Philips GC8942 - Reviews

  • Best Reviewed nov 2020
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips GC8942 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Langhuis 10-12-2020
  • Product gekocht

Erg fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips GC8942

Algemene score

10,0
Erg fijn model, ik ben er heel blij mee. Strijken gaat tegenwoordig een stuk sneller. Ik ben er erg blij mee en kan het iedereen aanraden. Ik kan geen min punten ontdekken aan dit product.

Pluspunten

  • Ligt in de handen
  • Super fijne stoom
  • Fijne anti kalk functie
  • Vergrendelingsknop op het ijzer vast te zetten
  • Duidelijke handleiding

Reageer

endymion7 22-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

compacte krachtpatser, fijn in gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips GC8942

Algemene score

9,0
De stoomgenerator heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik ben nu veel minder tijd kwijt met bergen kleding te strijken, dit komt voornamelijk door de stoom die de kreukels heel makkelijk uit de kleren haalt.
Door zijn kleine formaat is het erg makkelijk in gebruik en ook wat betreft het opbergen hiervan. Door het doorzichtige waterbak zie je gelijk of je water moet bijvullen. Design is mooi en er is op detail gelet, zoals de veiligheidsclip om de strijkijzer te vergrendelen, de oprolbare sleuf voor de kabel en een decalcify optie.
De handzaamheid in combinatie met een strijkplank maakt het een plezier om hiermee te werken!

Pluspunten

  • compact
  • effectief tegen kreukels
  • goede opties, zoals veiligheidsclip, decalcify etc

Minpunten

  • nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Eric79 20-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Snel, licht en krachtige stoomgenerator

Geschreven voor: Philips GC8942

Algemene score

8,0
De Philips PerfectCare Expert Plus Stoomgenerator is een mooi stevig apparaat. Door de eenvoudig los te koppelen watertank is deze snel te vullen. Wanneer de stoomgenerator wordt ingeschakeld is deze vlot op temperatuur om aan de slag te kunnen gaan. De strijkvoet ligt prettig in de hand en voelt super licht en zwevend aan. Door eenvoudig de stoomknop ingedrukt te houden geeft het apparaat een stevige constante stoomboost af. Ik heb er voornamelijk katoen strijkwas mee gedaan echter is dit apparaat zo ontwikkeld dat het op alle stoffen een mooi resultaat geeft. Aan de zijkant van de stoomgenerator zit een eenvoudig los te schroeven dop om de kalk opvang tank in de gootsteen te kunnen legen. Door een indicatie lampje geeft het apparaat zelf aan wanneer het ontkalkt dient te worden. Tijdens het wegwerken van een grotere stapel was, komen er wel na zo'n 30 minuten gebruik wat druppeltjes condenswater uit de strijkvoet op de kledingstukken. Na het loslaten van de stoomstoot knop maakt de generator een brommend geluid om snel weer op druk te komen. Wanneer het apparaat even niet gebruikt wordt, schakelt deze zichzelf keurig en veilig automatisch uit.

Pluspunten

  • Grote watertank
  • Krachtige stoomstoot
  • Schakelt automatisch uit wanneer niet in gebruik
  • Lichte strijkvoet
  • Geschikt voor iedere stof

Minpunten

  • Condens druppels bij langer gebruik
  • Geluid bij opbouwen van druk

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

LVH92 19-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Licht en makkelijk hanteerbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips GC8942

Algemene score

9,0
Sinds enkele weken heb ik de stoomgenerator in mijn bezit. En ik moet zeggen, het maakt het strijken een stuk aangenamer.

Het apparaat is licht en makkelijk te hanteren, glijdt soepel over de stoffen, en bovenal hoef ik mijn was niet meer voor te sorteren. Door de automatische temperatuur instellingen kan ik mijn was in één keer helemaal wegwerken. Dankzij het grote reservoir hoef ik het apparaat ook niet tussentijds bij te vullen.

De stoomgenerator glijdt soepel over de stof, en is ligt makkelijk in de hand. Ook is hij licht van gewicht wat gewoon een hoop tijd en moeite scheelt.

Al met al maakt dit apparaat het strijken heel aangenaam. Het enige minpuntje wat ik zou kunnen bedenken is het opbergen. Het apparaat neemt gewoon veel ruimte in beslag maar dat zou geen dealbreaker moeten zijn. Voor mij is dit zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Licht
  • Soepel
  • Groot waterreservoir
  • Snelheid
  • Automatische temperatuurinstellingen

Minpunten

  • Grootte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Versteeg 16-11-2020
  • Product getest

Een uitstekende stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips GC8942

Algemene score

9,0
De stoomgenerator levert een uitstekend resultaat! Het duurt relatief lang totdat het apparaat goed op temperatuur is, maar dan heb je ook wat! Doordat de generator is voorzien van een groot water reservoir hoeft deze weinig bijgevuld te worden. Doordat het water reservoir blijft staan is de bout veel lichter dan een klassiek stoomstrijkijzer. Een groot voordeel! De stoomstoot is stevig en zorgt voor een mooi glad resultaat. De temperatuur wordt automatisch geregeld, dit werkt goed.
Al met al een enorme vooruitgang ten opzichte van ons eerdere stoomstrijkijzer. Aanrader!

Pluspunten

  • Veel stoom
  • Eenvoudig gebruik
  • Lichte bout

Minpunten

  • Lange opwarm tijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

NatasH28 16-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips GC8942

Algemene score

9,0
Het is een geweldige stoomgenerator. Ten eerste heeft die een groot waterreservoir, die ook nog eens afneembaar is, hierdoor is die makkelijk bij te vullen en hoeft die niet super vaak. Daarnaast is het strijkijzer echt superlicht en is die heel soepel te bewegen. Het apparaat zorgt ervoor dat ik mijn strijkgoed veel eerder heb gestreken dan met een gewoons strijkijzer. Het apparaat past de temperatuur aan, aan de kleding die je gaat strijken. De stekker is lang genoeg, wel raad ik een brede strijkplank aan waar de stoomgenerator op kan staan, anders zou die nog wel eens een beetje kunnen lekken.

Pluspunten

  • Groot waterreservoir
  • afneembaar waterreservoir
  • Superlicht strijkijzer
  • Soepel te bewegen
  • Automatische aanpassing temperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jac1 16-11-2020
  • Product gekocht

Heel fijn licht apparaat. Strijkt heel gemakkelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips GC8942

Algemene score

9,0
Deze stoomgenerator strijkt echt heel snel. Stoomstoot is heel krachtig, waardoor je maar een enkele keer over de stof heen hoeft te gaan. Apparaat een beetje zwaar, maar strijkijzer zelf heel licht.

Pluspunten

  • Strijkijzer heel licht
  • Kan echt niet verbranden
  • Strijkt vele malen sneller dan andere apparaten

Minpunten

  • Beetje log apparaat
  • Opwarmen duurt best lang

Reageer

micky_rossi46 16-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super stoomgenerator

Geschreven voor: Philips GC8942

Algemene score

9,0
De stoomgenerator is snel warm en klaar om te strijken. Krachtige stoomstoten waardoor zelfs hele erge kreuken snel gladgestreken worden. Mooi groot reservoir zodat je behoorlijk wat was in 1 keer kan strijken (afhankelijk van hoe erg de was is natuurlijk).
Doordat het ijzer super licht is, is het strijken ook heel makkelijk en niet heel zwaar ondanks dat je een hele mand te strijken hebt.
Al met al is dit een geweldige vooruitgang vergeleken met het oude strijkijzer. Nu is het bijna leuk om de strijk weg te werken 😉

Pluspunten

  • Groot waterreservoir
  • Snel warm
  • Krachtige stoomstoten

Minpunten

  • Kortere stroomkabel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KirstenR 16-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Maakt van strijken een eenvoudig en gemakkelijk klusje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips GC8942

Algemene score

9,0
Door de zeer krachtige stoom en het design van de strijkbout wordt strijken een makkie. Met slechts enkele bewegingen gaan zelfs de meest hardnekkige kreukels uit wasgoed. Strijken gaat heel snel, ik denk vooral door de kracht van de stoom.

Pluspunten

  • kracht stoom
  • design
  • gebruiksvriendelijkheid

Minpunten

  • Snoer had iets langer gemogen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miffy81 16-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Licht apparaat zeer gebruiksvriendelijk

Geschreven voor: Philips GC8942

Algemene score

9,0
Het is een fijn strijkijzer. Weegt bijna niks waardoor deze erg prettig en makkelijk strijkt. Apparaat is snel op stoom en houdt de druk goed vast. Ideaal dat je niks hoeft in te stellen.
Waterreservoir had iets groter gemogen en het netsnoer iets langer. Je gaat strijken bijna leuk vinden, het apparaat is in ieder geval niet meer een excuus om het niet te doen.

Pluspunten

  • licht gewicht
  • strijkt soepel
  • mooi uiterlijk
  • krachtige stoomstoot
  • snel op druk

Minpunten

  • netsnoer is aan de korte kant
  • waterreservoir is snel leeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fh89 16-11-2020
  • Product getest

Top stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips GC8942

Algemene score

10,0
Deze stoomgenerator ziet er niet alleen mooi uit maar doet zijn werk ook uitstekend. De stoomgenerator is krachtig en strijkt zeer vlot.
Tevens is de stoomgenerator zeer gebruiksvriendelijk. Het is onmogelijk om een kledingstuk te verbranden dankzij de nieuwste technologie van dit apparaat.
De stoomgenerator geeft een effectieve stoomstoot per keer waardoor het strijkgoed vlot gladgestreken wordt. Echt ideaal. Ik ben zeer tevreden over deze stoomgenerator en kan het zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mitra37 29-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips GC8942

Algemene score

10,0
Vanaf de eerste keer dat ik mijn stoomgenerator heb gebruikt, ben ik helemaal verkocht. Ik hoopte op een snel en mooi resultaat, maar deze mooie Perfectcare Expert overtreft al mij verwachtingen. Helemaal blij dus en ik raad het iedereen aan die tegen zich berg was opziet. Strijken met deze Perfectcare wordt een aangename bezigheid en het resultaat mag er ook zijn.

Pluspunten

  • snel

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 19-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Top stoomgeberator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips GC8942

Algemene score

9,0
Ideale stoomgenerator voor gezin van 4.
Philips ontwierp een licht en compact toestel die zich snel laat opbergen (of uithalen).
Deze perfect care is voor mij een echte hulp in het huishouden om volgende redenen:

Het strijkijzer is snel warm en klaar om te gebruiken.

zeer krachtig stoomstoten die de kreuken snel wegwerken

ik moet mijn was niet meer sorteren per stof (katoen,wol enz) het strijkijzer past automatisch zijn temperatuur aan!
Erg veilig en tijdsbesparend.

door de gladde strijkzool strijk ik veel sneller en beter.

het grote waterreservoir laat me toe grote tijd door te strijken (water toevoegen kan ook steeds terwijl het toestel verder kan werken)

Voor mij prijs kwaliteit een zeer goed strijkijzer, zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Gladde strijkzool
  • 1,8 liter water reservoir
  • Automatische temeratuursinstelling
  • Makkelijk op te bergen
  • Krachtige stoom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer