Philips Ontkreuker GC362/80 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Irene84 18-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Kleine kreukels snel verwijderd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Het is een makkelijk product om snel een paar kleine kreukels weg te strijken. Ideaal voor in de reiskoffer! Het verticaal strijken is ideaal, geleverd met speciale handschoen tegen de warmte. M.i. minder geschikt voor hele wasmanden strijk weg te werken omdat de kop dan aan de kleine kant is.

Pluspunten

  • Verticaal strijken
  • In de koffer

Minpunten

  • Kleine kop
Geschreven voor: Philips Ontkreuker GC362/80

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Silviab 12-01-2018

Fijn om snel kleding te 'strijken' of op te frissen

Algemene score

8,0
Fijn om snel kleding te strijken of op te frissen, gaat gemakkelijk. Jammer dat het waterreservoir maar klein is waardoor het echt maar voor 1 kledingstuk is en het gewicht niet evenredig is verdeeld (voorkant van stomer is erg zwaar in verhouding). [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Geschreven voor: Philips Ontkreuker GC362/80
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Tinkerbell73 11-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mijn garderobe heeft er een vriend bij

Algemene score

7,0
Ben er blij mee vooral voor de moeilijkere items zoals feestkleding. Ik heb hem rond de feestdagen gebruikt voor het verwijderen van geuren en kreukels. Was er mee bekend van vroeger in der winkel staan, maar baalde nu wel dat het reservoir zo vlug leeg was.

Pluspunten

  • Snel op temperatuur
  • Handschoen ter bescherming meegeleverd

Minpunten

  • Vrij groot en zwaar
  • Reservoir snel leeg
Geschreven voor: Philips Ontkreuker GC362/80

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Pauline 06-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Voegt weinig toe

Algemene score

7,0
Het is een prima product. Betrouwbaar op allerlei soorten stoffen. Mooi design. Had hem wel kleiner verwacht. Voegt wat mij betreft weinig toe aan een strijkijzer mbt strijken, het gaat wel wat sneller en makkelijker. Qua verfrissen van kleding voegt hij wel echt wat toe.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Handig voor het snel opfrissen van kleding

Minpunten

  • Even groot als strijkijzer
Geschreven voor: Philips Ontkreuker GC362/80

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anna 06-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Top product om even dat prachtige jurkje op te frissen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Philips Steam&Go Handheld kledingstomer GC362/80 is zeer eenvoudig in gebruik. Vullen, aanzetten en binnen no time stomen maar. Perfect om even de kreukels uit een jurkje of shirtje te halen of om deze even op te frissen. Met name de shirtjes en jurkjes gemaakt van stoffen anders dan katoen (de meer delicate stoffen), lenen zich perfect voor dit product. Maar ook onverwachts veelzijdig. Ook de kreukels in de gordijnen verdwenen bij gebruik als sneeuw voor de zon. Minpunt in dat geval is het water reservoir. Bij grote oppervlakken zoals gordijnen moet deze wat vaker worden bijgevuld.

Pluspunten

  • gebruiksgemak

Minpunten

  • prijs
Geschreven voor: Philips Ontkreuker GC362/80

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Irene84 05-01-2018

Kleine kreukels snel verwijderd

Algemene score

8,0
Om snel wat kleine kreukels weg te strijken is het een ideaal apparaat. Ideaal om mee op reis te nemen zodat iets netjes uit je koffer komt of oniet iets even op te frissen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Geschreven voor: Philips Ontkreuker GC362/80
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Tester 05-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handig apparaat maar beperkte toepassing

Algemene score

7,0
De toegevoegde waarde van de "Philips Steam&Go Handheld kledingstomer GC362/80" ten opzichte van even de strijkbout pakken is beperkt. Ja, het is een handig product om kleding op te frissen en het bezoek aan de stomerij iets uit te stellen. Maar nee, je krijgt niet alle kreuken eruit, je hebt nog steeds een strijkplank nodig voor kragen, het is best een geklungel om een overhemd aan een haakje strak te trekken met één hand, terwijl je met de andere hand de kledingstomer vasthoudt, de handschoen is te klein waardoor de stoom op je pols kunt krijgen en het waterreservoir is zo klein dat je na 1 tot 1,5 overhemd alweer moet bijvullen. Leuk dus voor 'moeilijke jurkjes', maar niet voor overhemden wat mij betreft.

Pluspunten

  • mooie bewaarzak
  • handig voor 'moeilijke' jurkjes

Minpunten

  • te kleine handschoen
  • relatief klein waterreservoir, vaak bijvullen
Geschreven voor: Philips Ontkreuker GC362/80

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tinkerbell73 03-01-2018

Mijn garderobe heeft er een vriend bij

Algemene score

8,0
Kende uit mijn verleden apparaten voor in de winkel, groot, log en duurden lang om in actie te komen. Wilde al langere tijd zelf een stommer en nu heb ik deze van Philips. Ideaal zeker zo rond de feestdagen. Had mijn kleding snel kreukvrij en ook de gourmetgeur had ik er na een keer sdtomen al uit. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Geschreven voor: Philips Ontkreuker GC362/80
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Suzely 02-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Philips Steam&Go wordt nu een week gebruikt en ik ben er erg tevreden over. Het apparaat is gebruiksvriendelijk. Het waterreservoir is gemakkelijk te vullen en op de Steam&GO te klikken, daarna de "aan"-knop indrukken en het stomen kan beginnen.

Normaal gesproken leg ik mijn kleding in de avond klaar, nu kon ik in de ochtend nog een ander shirtje pakken even stomen en klaar voor gebruik. Ook tijdens de feestdagen is de Philips Steam&Go veelvuldig gebruikt. De gourmetlucht ging met het apparaat moeiteloos uit de kleding. Zelfs mijn familie was enthousiast en heeft het product uitgeprobeerd.

Kortom een super apparaat!

Enig nadeel: de opzetborstel valt er bij mij redelijk snel af. Het is echter niet noodzakelijk om de opzetborstel te gebruiken.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Verwijdert kreukels en nare luchtjes

Minpunten

  • Opzetborstel blijft niet altijd goed zitten
Geschreven voor: Philips Ontkreuker GC362/80

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne 02-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn in gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mocht je geen zin hebben om te strijken is dit apparaat erg fijn in gebruik. Verwijderd moeiteloos kreukels uit kleding. Ook fijn om kleding even op te frissen. Warmt snel op.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Mooi apparaat

Minpunten

  • Niet draadloos
Geschreven voor: Philips Ontkreuker GC362/80

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sann7 02-01-2018

Fijn product om even snel te gebruiken

Algemene score

8,0
Mocht je kleding uit de kast nog even mooi glad willen maken dan is deze stomer de uitvinding.werkt gemakkelijk en snel. Verwijderd moeiteloos kreukels uit kleding. Aanrader! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Geschreven voor: Philips Ontkreuker GC362/80
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Mandy118 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Handig apparaat voor kleine kreukels

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Mooi design, maar wel een klein waterreservoir. Bij enkele kledingstukken (jurk/jas) zul je hierdoor het reservoir meerdere keren moeten vullen.
Wel ideaal voor kleine kreukels trouwens! Warmt snel op.

Pluspunten

  • Geen strijkplank nodig
  • Handzaam apparaat
  • Mooi design
  • Snel opgewarmd

Minpunten

  • Klein waterreservoir
  • Verwijderd alleen kleine kreukels
Geschreven voor: Philips Ontkreuker GC362/80

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Dewi83 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Handige toevoeging op strijkijzer

Algemene score

7,0
Een handig apparaat om kleding even op te frissen. Na het vullen en aanzetten is het snel gebruiksklaar. Ik zie het apparaat als een aanvulling op het strijkijzer, geen vervanger hiervan.

Ik gebruik het apparaat voornamelijk horizontaal op de strijkplank, dit terwijl het juist ook verticaal te gebruiken zou moeten zijn. Dit zal waarschijnlijk een kwestie van gewenning zijn.

De capaciteit van het waterreservoir is voldoende voor enkele kledingstukken.

Pluspunten

  • Handige toevoeging op strijkijzer
  • Snel warm

Minpunten

  • Ietwat zwaar in de hand
Geschreven voor: Philips Ontkreuker GC362/80

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Inkiedinkie 28-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Gemakkelijk de kleding snel tussendoor op frissen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een ontzettend handig apparaat. Aangezien ik veel mijn kleding wissel, en daardoor vaak kledingstukken maar één dagdeel draag, bewaar ik die kleding buiten mijn kledingkast. Want terug in de kast leggen is niet fris en de kleding te vaak wassen gaat ten koste van die kleding. Deze kledingstomer is daarom ontzettend handig! Hij is snel gebruiksklaar en in gebruik ook zeer eenvoudig. En doet absoluut wat hij moet doen, alles weer strak en fris. Ook mijn wollen jassen zijn weer netjes. Het bijgeleverde borstelopzetstuk zorgt ervoor dat de vezels in de stof weer tot leven komen!
Het enige nadeel vind ik het afkoelen van het apparaat. Het spreekt voor zich dat de kop nogal warm is na gebruik en dus laat ik hem veilig afkoelen op de tegelvloer in de badkamer. Gaat prima alleen kan hij wel eens in de weg liggen. Maar dat weegt niet op tegen alle voordelen van dit apparaat!

Pluspunten

  • Het snel thuis opfrissen van de kleding

Minpunten

  • Het afkoelen van het apparaat
Geschreven voor: Philips Ontkreuker GC362/80

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

marlevd 28-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede kledingstomer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prettig apparaat. Verwijdert de meeste kreukels met gemak. Is snel warm en verwarmt zowel met stoom als met de plaat aan de voorzijde. Het waterreservoir is snel leeg, per kledingstuk gebruik je ongeveer 1 reservoir. Bijvullen gaat makkelijk. Af en toe blijft de stoomknop iets hangen of komt er nog een dot stoom uit het apparaat als je de knop net los laat. De kledingstomer is handzaam en werkt sneller dan een strijkijzer.

Pluspunten

  • efficient
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • klein waterreservoir
Geschreven voor: Philips Ontkreuker GC362/80

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mila 28-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Makkelijk en snel in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Steam&Go is erg handig en makkelijk in gebruik. Je vult het reservoir met water en na enkele seconden kan je al beginnen. Super handig om een pak mee te stomen of even snel kleding die je direct aan wilt trekken. Wat ik nog het meest geweldig aan dit apparaat vindt, is dat het ook mijn kleding die ik niet kan strijken met het strijkapparaat ivm het stofje, wel kan stomen met de Philips Steam&Go!! Ik ben erg voorzichtig met dunne jurkjes en rokjes, en het is dus erg fijn dat je deze nu ook kreukvrij kan maken! Oftewel, een flinke aanrader!

Pluspunten

  • Hitte handschoen meegeleverd
  • Mooie opbergzak
  • Snel in gebruik
  • Kan niet strijkbare stofjes goed glad stomen

Minpunten

  • klein waterreservoir
Geschreven voor: Philips Ontkreuker GC362/80

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Suzely 27-12-2017

Super apparaat

Algemene score

10,0
Ik gebruik de Philips Steam&Go nu een week en ik ben er erg tevreden over. Het apparaat is gebruiksvriendelijk. Het waterreservoir is gemakkelijk te vullen en op de Steam&GO te klikken, daarna de "aan"-knop indrukken en het stomen kan beginnen.

Normaal gesproken leg ik mijn kleding in de avond klaar, nu kon ik in de ochtend nog een ander shirtje pakken even stomen en klaar voor gebruik. Ook tijdens de feestdagen is de Philips Steam&Go veelvuldig gebruikt. De gourmetlucht ging met het apparaat moeiteloos uit de kleding. Zelfs mijn familie was enthousiast en heeft het product uitgeprobeerd.

Kortom een super apparaat!

Enig nadeel: de opzetborstel valt er bij mij redelijk snel af. Het is echter niet noodzakelijk om de opzetborstel te gebruiken. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Geschreven voor: Philips Ontkreuker GC362/80
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Tester987 27-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Meer moeite dan resultaat

Algemene score

5,0
Dit apparaat heb ik gekregen om te testen voor Philips
In eerste instantie was ik enthousiast over het apparaat. Ik ben erg zuinig op mijn kleding en stop bijna niks in de droger. Veel kleding hang ik op aan een wasrek of hanger en laat het dan drogen aan de lucht.
Het voordeel is dat ik dan bijna niets hoef te strijken want er zitten bijna geen kreukels in.
Maar voor de blousjes en colbertjes is het toch fijn als je ze van te voren nog even snel bij kan werken.
Ik heb dan ook een colbertje en een blouse onderworpen aan de test.
Beide bevatte geen extreme kreukels maar konden wel een opfrisbeurt gebruiken.
Het is lastig om de kledingstukken goed recht te trekken als ze hangen.
Helaas moest ik na het colbertje als het waterreservoir opnieuw vullen.
Dit kan niet meteen want het aparaat is goed warm dus het is slim om daar even mee te wachten.
Het is niet praktisch dat je niet meteen doorkan met het volgende kledingstuk.
Ik zie opzich een positief resultaat beide kledingstukken zien er netter uit dan voorheen.
Maar wat betreft frisheid merk ik weinig verschil.
Persoonlijk vind ik het een nogal omslachtig apparaat om je kleding een beetje bij te werken of een opfrisbeurt te geven.

Pluspunten

  • indicatielamp
  • Bijgeleverde opbergzak
  • Doorzichtig reservoir

Minpunten

  • ligt niet lekker in de hand (vrij zwaar)
  • Klein water reservoir
  • warmte want had beter een handschoen kunnen zijn
Geschreven voor: Philips Ontkreuker GC362/80

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Jacqueline88 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Goed werkend apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat is makkelijk in gebruik. Wordt snel warm en stoomt de kleren goed. Met de handschoen die erbij zit kan je je kleding goed vasthouden.
Geschreven voor: Philips Ontkreuker GC362/80

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kim123 23-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Handig en snel voor licht gekreukte stof en voor opfrissen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Erg fijn product!
Ideaal voor lichte kreukels, moeilijk te strijken stoffen (roesjes) en om kleding op te frissen.
Je moet even doorhebben hoe het werkt, want als je de stof niet recht houdt, kunnen er ook extra vouwen in komen. Maar het is niet moeilijk.
Handig dat het een klein apparaat is, je bergt het makkelijk op in de kast. De handschoen is ook fijn. Hij is snel op temperatuur.
Nadeel is dat er maar een klein waterreservoir bij zit. Je kunt er zo’n 5 kledingstukken mee stomen.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Klein, makkelijk opbergen
  • Werkt goed voor lichte kreukels en opfrissen
  • Lang snoer
  • Snel op temperatuur

Minpunten

  • Klein reservoir
Geschreven voor: Philips Ontkreuker GC362/80

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews