Braun IS 7156 Pro - Reviews

Best Reviewed apr 2020 Braun IS 7156 Pro
Best Reviewed - april 2020
Specificaties
Inhoud
2 liter
Kleuren
zilver, zwart
Vermogen
2400 watt
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun IS 7156 Pro op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

amazing 14-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

deze keer braun

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 7156 Pro

Algemene score

9,0
Ik wilde deze keer braun kopen, na dat ik een van de duurte Philips had, en hij een kalk problemen gekregen terwijl dat ik al kalk beschermen hebt. Onze vriend heeft deze ook gekocht en wilde wij ook nu gebruiken.

Pluspunten

  • alles
  • Kalk systemen met speciale opruiming.

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C 19-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn ding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 7156 Pro

Algemene score

8,0
Nog niet volop kunnen testen, maar tijdens het eerste gebruik voelt alles fijn aan. Hij glijdt over de te strijken kleding en de stoomstoten zijn krachtig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 11-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 7156 Pro

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht omdat ik het een mooi product vind. Bovendien is het van Duitse kwaliteit en ik heb altijd goede ervaringen gehad met het merk Braun. Ook heb ik het gekocht vanwege de specificaties. In vergelijking met andere stoomgeneratoren heeft deze een goede prijs en goede specificaties. Helaas heb ik het nog niet kunnen gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk60 10-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Dit is pas een perfect strijkapparaat.

Geschreven voor: Braun IS 7156 Pro

Algemene score

9,0
Strijken word met dit apparaat bijna een feestje.
De bout zelf is lekker licht en het water reservoir is voldoende groot

Pluspunten

  • De bout zelf is lekker licht
  • Het de water voorraad is ruim voldoende (2 Ltr.)

Minpunten

  • De water geleiderslang had wel iets langer gemogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem van Oversteeg 22-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Betrouwbaar robuust apparaat-goede prijs-kwaliteitverhouding

Geschreven voor: Braun IS 7156 Pro

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit product gekozen vanwege het bedieningsgemak, de goede prijs-kwaliteitverhouding en degelijkheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jackie 13-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Precisie en Power

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 7156 Pro

Algemene score

9,0
Apparaat van de boyfriend gekregen omdat hij het design mooi vindt... Nou, ik ook! Dit gecombineerd met de betrouwbaarheid van Braun is een gouden combi.
De zool glijdt moeiteloos over knopen en zakken, hij is razendsnel op temperatuur. Goed voor zware klussen maar ook voor delicate bloesjes. Ontkalken heb ik nog niet gedaan, maar is een kwestie van 1,5 minuut als ik de video op youtube bekijk...

Pluspunten

  • design
  • ligt lekker in de hand
  • snel op temperatuur
  • makkelijk ontkalken
  • geschikt voor alle klussen

Minpunten

  • kunststof waar metaal gebruikt had kunnen worden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

babs 05-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 7156 Pro

Algemene score

9,0
Uiterlijk en de mogelijkheden van deze apparaat. Dit stoomstrijkijzer is snel op stoom, heeft een grote reservoir, strijkijzer zelf is wat kleiner en lichter dan bij de amdere merken.

Pluspunten

  • grote reservoir
  • licht en veel stoom productie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Strijkerman 06-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super goede stoomgeneratoor met veel functies

Geschreven voor: Braun IS 7156 Pro

Algemene score

10,0
Ik heb dit gekozen vanwege de functionaliteit die deze stoomgenerator aanbied. snelle opstarttijd (2min, heb het echt geteld), eco, iCare, Turbo mode, automatisch uitschakelen, achteruit strijken en grote van de waterreservoir (2L).
Er was ook nog een actie om de garantie te verlengen van 2 naar 4 jaar en ook met €50 cashback dus waarom niet :)

Pluspunten

  • grote afneembare waterreservoir (2L)
  • zelf uitschakelen na
  • iCare mode

Minpunten

  • de stoomkabel zit iets in de weg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke 28-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn licht ijzer..

Geschreven voor: Braun IS 7156 Pro

Algemene score

8,0
Op zoek naar een degelijk apparaat deze gekozen.. ziet er solide uit.
Wel wennen dat deze ook stoom geeft nadat de knop is losgelaten. Verder oke.

Pluspunten

  • Licht ijzer
  • Grote watertank

Minpunten

  • Stoomafgifte na loslaten knop
  • Knopen meestrijken is geen aanrader..

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

A Oonk 19-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 7156 Pro

Algemene score

9,0
Zeer makkelijk strijken. zeer mooi resultaat, groot gebruikersgemak. Zeer aanbevelingswaardig. Ook zeer mooi design, want het oog wil ook wat!

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Mooi resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ellen 16-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

licht gewicht srijkijzer

Geschreven voor: Braun IS 7156 Pro

Algemene score

8,0
Fijn licht gewicht strijkijzer.
stoomstoot vast zetten is ook heel plezierig.
Door de gladde zool glijdt hij idd over overheen.

Pluspunten

  • gewicht
  • extra stoomstoot

Minpunten

  • prijs
  • vergrendeling gaat lastig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Taoufik 10-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische stoomstrijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 7156 Pro

Algemene score

8,0
Stoomstrijkijzer is snel op tempratuur. Doet uitstekend wat het moet doen. Het is mijn eerste stroomstrijkijzer en meteen een perfecte keus. Ik ben er gelukkIg mee

Pluspunten

  • Mooi design
  • Snel op tempratuur
  • Goed in de hand
  • Supersnel op stoom
  • Vederlicht strijken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Alky 30-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Strijkt fantastisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 7156 Pro

Algemene score

9,0
Strijkt soepel, mijn vrouw is er zeer blij mee. Vindt strijken nu niet meer vervelend en mijn hemden zijn nu altijd netjes gestreken. Oftewel de bekende win-win situatie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 20-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 7156 Pro

Algemene score

8,0
Prima product met eenvoudige werking. Het duurt even voordat de stoom op temperatuur is maar niet langer dan dat het duurt om het ijzer op te warmen dus da's prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sylvie 23-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot resevoir

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun IS 7156 Pro

Algemene score

10,0
Moeiteloos een grote strijk glad gekregen. De stoomgenerator geeft zeer veel stoom af waardoor je makkelijk alle plooitjes groot of klein glad krijgt

Pluspunten

  • Goede stevige stoomstroot
  • Groot reservoir

Minpunten

  • Voor snoer geen opberg ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer