Philips HI5916 - Reviews

Best Reviewed jun 2018 Philips HI5916
Best Reviewed juni 2018
Specificaties
Inhoud
1 liter
Vermogen
2400 watt
Druk
5 bar

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeke 12-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Goed lichtgewicht stoomstrijkijzer en geluidsarm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Strijkt goed glad door de stoom
Licht gewicht strijkijzer, waardoor het ijzer makkelijk hanteerbaar is.
Afneembaar waterreservoir dus makkelijk in gebruik en je kan er genoeg water in doen.
Stoomstrijkijzer maakt weinig geluid (tov mijn oude strijkijzer) dus dat is zeer positief.
Enige nadeel is dat er niet een soort beugel oid opzit waardoor jet ijzer kan vastzetten als je het strijapparraat wil opbergen.

Pluspunten

  • Afneembaar waterreservoir
  • Licht gewicht
  • Maakt weinig geluid

Minpunten

  • Ontbreken van klem voor het opbergen
Geschreven voor: Philips HI5916

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dudink 02-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Mooi strijkijzer!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een fijn strijkijzer. Kreukels zijn snel verdwenen en de extra stoomfunctie helpt mee tegen hardnekkerige kreukels. Echter als ik door het strijker per ongeluk een kreukel gemaakt heb, is deze er wel lastig uit te krijgen. Verder wel erg tevreden en zijn de kreukels snel weg, waardoor het een stuk sneller gaat!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Goede prijs kwaliteit verhouding
  • Groot waterreservoir

Minpunten

  • Hardnekkige kreukels blijven zichtbaar
Geschreven voor: Philips HI5916

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dudink 29-06-2018

Mooi product

Algemene score

8,0
De strijkijzer strijkt fijn. Normale kreukels zijn er snel. Bij hardnekkige kreukels heeft hij meer moeite, zelfs ondanks de extra stoomfunctie.
Over het algemeen wel erg tevreden!
Geschreven voor: Philips HI5916
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Anoe 29-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima product dat voldoet aan meeste eisen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
+ mooi design + krachtige stoomfunctie die ervoor zorgt dat strijker makkelijker en sneller gaat + waterreservoir van 1,1 liter, waardoor je niet vaak water hoeft bij te vullen. Gaat lang mee. + lichter dan een normaal strijkijzer. + simpel stappenplan om te ontkalken. - onduidelijk hoe te starten met het strijkijzer, ging niet volgens het boekje. - door het stomen, vallen er druppels water op de grond. Let hiermee op qua ondergrond. - ik mis een watersproei functie, bij verkeerde vouwtjes in kleding moet je dus een aparte flacon met sproeier erbij hebben liggen om deze eruit te krijgen.
Geschreven voor: Philips HI5916

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AliceIWL 18-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

strijken wordt zo veel aangenamer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben geen fan van strijken, maar sommige kleding moet nu eenmaal gestreken worden. Ik hikte aan tegen de aanschaf omdat mijn stoomstrijkijzer nog prima functioneerde. Ik ben ontzettend blij met mijn cadeau. In een beweging zijn al je kreuken weg. Veel sneller dan met je stoomstrijkijzer. En ook nog eens niet van die natte plekken. Dus je strijkt sneller en mooier! Wie wil dat nou niet. Ik zou strijken bijna leuk gaan vinden ;-)
Het apparaat is stil en eenvoudig in gebruik. Het neemt wel meer ruimte in dan een stoomstrijkijzer (maar dat weegt makkelijk op tegen de voordelen).

Pluspunten

  • sneller strijken
  • beter & mooier strijken
  • stil
  • groot uitneembaar reservoir
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • neemt meer ruimte in dan stoomstrijkijzer
Geschreven voor: Philips HI5916

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EllieBellie 16-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Vliegensvlugge strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een fijne strijkijzer! Het is erg stil, heel licht en compact en mijn was is 3x sneller gestreken dan met mijn reguliere strijkijzer. Het is ook erg fijn dat er een afneembaar waterreservoir bijzit. Enige kleine nadeel is dat de strijkijzer niet heel snel in de houder geplaatst kan worden, uit angst dat het eruit glijdt, maar dit vergt ook wel gewenning, het gaat steeds sneller. Ik zou mijn strijkijzer in ieder geval niet willen inwisselen voor een reguliere strijkijzer meer!

Pluspunten

  • geluid
  • licht
  • Compact
  • Gebruikersvriendelijk
  • afneembaar waterreservoir

Minpunten

  • Houder
Geschreven voor: Philips HI5916

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mary2018 14-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima strijkijzer

Algemene score

8,0
Dit apparaat is makkelijk in gebruik en is heel licht. Er komt veel stoom uit wat het strijken heel makkelijk maakt. Al met al prima machine, ik ben er blij mee!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Licht
Geschreven voor: Philips HI5916

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Femail44 14-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Geluidarm stomen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het strijksysteem is compact, snel klaar voor gebruik. Een afneembaar waterreservoir, waarvan ik de vulopening erg klein vind en het water er snel langs loopt. Strijkbout is licht in gebruik. De temperatuur is instelbaar en dat is prettig. De standaard is niet heel handig, de strijkbout glijd er snel vanaf als je hem terug zet in de houder. Je kunt hem ook niet vast zetten.

Pluspunten

  • Snel klaar voor gebruik
  • Krachtig

Minpunten

  • Standaard
  • Snoer aan de voorkant
Geschreven voor: Philips HI5916

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer