voor: Philips GC3580

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

AnnetteG 26-11-2016
  • Product paar weken in bezit

No nonense strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn strijkijzer zonder onnodige opties en toeters en bellen. Degelijk, groot waterreservoir en makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Groot waterreservoir
  • bedieningsgemak

Minpunten

  • snoer is niet zo lang
Geschreven voor: Philips GC3580

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Esther75 25-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

fijn strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb dit strijkijzer kado gekregen. Het is een fijn ding. Hij strijkt goed, is niet te zwaar en een voordeel vind ik dat je hem niet vaak hoeft bij te vullen. Een top ijzer!
Geschreven voor: Philips GC3580

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maran 21-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De prijs/kwaliteitsverhouding is heel goed. voor deze prijs is het een heel goed apparaat. Hij strijkt goed. Het strijkijzer heeft een groot waterreservoir waardoor je veel kan strijken zonder tussendoor bij te hoeven bijvullen, als je hem neerzet staat hij stevig. Voor een "eenvoudig" strijkijzer heeft hij veel mogelijkheden.

Pluspunten

  • groot waterreservoir
  • staat stevig als je hem neerzet
  • veel mogelijkheden
Geschreven voor: Philips GC3580

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

boogschutter 20-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Philips SmoothCare

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
prettig in gebruik, gebruikt weinig water, stoomt goed eenvoudige gebruiksaanwijzing. groot reservoir (400ml). komt snel op temperatuur. licht in de hand

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • weinig water verbruik
Geschreven voor: Philips GC3580

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer