Bissell 1977N - Reviews

Best Reviewed jun 2018 Bissell 1977N
Best Reviewed juni 2018
Specificaties
Type
staand
Vermogen
1600 watt
Kleuren
blauw, titanium

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

B.Leenders 08-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ik heb de Bissel nu 3 weken in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Sinds 3 weken de bissel in bezit.
Dit apparaat vervangt je stofzuiger en dweil!
Bij erg sterk vervuilde vloeren zou ik wel eerst even het ergste vuil stofzuigen maar eigenlijk zal dat niet meer nodig zijn omdat je met dit apparaat alles gewoon simpel bij kunt houden. De stoomkracht is erg goed!.Vuil en kalk verdwijnen gemakkelijk. Het kost veel minder moeite om even je vloeren snel te zuigen en te 'dweilen'.
Kortom we zijn zeer tevreden over dit apparaat.

Pluspunten

  • dweilen en zuiger ineen
  • licht in gebruik
  • makkelijk schoon te maken
Geschreven voor: Bissell 1977N

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jet Spaan 28-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Topapparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit apparaat vervangt je stofzuiger en dweil! Bij erg sterk vervuilde vloeren zou ik wel even het ergste vuil eerst stofzuigen maar eigenlijk zal dat niet meer nodig zijn omdat je met dit apparaat alles gewoon simpel bij kunt houden. De stoomkracht is fantastisch! Vuil en kalk verdwijnen gemakkelijk. Het is totaal geen moeite meer om even je vloeren snel even te zuigen en te 'dweilen'. Dit apparaat wil ik nooit meer kwijt.

Pluspunten

  • Snel even water bijvullen en klaar voor gebruik
  • Zuigt EN stoomt in 1 keer
  • Lekker lang snoer
  • Hygienischer dan dweilen
  • Compact apparaat/ eenvoudige bediening

Minpunten

  • tikkeltje zwaar
  • Lawaai als je tegelijktijd stofzuigt
Geschreven voor: Bissell 1977N

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nonna 20-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb een paar weken deze aankoop uitgesteld omdat ik maar niet kon beslissen ofwel deze Bissell 1977N of de Bissell Crosswave. Het ging mij niet om de prijs maar om de efficientie. Met dit apparaat kan je ofwel alleen stofzuigen ofwel alleen stomen of beiden tegelijk. (Met de CROSSWAVE gaat dat niet daar bij is het alles of niets en deze kuist met koud water). Ik heb een gladde vloer in de badkamer en een oneffen vloer in de living , keuken, toilet en hal. Alles streeploos schoon. Het toestel is bij het stomen wat zwaar om te hanteren maar dat komt omdat de pads wat weerstand bieden als je over je vloer wrijft, wat natuurlijk normaal is. Als ik alleen wil stofzuigen doe ik het pad eraf zodat ik geen weerstand voel en dan heb je een super stofzuiger. (zuigt even goed als mijn Dyson) De randen langs de plinten neemt hij er bij het stofzuigen of stomen probleemloos bij. Dus ik ben super tevreden en hoop lang plezier te hebben van dit toestel. Toch nog wel even dit vermelden, ik heb wel geen huisdieren of kinderen meer in huis. Soms wel kleinkinderen.
Geschreven voor: Bissell 1977N

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kedar Karippail 29-06-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Best steam and vac in Netherlands

Algemene score

8,0
This is a great vacuum. We have a toddler and wooden floors. The Bissell ensures that we have clean floors everyday. Additionally being able to use the vacuum and steam functions together means that we do two jobs in one. And it is effective!

Pluspunten

  • Steam and vacuum funtion together
  • Good strength for both actions
  • Bagless

Minpunten

  • No swivelling head
  • heavy
  • not enough fresh pads
Geschreven voor: Bissell 1977N

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

R. van Kortenhof 26-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Algemene score

8,0
Ik heb de vac en steam nu 3 weken in gebruik. Was eerst nogal sceptisch of het echt zou werken, maar ben zeer enthousiast over het resultaat. Hij is makkelijk in bediening, zuigt uitstekend en ook de stoomreiniger werkt goed. Het scheelt aanzienlijk in tijd. Het enige is dat hij redelijk wat geluid produceert.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • maakt goed schoon

Minpunten

  • geluid
Geschreven voor: Bissell 1977N

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Naomi 14-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede koop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima werking: kunt met een kwartiertje stofgezogen en gedweild hebben! Stofzuiger is minder handig dan een normale stofzuiger want minder handzaam, maar ideaal icm de stoomfunctie.
Geschreven voor: Bissell 1977N

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Simone 30-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bissell vac and steam super apparaat

Algemene score

8,0
stomen en stofzuigen in een is super handig. Ook bespaart het een hoop tijd, omdat je tegelijk kunt stofzuigen en dweilen. Met een grote hond en kleine kinderen moet er elke dag wel even schoon gemaakt worden. Met dit apparaat kan het allemaal heel goed.

Pluspunten

  • snel
  • gemak
  • hygienisch
Geschreven voor: Bissell 1977N

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Caroline Welte 16-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

fijne stoomvloerreiniger

Algemene score

8,0
fijn stoomapparaat, lange snoer. maakt goed schoon warmte blijft onder de pad dus geen extra stoom in de ruimte. vloer is zo droog.
mijn moeder heeft ook een Bissell door haar ben ik aangestoken .

Pluspunten

  • lange snoer
  • maakt goed schoon
  • prettig ruikend geurpadjes

Minpunten

  • wat aan de zware kant
  • maakt wel wat lawaai
Geschreven voor: Bissell 1977N

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Guido Steeghs 12-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Perfect apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze tegelvloer in keuken, gang en badkamer kregen we nooit goed schoon tot iemand er ons op wees dat een stoomreiniger wellicht uitkomst kon bieden. De Bissel Vac & Steam hebben we hierop aangeschaft en nu is de vloer perfect schoon!
Met de bijgeleverde maatbeker is de Bissell makkelijk te vullen. Het opwarmen is binnen enkele seconden klaar.
Het snoer is lekker lang (7,6 meter), maar zit onderaan gemonteerd en zit daardoor een beetje in de weg. Optillen van het snoer tijdens gebruik is de oplossing.

Pluspunten

  • Snelle opwarmtijd
  • Vloer wordt echt schoon

Minpunten

  • Is wat zwaar
  • Snoer zit een beetje in de weg
Geschreven voor: Bissell 1977N

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. Post 29-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super handig, stofzuigen en dweilen in één

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn ouders hebben al een tijdje een Bissell Vac & Steam Double Functional Stoomreiniger. Heb deze een aantal keren mogen gebruiken. Het is erg handig en het scheelt tijd om tegelijk te stofzuigen en te dweilen. Het product doet zijn werk goed. Heb daarom ook maar één gekocht.

Pluspunten

  • stofzuigen en dweilen in één
Geschreven voor: Bissell 1977N

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer