Philips GC360/30 Steam&co 1200w 22g/min Heated Steamplate - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mjan 15-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Perfect als je snel een kledingstuk wilt stomen/opfrissen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Als ik een blouse of jurkje uit de kast haal, zitten er soms wat kreukels in. Meestal heb ik haast, geen zin en tijd om de strijkplank te pakken. Dit apparaat is daarvoor ideaal. Het is handzaam, eenvoudig in gebruik en vooral lekker snel! Binnen de minuut stoomt het en het is vooral handig om even je kledingstuk op te frissen en te stomen. Voor de stapel was gebruik ik echter nog steeds mijn strijkijzer en flinke kreukels krijg je ook niet zomaar weg met dit apparaat.

Voor mij is het absoluut een uitkomst en ik zou het apparaat niet meer willen missen. Het heeft een mooi design al is dat voor mij van ondergeschikt belang. Dat het eenvoudig werkt is voor mij erg belangrijk en het past in mijn drukke ochtend programma. Het waterreservoir zou wat groter mogen.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Snel, handig
  • Handzaam apparaat

Minpunten

  • Klein water reservoir
  • Laat wat waterdruppels achter op kleding
Geschreven voor: Philips GC360/30 Steam&co 1200w 22g/min Heated Steamplate

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liza01 08-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handzaam apparaat maar weegt niet op tegen strijkbout

Algemene score

7,0
Het is een handig en handzaam apparaatje als je snel je kleding kreukvrij wil krijgen. Echter kan er weinig water in reservoir waardoor je maar 1 kleding stuk kan stomen. Als je de kreukels er goed uit wil krijgen moet je het kledingstuk eigenlijk al op een strijkplank neerleggen, waardoor het gemak t.o.v. een strijkbout voor mij niet opweegt. Het gemak ervaar ik vooral bij niet strijkbare stoffen zoals rouches, ik heb hier een jurk heel mooi mee gekregen.

Pluspunten

  • Gemakelijk
  • Snel
  • Krijg moeilijk strijkbare kleding mooi

Minpunten

  • Strijkplank nodig
  • Niet zo kreukvrij als strijkbout
  • Klein water reservoir
Geschreven voor: Philips GC360/30 Steam&co 1200w 22g/min Heated Steamplate

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Yvy 07-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Top apparaat. Handig en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben heel tevreden over het apparaat. Hij is heel makkelijk en snel in gebruik. Het snoer is ook redelijk lang. En met het reservoir kan je meerdere kledingstukken reinigen/opfrissen/gladmaken. Ik gebruik hem als de kledingstukken uit de was komen. Dan is het snel weer strak. Ook na gebruik van een kledingstuk kan je hem snel weer strak en fris krijgen zonder strijkbout.

Pluspunten

  • Snel
  • Makkelijk en licht

Minpunten

  • Kan strijkbout niet helemaal vervangen.
Geschreven voor: Philips GC360/30 Steam&co 1200w 22g/min Heated Steamplate

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Danielle24 07-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Doet wat het belooft

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De kledingstomer is ideaal voor het verwijderen van kleine kreukels en luchtjes uit kleding. De stomer is binnen 30 seconden warm en het doorzichtige reservoir in het handvat is ruim voldoende voor 5 minuten continue stomen. Het aansluitsnoer is ruim 2,5 meter lang en de stomer kan zowel horizontaal als verticaal gebruikt worden.

De kop van de stomer zal geen brandplekken achterlaten en er wordt een handschoen (want) meegeleverd waardoor je ook je handen niet zal branden. De handschoen is niet erg groot dus als je erg grote handen hebt pas je hem mogelijk niet.

Er wordt een opzetborstel meegeleverd voor de dikkere stoffen; deze heeft stugge haren dus niet geschikt voor bijvoorbeeld een wollen vest. Zonder opzetborstel zijn kledingstukken als overhemden en colberts binnen 2 minuten weer fris en relatief kreukloos. Let wel, het is geen vervanging voor een strijkijzer dus forse kreukels krijg je er niet uit.

Na het stomen is de kleding nog licht vochtig; met een kwartiertje uithangen is de kleding weer droog, fris en kreukloos.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Doorzichtig reservoir
  • Goed resultaat
  • Geeft geen brandplekken

Minpunten

  • Opzetborstel heeft stugge haren
  • Meegeleverde handschoen smal
Geschreven voor: Philips GC360/30 Steam&co 1200w 22g/min Heated Steamplate

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvy83 07-01-2018

Goed product. Erg makkelijk

Algemene score

10,0
Ik ben erg blij met dit apparaat. Makkelijk en snel in gebruik. Snel te gebruiken. Reservoir lijkt klein maar je kan er redelijk lang mee doen. En het apparaat is nu niet te zwaar in gebruik. Ook makkelijk dingen op te frissen of blouses de 2 e dag weer kreukvrij te dragen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Geschreven voor: Philips GC360/30 Steam&co 1200w 22g/min Heated Steamplate
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Yvonne1203 05-01-2018

Goed Product

Algemene score

10,0
Handig product waarmee je heel erg snel en goed je kleding weer een frisse geur geeft en de kreukels verwijderd.
Geschreven voor: Philips GC360/30 Steam&co 1200w 22g/min Heated Steamplate
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

MenA379 04-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

snel, makkelijk en handzaam

Algemene score

9,0
een zeer goed product van Philips, zonder gedoe snel en makkelijk je kleding mooi straks. geen strijkbout en strijkplank nodig wat echt een uitkomst is gewoon aan de hanger stoom erover en aantrekken. I love it!! en niet alleen voor kleding maar ook je bedbedovertrek is zo gepiept. enigeste nadeel is de randjes maar door de bijgeleverde handschoen is dat ook mooi glad te maken.

Pluspunten

  • gemakkelijk
  • snel
  • mooi design

Minpunten

  • Randjes gaat iets lastiger
Geschreven voor: Philips GC360/30 Steam&co 1200w 22g/min Heated Steamplate

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Linda1969 03-01-2018

Handig en snel te gebruiken

Algemene score

10,0
Zeer makkelijk als je iets wil aan trekken waar wat kleine kreukels in zitten [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Geschreven voor: Philips GC360/30 Steam&co 1200w 22g/min Heated Steamplate
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

E.C. Klaver 30-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

snel en makkelijk in gebruik

Algemene score

8,0
Tijdens het uitpakken van de doos valt meteen op dat het een prachtige design heeft. In principe is het voor het gebruik van dit apparaat onbelangrijk maar zoals je eigenlijk van Philips verwacht, een mooi uiterlijk en net z’n mooi innerlijk. Een handig apparaat wat maar ongeveer een minuut nodig heeft om op te warmen en daarna gelijk gebruiksklaar is.

Ik dacht dat de stomer misschien wel een vervanging kon zijn voor het strijkijzer maar dat is door zijn kleine oppervlakte niet het geval. Wel erg handig voor kleding die je normaal gesproken naar de stomerij brengt. Bijvoorbeeld een jurkje, het kost wat meer tijd maar scheelt wel veel stomerijkosten.

Een klein nadeel is dat hij soms wat water lekt waardoor kleding wat te nat wordt op sommige plekjes.

Pluspunten

  • Snel opgewarmd
  • lang draad

Minpunten

  • geen vervanging van strijkijzer
  • lekt soms een druppel
Geschreven voor: Philips GC360/30 Steam&co 1200w 22g/min Heated Steamplate

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

chantal259 29-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima kledingstomer!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De kledingstomer ziet er prachtig uit, vloeiend design is erg mooi. Ligt ook zeker lekker in de hand tijdens gebruik en is niet te zwaar. Fijn dat er een speciaal handschoentje bij zit zodat je je niet kan bezeren tijdens het stomen. Persoonlijk heb ik de stomer voor vele soorten kleding gebruikt inclusief een winterjas en het  resultaat was elke keer goed. Fijn om te gebruiken als je kleding een dag of twee langer wil laten meegaan en niet zo veel wil wassen en drogen in een machine. Het enige minpunt wat ik kan noemen is de grootte van de stomer, moeilijk mee te nemen op reis hierdoor.

Pluspunten

  • fijn design en ligt goed in de hand
  • stoomt zeer goed

Minpunten

  • te groot om mee te nemen op reis
Geschreven voor: Philips GC360/30 Steam&co 1200w 22g/min Heated Steamplate

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Bridal27 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Ideaal voor kleine stoomklusjes

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een handig apparaat om snel kleine stoomklusjes mee te doen. Helaas is het water reservoir wat klein waardoor je vaak moet bijvullen. Dit apparaat is ideaal en makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Snel en makkkelijk
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Klein water reservoir
Geschreven voor: Philips GC360/30 Steam&co 1200w 22g/min Heated Steamplate

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bridel25 28-12-2017

Goed werkend product. Doet precies wat het moet doen.

Algemene score

8,0
Een goed werkende kledingstomer. Voor mij en mijn man ideaal om te gebruiken. Hij ligt goed in de hand en is makkelijk in gebruik. Een aanrader voor mensen die geen tijd hebben om te strijken. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Geschreven voor: Philips GC360/30 Steam&co 1200w 22g/min Heated Steamplate
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Aukje27 28-12-2017

Dit product scoort op alle punten een ruime voldoende!

Algemene score

10,0
Dit product bevat alle eigenschappen wat ik ervan had verwacht. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Geschreven voor: Philips GC360/30 Steam&co 1200w 22g/min Heated Steamplate
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Tessa28 27-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Ideaal voor de kleine snelle stoomklus!

Algemene score

8,0
Ik heb dit product nu iets minder dan een week in huis en heb ontdekt dat het ideaal is voor een snelle, kleine stoomklus! Ik heb dit product op flink gekreukt beddengoed getest en heb hiervan voor- en nafoto’s gedaan. De heftige kreukels zijn er niet totaal uit, maar er is zeker een flink verschil in te zien! Het apparaat is top ontworpen: het ligt fijn in de hand en is makkelijk in gebruik. Het waterreservoir is simpel bij te vullen, maar is wel wat klein. Ik zou dit product vooral aanraden als je even snel een kledingstuk wil stomen, of iets kreukvrij wil maken. Daarnaast is de bijgevoegde handschoen is prettig, zo weet je zeker dat je je hand niet zal verbranden. Na het aanzetten is hij binnen een minuut opgewarmd, dus je kan meteen aan de slag. Er zit ook nog een speciale opzetborstel bij, zodat je dit product ook op dikkere stukken zoals jassen kan gebruiken.
Al met al is het een fijn product die het overbodig maakt om het strijkijzer aan te zetten als je snel een netjes kledingstuk nodig hebt.

Los van het product zelf vond ik de gebruikshandleiding niet goed ingedeeld. Er wordt steeds 1 onderdeel in meerdere talen weergegeven voordat ze naar het volgende onderdeel gaan. Het liefst heb ik 1 verhaal in 1 taal, zodat je niet steeds hoeft te bladeren en te zoeken.

Pluspunten

  • Snel opgewarmd
  • Ligt prettig in de hand
  • Ontkreukt goed

Minpunten

  • Klein waterreservoir
  • Handleiding onhandig ingedeeld
Geschreven voor: Philips GC360/30 Steam&co 1200w 22g/min Heated Steamplate

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Inge94 26-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Handige kledingstomer voor naast de strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De kledingstomer werkt goed op dunne en gladde stoffen, en is naar mijn mening vooral bedoeld om tussendoor even je kleren op te frissen. Het vervangt zeker niet de gewone strijkijzer, maar is wel een fijn product voor ernaast. Op stroeve stoffen of dikke katoenen overhemden doet het nauwelijks iets, maar op dunne gladde stoffen zie je duidelijk verschil voor- en na stomen. De grootste kreukels haal je er dan makkelijk uit en kun je je kleren tussendoor fijn opfrissen. Een nadeel is dat er geen houder wordt bijgeleverd, waardoor je de kledingstomer tussendoor als je hem even wil neerleggen of als je klaar bent met stomen op een oppervlak moet leggen dat tegen zulke hitte kan (zoals een strijkplank). Daarnaast is het waterreservoir niet groot en dat betekent dat je na een of twee kledingstukken alweer bij moet vullen. Het bijvullen gaat overigens erg gemakkelijk en de stomer is niet te zwaar.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Snel warm

Minpunten

  • Klein waterreservoir
  • Geen houder meegeleverd
Geschreven voor: Philips GC360/30 Steam&co 1200w 22g/min Heated Steamplate

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Natasjav 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Ideale handheld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een hartstikke handig apparaat om even snel iets glad te strijken. Zowel hangend als liggend Kun je hiermee ‘strijken’. Om een blouse te strijken zal ik wel aanraden om dit liggend te doen of toch eventueel een strijkijzer te pakken, dit gaat sneller/makkelijker.
Zowel horizontaal als verticaal stoomt hij erg goed! Verder is een groot pluspunt dat je niet lang hoeft te wachten tot het apparaat opgewarmd is.

Pluspunten

  • Snel op temperatuur
  • Makkelijk en handig in gebruik
Geschreven voor: Philips GC360/30 Steam&co 1200w 22g/min Heated Steamplate

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Linda50 22-12-2017

Handig en makkelijk in gebruik

Algemene score

10,0
Is een handig en zeer mooi apparaat wat zeer geschikt
Om even snel je kleding weer strak te maken [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Geschreven voor: Philips GC360/30 Steam&co 1200w 22g/min Heated Steamplate
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Yvonne 22-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Handig en proffesioneel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het product is idiaal voor als je normaal gesproken kleding naar de stomerij moet brengen. Voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld een zwarte pieten pak. Na het stomen met de steam & co is hij weer kreukel en geurtjes vrij! Het enige nadeel is dat je handen wat nat kunnen worden van het water wat hij af en toe lekt.

Pluspunten

  • Handig
  • Snel te gebruiken
  • kreukel vrij
  • verwijderd vieze geuren

Minpunten

  • Lekt wat water
Geschreven voor: Philips GC360/30 Steam&co 1200w 22g/min Heated Steamplate

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer