Philips GC3580/20 - Reviews

8,1 Lees 15 reviews
Laagste prijzen
Specificaties
Type
stoom
Vermogen
2400 watt
Kleuren
blauw, wit
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 15 reviews

8,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marijke 74 05-12-2016 Product paar weken in bezit

Heerlijk strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Strijken wordt bijna leuk met dit stoomstrijkijzer van Philips. De naam Smooth-care doet echt eer: hij glijdt echt over de stof, zelfs over de moeilijkste stof. De watertank is heerlijk groot zodat je niet steeds halverwege de strijk hoeft bij te vullen. Ijzer is snel op temperatuur.

Pluspunten

  • groot waterreservoir
  • glijdt soepel over stof

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
susa80 02-12-2016 Product paar weken in bezit

heel fijn

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het strijkijzer is binnen een minuut al op temperatuur.
De opening waar het strijkwater is heel groot waardoor het vullen lekker makkelijk gaat.
Ook is de watertank extra groot waardoor je langer door kunt gaan.
Door de snelle stoomboost gaan de kreukels in een extreem gekreukeld shirt er heel makkelijk uit.
Het strijken gaat zeer soepel en ondanks dat ik niet van strijken hou ben ik er blij mee.

Pluspunten

  • extra grote watertank
  • snel warm
  • grote duidelijke knoppen
  • geen overdreven functies

Minpunten

  • iets groter dan ander standaard strijkijzer
  • snoer had nog ietsje langer gemogen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
natascha138 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Uitstekende strijkbout

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze strijkbout nu ruim een week in mijn bezit en ik ben erg tevreden.
Hij voldoet aan alle verwachtingen. Heeft een mooi design. Ligt lekker in de hand en zelfs als de grotere tank helemaal vol is is hij niet zwaar. Hij glijdt makkelijk over de diverse stoffen heen.
Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Mooi design
  • grote watertank
  • niet zwaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Pisia001 01-12-2016 Product paar weken in bezit

prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima apparaat. Warmt heel snel op en is makkelijk te vullen door de grote opening. Strijkt licht ondanks dat er zoveel water in gaat. Strijkt ook mooi glad. stoom werkt ook prima. Even wennen als je nog nooit een stoomstrijkijzer gehad hebt maar ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • warmt heel snel op
  • grote vulopening
  • licht hanteerbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
shoompie 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Top strijkbout.

Algemene score

8,0
Gaat moeiteloos over de judopakken heen, die meerdere keren per week gestreken worden. Snel kreukvrij met de extra stoomstoot. Door de grote strijkzool gaat hij soepel over de stoffen heen en vind het grote waterreservoir een pluspunt

Pluspunten

  • Groot waterreservoir
  • stoomstoot
  • soepel over wasgoed heen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Betty1974 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Smoothcare doet zijn naam eer aan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb een hekel aan strijken maar nu is mijn was in een mum weggewerkt. Dit komt door de grote waterreservoir, ik hoef niet het strijken te onderbreken om opnieuw water te vullen. De strijkijzer lekt niet, dus ook hier weer geen onderbrekingen door. Smoothcare betekent echt smoothcare, oftewel ik glij door mijn wasgoed.

Pluspunten

  • Grote waterreservoir
  • Lekt niet
  • Lichte strijkijzer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Barbara 30-11-2016 Product paar weken in bezit

Lekker licht, groot waterreservoir, strijkt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lekker lichte strijkbout, met een groot waterreservoir waardoor je niet tussendoor bij hoeft te vullen, strijkt prima en snel door lekker veel stoom. Goede prijs dus aanrader.

Pluspunten

  • licht
  • groot waterreservoir
  • strijkt snel en goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Petje1980 30-11-2016 Product paar weken in bezit

Super strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is degelijke em goede strijkbout met grote watertank en meerdere stoomstanden. Hij ligt lekker in de hand is niet zwaar en snoer is lang genoeg.

Pluspunten

  • Grotere watertank

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Gabrie2013 29-11-2016 Product paar weken in bezit

Lekker Strijken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Dankzij Insiders heb ik deze strijkijzer mogen testen. Deze test ik nu al een week. Voordeel is de vulopening van het water reservoir. Lekker groot! De bout heeft een smalle punt. Dus ook de hoekjes zijn makkelijk te strijken. Het strijken gaat soepel en de bout ligt lekker in de hand. De snoer is ook lang genoeg.

Heb niet alle functies uitgetest!

Pluspunten

  • Grote vul opening
  • Groot water reservoir
  • Smalle punt voor de hoekjes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Marleen1976 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Grote waterreservoir

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een degelijke stoomstrijkijzer. Werkt prima. Fijn dat er meerdere stoom standen en hij is snel op temperatuur.

Pluspunten

  • snel op temperatuur
  • degelijk en niet te groot
  • meerdere stoomstanden

Minpunten

  • stekker van snoer is gebogen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Natalie 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Grote vulopening, snel op temperatuur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Het is een prettige strijkbout die veel opties kent en toch een bepaalde degelijkheid heeft behouden. De strijkbout is goed vulbaar met water door de grote vulopening en is binnen enkele seconden op temperatuur. Het stroomsnoer had iets langer mogen zijn en bij dunne stoffen rult hij het stof snel op en glijd minder gemakkelijk.

Pluspunten

  • Grote vulopening
  • Snel op temperatuur

Minpunten

  • snoer iets te kort
  • Glijd minder makkelijk over dunne stoffen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
AnnetteG 26-11-2016 Product paar weken in bezit

No nonense strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn strijkijzer zonder onnodige opties en toeters en bellen. Degelijk, groot waterreservoir en makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Groot waterreservoir
  • bedieningsgemak

Minpunten

  • snoer is niet zo lang

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Esther75 25-11-2016 Product paar dagen in bezit

fijn strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb dit strijkijzer kado gekregen. Het is een fijn ding. Hij strijkt goed, is niet te zwaar en een voordeel vind ik dat je hem niet vaak hoeft bij te vullen. Een top ijzer!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Maran 21-11-2016 Product paar dagen in bezit

Prima strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De prijs/kwaliteitsverhouding is heel goed. voor deze prijs is het een heel goed apparaat. Hij strijkt goed. Het strijkijzer heeft een groot waterreservoir waardoor je veel kan strijken zonder tussendoor bij te hoeven bijvullen, als je hem neerzet staat hij stevig. Voor een "eenvoudig" strijkijzer heeft hij veel mogelijkheden.

Pluspunten

  • groot waterreservoir
  • staat stevig als je hem neerzet
  • veel mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
boogschutter 20-11-2016 Product paar dagen in bezit

Philips SmoothCare

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
prettig in gebruik, gebruikt weinig water, stoomt goed eenvoudige gebruiksaanwijzing. groot reservoir (400ml). komt snel op temperatuur. licht in de hand

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • weinig water verbruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed