Bissell 1977N - Reviews

Specificaties
Type
staand
Vermogen
1600 watt
Kleuren
blauw, titanium

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 24 reviews die zijn achtergelaten voor de Bissell 1977N op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

nonna 20-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bissell 1977N

Algemene score

10,0
Heb een paar weken deze aankoop uitgesteld omdat ik maar niet kon beslissen ofwel deze Bissell 1977N of de Bissell Crosswave. Het ging mij niet om de prijs maar om de efficientie. Met dit apparaat kan je ofwel alleen stofzuigen ofwel alleen stomen of beiden tegelijk. (Met de CROSSWAVE gaat dat niet daar bij is het alles of niets en deze kuist met koud water). Ik heb een gladde vloer in de badkamer en een oneffen vloer in de living , keuken, toilet en hal. Alles streeploos schoon. Het toestel is bij het stomen wat zwaar om te hanteren maar dat komt omdat de pads wat weerstand bieden als je over je vloer wrijft, wat natuurlijk normaal is. Als ik alleen wil stofzuigen doe ik het pad eraf zodat ik geen weerstand voel en dan heb je een super stofzuiger. (zuigt even goed als mijn Dyson) De randen langs de plinten neemt hij er bij het stofzuigen of stomen probleemloos bij. Dus ik ben super tevreden en hoop lang plezier te hebben van dit toestel. Toch nog wel even dit vermelden, ik heb wel geen huisdieren of kinderen meer in huis. Soms wel kleinkinderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tevreden gebruiker 14-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader- werkt uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bissell 1977N

Algemene score

10,0
Gekocht na uitvoerig voorwerk via vergelijkingssites- Recensies waren lovend, kan dit alleen maar onderstrepen.
Degelijk, handig, voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijkheid
  • resultaat na gebruik

Minpunten

  • geluid is behoorlijk maar niet hinderlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jet Spaan 28-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Topapparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bissell 1977N

Algemene score

9,0
Dit apparaat vervangt je stofzuiger en dweil! Bij erg sterk vervuilde vloeren zou ik wel even het ergste vuil eerst stofzuigen maar eigenlijk zal dat niet meer nodig zijn omdat je met dit apparaat alles gewoon simpel bij kunt houden. De stoomkracht is fantastisch! Vuil en kalk verdwijnen gemakkelijk. Het is totaal geen moeite meer om even je vloeren snel even te zuigen en te 'dweilen'. Dit apparaat wil ik nooit meer kwijt.

Pluspunten

  • Snel even water bijvullen en klaar voor gebruik
  • Zuigt EN stoomt in 1 keer
  • Lekker lang snoer
  • Hygienischer dan dweilen
  • Compact apparaat/ eenvoudige bediening

Minpunten

  • tikkeltje zwaar
  • Lawaai als je tegelijktijd stofzuigt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jose 21-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bissell 1977n

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bissell 1977N

Algemene score

9,0
ik vind het apparaat geweldig had hem veel eerder moeten kopen maar alleen de opwarmtijd komt niet overheen met 0,5 minuten

Pluspunten

  • handig
  • twee in 1 gewerdig

Minpunten

  • opwarmtijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kedar Karippail 29-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Best steam and vac in Netherlands

Geschreven voor: Bissell 1977N

Algemene score

8,0
This is a great vacuum. We have a toddler and wooden floors. The Bissell ensures that we have clean floors everyday. Additionally being able to use the vacuum and steam functions together means that we do two jobs in one. And it is effective!

Pluspunten

  • Steam and vacuum funtion together
  • Good strength for both actions
  • Bagless

Minpunten

  • No swivelling head
  • heavy
  • not enough fresh pads

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Simone 30-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bissell vac and steam super apparaat

Geschreven voor: Bissell 1977N

Algemene score

8,0
stomen en stofzuigen in een is super handig. Ook bespaart het een hoop tijd, omdat je tegelijk kunt stofzuigen en dweilen. Met een grote hond en kleine kinderen moet er elke dag wel even schoon gemaakt worden. Met dit apparaat kan het allemaal heel goed.

Pluspunten

  • snel
  • gemak
  • hygienisch

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Guido Steeghs 12-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Perfect apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bissell 1977N

Algemene score

9,0
Onze tegelvloer in keuken, gang en badkamer kregen we nooit goed schoon tot iemand er ons op wees dat een stoomreiniger wellicht uitkomst kon bieden. De Bissel Vac & Steam hebben we hierop aangeschaft en nu is de vloer perfect schoon!
Met de bijgeleverde maatbeker is de Bissell makkelijk te vullen. Het opwarmen is binnen enkele seconden klaar.
Het snoer is lekker lang (7,6 meter), maar zit onderaan gemonteerd en zit daardoor een beetje in de weg. Optillen van het snoer tijdens gebruik is de oplossing.

Pluspunten

  • Snelle opwarmtijd
  • Vloer wordt echt schoon

Minpunten

  • Is wat zwaar
  • Snoer zit een beetje in de weg

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Post 29-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super handig, stofzuigen en dweilen in één

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bissell 1977N

Algemene score

9,0
Mijn ouders hebben al een tijdje een Bissell Vac & Steam Double Functional Stoomreiniger. Heb deze een aantal keren mogen gebruiken. Het is erg handig en het scheelt tijd om tegelijk te stofzuigen en te dweilen. Het product doet zijn werk goed. Heb daarom ook maar één gekocht.

Pluspunten

  • stofzuigen en dweilen in één

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ann 28-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ideale stoonreiniger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bissell 1977N

Algemene score

9,0
Het is een fijne stoomreiniger die ook meteen stofzuigt, dus geen dubbel werk meer, hij word goed warm en is makkelijk in gebruik. Ook zit er een extra lang snoer aan zodat je in 1x door kunt gaan

Pluspunten

  • Stofzuiger en stoomreiniger in 1
  • Lang snoer
  • Makkelijk in bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 18-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel bedrijfsklaar

Geschreven voor: Bissell 1977N

Algemene score

9,0
Plavuizen vloer snel en hygiënisch gereinigd met de Bisell vac & steam. Een aanrader als je een viervoeter in huis hebt lopen.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Licht in gebruik
  • Hygiënisch

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cindy de Jong 06-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zo handig, zo snel schoon.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bissell 1977N

Algemene score

8,0
Ik ben blij met het aanschaffen van deze stoomreiniger. Hij stofzuigt krachtig en vlekken verwijdert hij snel. Het huis is heel snel schoon, normaal was ik er engelen ochtenden bezig, stofzuigen, dweilen, heel lang wachten tot de vloer droog was en vaak nog een keer stofzuigen. nu ben ik helemaal klaar in 20 minuten.

Pluspunten

  • Snel klaar
  • hardnekkige vlekken snel weg
  • neemt niet veel ruimte in bij opruimen

Minpunten

  • Beetje lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

LV 28-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bisell vac & steam

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bissell 1977N

Algemene score

10,0
Wat een superaankoop .... heb hem daarnet uitgeprobeerd. Waaw .... zeer clean, ondanks hondenharen, alles weg in 1 keer ..... superblij !!!! Vandenborre zit onder de internetprijs en dag nadien geleverd. Mijn geluk kan niet op ...

Pluspunten

  • geen gezeul meer met stofzuiger en dweil
  • waaw effect
  • hondenharen weg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

R. van Kortenhof 26-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Geschreven voor: Bissell 1977N

Algemene score

8,0
Ik heb de vac en steam nu 3 weken in gebruik. Was eerst nogal sceptisch of het echt zou werken, maar ben zeer enthousiast over het resultaat. Hij is makkelijk in bediening, zuigt uitstekend en ook de stoomreiniger werkt goed. Het scheelt aanzienlijk in tijd. Het enige is dat hij redelijk wat geluid produceert.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • maakt goed schoon

Minpunten

  • geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Naomi 14-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede koop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bissell 1977N

Algemene score

8,0
Prima werking: kunt met een kwartiertje stofgezogen en gedweild hebben! Stofzuiger is minder handig dan een normale stofzuiger want minder handzaam, maar ideaal icm de stoomfunctie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Caroline Welte 16-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

fijne stoomvloerreiniger

Geschreven voor: Bissell 1977N

Algemene score

8,0
fijn stoomapparaat, lange snoer. maakt goed schoon warmte blijft onder de pad dus geen extra stoom in de ruimte. vloer is zo droog.
mijn moeder heeft ook een Bissell door haar ben ik aangestoken .

Pluspunten

  • lange snoer
  • maakt goed schoon
  • prettig ruikend geurpadjes

Minpunten

  • wat aan de zware kant
  • maakt wel wat lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

lilian veenboer 03-09-2020
  • Product gekocht

Bissell crosswave

Geschreven voor: Bissell 1977N

Algemene score

3,0
Apparaat vind ik echt perfect. Klantenservice van bissell echt vreselijk. Ik zou daarom nooit meer voor bissell kiezen. Totaal niet mee willen denken, super jammer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Luigi 06-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Helaas, niet geschikt voor een PU Gietvloeren!

Geschreven voor: Bissell 1977N

Algemene score

4,0
Na veel reviews te hebben gelezen en te zitten twijfelen tussen dit apparaat en de Bissell crosswave, toch besloten deze aan te schaffen aangezien een stoomreiniger qua hygiene beter scoort (dood 99% van de bacteriën) er geen reddingmiddelen nodig zijn dit i.v.m. met onze gladde PUI gietvloer.
Dus na bezorging gelijk de bissell uitgetest. Het stofzuigen en dweilen ging op zicht prima, maar net zoals in meerdere reviews is aangegeven merk je na wat langer bezig te zijn dat er als nog stof ophoopt en deze door de combinatie van de vochtige dweil niet meer wordt opgezogen, op onze vloer is dat goed te zien. Je moet dus alsnog met een vochtige doek de plekken af waar dit is blijven liggen
Echter nadat de vloer (snel) was opgedroogd, bleek dat deze stoomreiniger allemaal strepen achter liet. Ik zelf ben gaan kijken wat de oorzaak was, en naar mijn mening zijn dat de volgende:
- De rubberwieltje; deze in combinatie met het dweilvocht en een PU gietvloer zorgt er voor dat je na het opdrogen ziet waar de wieltjes zich door het dweilvocht hebben gereden.
Rubberwieltje zijn sowieso geen goede combiniatie met een PU gietvloer.
- Het stomen zelf; de beschermlaag van een PU vloer is niet geschikt om de hitte van een stoomreiniger te doorstaan. De beschermlaag wordt aangetast en laat blijvende schade (zichtbare strepen) achter die niet meer weg te krijgen zijn.
Dus voor ons was dit één keer, maar nooit meer! Echter een dure les, beschadigde vloer en een apparaat wat niet bruikbaar is voor onze vloer.

Op andere Harde vloeren zal dit apparaat het prima doen (afgezien van het niet kunnen opzuigen het "natte" stof.

Pluspunten

  • Stofzuigen en dweilen tegelijk
  • maakt klinisch schoon

Minpunten

  • Laat strepen achter
  • Niet geschikt voor een PU gietvloer
  • aan de zware kant
  • maar redelijk wat geluid

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

marielle 17-06-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

stoomcleaner bissel 1977N

Geschreven voor: Bissell 1977N

Algemene score

7,0
het werkt goed in de keuken kan de stenen er goed mee doen alleen is hij zwaar i gebruik maar oke dat mag de pret niet drukken

Pluspunten

  • lang snoer
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • snoer zit onderaan dus moet je vasthouden
  • waterreservoir niet af om te legen oud water houde

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Tanja 12-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bissell 1977N

Algemene score

9,0
Al jaren dweil ik niet meer dit is te zwaar voor mijn rug maar wauw... Nu wel weer!! Ik heb m nu een paar dagen en hen mijn grindvloer en laminaatvloeren er mee gedaan. Ik ben echt enorm tevreden en wou dat ik dit ding jaren eerder had aangeschaft. Onze poes heeft een nare eigenschap en sproeit/plast soms. Ik doe dan wat geur neutraliserende vloeistof in de tank van het water en alles ruikt heerlijk fris.

Pluspunten

  • Niet zwaar
  • Stofzuigen en dweilen tegelijk
  • Makkelijk bijvullen tussendoor

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B.van der Veer 12-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gemak dient de mens,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bissell 1977N

Algemene score

8,0
Super handig, ruimte besparend en ideaal voor een stenen en/of pvc vloer, krachtige lichtgewicht stof/stoomreiniger, zeker met onze huisdieren een onmisbare hulp

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Wendbaarheid
  • Ruimte besparend
  • Wasbare/ gemakkelijk wisselbare microvezeldoeken

Minpunten

  • Geluidsniveau ( > 75 dec (

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews