Calor Pro Express - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Inhoud
2 liter
Vermogen
2400 watt
Druk
7 bar

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 25 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lieneke 08-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een degelijk toestel, met een handig locksysteem waardoor het strijkijzer goed vastzit op de bak wanneer het niet in gebruik is. Ook het hokje voor het snoer in op te bergen is zeer handig, al had dit wel wat groter gemogen. Het is nu vrijwel onmogelijk het hele snoer er deftig in te krijgen.
Het toestel warmt zeer snel op, doch maakt wel veel geluid ondertussen. Het strijkijzer ligt goed in de hand en gaat vlot over de kledij. Het strijkresultaat is zeer positief. Strijken duurt met dit toestel niet lang. Het is zeer aangenaam in gebruik. Je hoeft ook geen ingewikkelde handleiding te doorploeteren. De knoppen op het toestel zijn overduidelijk.

Pluspunten

  • Strijkt zeer vlot, bijna vanzelf
  • Snel opgewarmd
  • Eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • Weegt zwaar
  • Klein opbergvak voor snoer
  • Geen antislipvoetjes
Geschreven voor: Calor Pro Express

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sien1 02-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

topper

Algemene score

10,0
*Dit toestel
* strijkt heel vlot, zowel fijne stoffen als de jeans hebben gladde naden
* stil toestel in vergelijking met mijn huidig stoomstrijkijzer
* fijne mond van het toestel, vind ik heel handig voor het strijken van kleine oppervlaktes, zoals kleine maatjes en tussen de knoopsgaten
*lengte van de snoer is zeker een pluspunt super

Pluspunten

  • strijkt heel vlot zowel jeans als fijne stoffen
  • lengte van de snoer
  • vrij stil toestel tijdens strijken
Geschreven voor: Calor Pro Express

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vicky 29-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

een echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Tijdens het strijken weinig waterverbruik, toestel is ook snel klaar voor gebruik.gemakkelijk weg te bergen vooral ook omdat je de kabels kan wegbergen in het toestel zelf. Dat je het toestel kan vastklikken is ook een groot pluspunt voor het wegbergen! De gladde zool is supermakkelijk om te strijken en na mijn vorige toestel ben ik veel sneller klaar met strijken. De stoomkracht is zeker voldoende, zelfs als in eco stand. Zeker een aanrader dit toestel.

Pluspunten

  • warmt snel op
  • waterreservoir makkelijk bij te vullen
  • krachtige stoom
Geschreven voor: Calor Pro Express

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Candice 27-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Strijken word je nieuwe hobby

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind dit persoonlijk een heel goed strijkijzer. Voor ik deze teste vond ik de prijs wat aan de hoge kant. Maar eenmaal ik deze gebruikte, was mijn mening snel veranderd. Dit toestel is zijn prijs echt waard. Denk maar eens aan al de tijd die je kunt besparen omdat hij zo vlot werkt. Er zijn een aantal extra opties die echt wel handig zijn. Zoals de extra lange snoeren, het bij te vullen waterreservoir, de eco-knop, het veiligheidssysteem die zichtzelf uitschakeld bij te lang niet gebruiken,... Een toestel die echt aan te raden is!

Pluspunten

  • Extra lange snoeren
  • Glijd over de kledij
  • Eco- stand
  • Veiligheidssyteem die uitschakeld
  • Waterreservoir
Geschreven voor: Calor Pro Express

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sabrina 25-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goed strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed strijkijzer, snel warm, zeer goede stoomfunctie. Groot waterreservoir, makkelijk opvulbaar. Gladde strijkzool. Efficiënt. Zelfs op eco stand goed te strijken.

Pluspunten

  • Gladde zool
  • Goed en groot waterreservoir.
  • Goede stoomfunctie

Minpunten

  • Past niet op elke strijkplank
Geschreven voor: Calor Pro Express

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Els1709 20-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

snel warm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heel goed toestel. Zeer snel warm. De Draad mocht misschien iets langer.
Slot werkt super, strijkzool kan er niet afvallen bij opbergen. Handige anti kalk stick

Pluspunten

  • Snel warm
  • strijkijzer kan niet vallen bij opbergen

Minpunten

  • korte draad
Geschreven voor: Calor Pro Express

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruth 15-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vlot strijken

Algemene score

8,0
Snel op temperatuur, meerdere stoominstelllingen, strijkt vlot, groot waterreservoir. Wel wat wennen ten opzichte van mijn vorig toestel, deze voelt iets zwaarder aan en ook het 'stoomknopje' wordt soms per toeval ingedrukt bij het vastnemen van het strijkijzer.

Pluspunten

  • Snel op temperatuur

Minpunten

  • Zwaar
Geschreven voor: Calor Pro Express

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Blondie 15-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Strijken is echt een plezier geworden. Het toestel is zeer snel warm. Het strijkijzer is niet te zwaar en ligt zeer goed in de hand. Kreuken krijg je zeer snel en makkelijk uit de kledij door de uitstekende stoomfunctie. Ook een waterreservoir is een groot pluspunt. Kortom ben ik super tevreden over mijn strijkijzer het is het beste model die ik al ooit gehad heb!

Pluspunten

  • Groot waterreservoir
  • Makkelijk hanteerbaar
  • Uitstekende stoomfunctie

Minpunten

  • Nog al groot
Geschreven voor: Calor Pro Express

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sarahlemmens 15-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Snel en efficiënt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het strijkijzer heeft een groot ijzer dat snel over de kledij glijdt. Er is een groot waterreservoir. Er komt voldoende stoom uit zonder dat er waterdruppels aan de strijkplank achter blijven.

Pluspunten

  • Snel
  • Groot waterreservoir
  • Groot ijzer

Minpunten

  • Je hebt zeker een grote strijkplank nodig
Geschreven voor: Calor Pro Express

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Isabella 14-03-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product getest

Verrassend strijkgemak

Algemene score

10,0
Als je de machine in zijn totaliteit ziet staan verwacht je niet de lichtheid en vlotheid in gebruik. Heel handig reservoir. Uitneembaar en dus eender wanneer op te vullen. Ook het opberggemak van het toestel valt me op. Kortom, de strijk is vlugger gedaan, de kwaliteit van het strijken gaat er enorm op vooruit. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • goede prijs/kwaliteit
  • eenvoudig in gebruik
  • opberggemak
  • snel warm
Geschreven voor: Calor Pro Express

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann 12-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een plezier om mee te strijken

Algemene score

10,0
Heel tevreden over het strijkijzer , kan een helemand strijken zonder bij te vullen en zelfs op de eco stand gaancontent://media/external/file/15752 de hardnekkigste kreuken er uit . Goed hanteerbaar ook .

Pluspunten

  • Goef hanteerbaar
  • Mooi strijkresultaat
Geschreven voor: Calor Pro Express

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne lodewyckx 11-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Heel fijn en aangenaam toestel!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer handig, snel,mooi toestel voor een goede prijs. Strijken gaat sneller vooruit met goede stoom druk, gladde zool en groot waterreservoir. Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Gladde zool
  • Mooi design
  • Groot waterreservoir
  • Stoom druk is zeer goed

Minpunten

  • Gewicht
Geschreven voor: Calor Pro Express

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

hersan 11-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

prima strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
na enkele keren nu gebruikt te hebben, ben ik zeer blij met de aankoop.
goede zool, eenvoudig in gebruik.
bij uitpakken dacht ik eerst, wat een grote bak, maar is totaal niet zwaar, heel handelbaar.
Ook een voordeel is de opbergruimte voor de kabels.
dit toestel is een aanrader

Pluspunten

  • goede zool
  • vlug warm
  • licht in gebruik
  • gemakkelijk opbergbaar
  • eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • nog geen ondervonden
  • prijs is op zijn maximum
Geschreven voor: Calor Pro Express

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nannyke 11-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zalig strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit toestel is heel aangenaam in gebruik. Weegt niet veel en glijdt moeiteloos over het strijkgoed. Alle plooien zo verdwenen, zelfs op ECO-stand. Enige minpuntje: maakt vrij veel lawaai.

Pluspunten

  • vliegt over strijkgoed
  • makkkelijk hanteerbaar
  • alles heel snel strak

Minpunten

  • lawaai
  • snoer moeilijk op te bergen
Geschreven voor: Calor Pro Express

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romii 11-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een aangename strijkervaring. Het apparaat warmt snel op, het werkt heel effectief en dit op verschillende stoffen. Je kan ook gedurende het strijken het waterreservoir bijvullen. Dit is wel groot, past niet op alle strijkplanken. Al bij al een snelle en aangema strijkervaring.
Geschreven voor: Calor Pro Express

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sovani 09-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Krachtig toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ondertussen al een aantal keer dit toestel kunnen testen en tot hiertoe heel tevreden over het resultaat. Echt een hele krachtige stoomgenerator. Het strijkijzer zelf is heel licht, doordat het water in het andere stuk zit. Hele gladde strijkzool, wat het werk vlot doet gebeuren. Aanrader!

Pluspunten

  • Krachtige stoom
  • Licht ijzer

Minpunten

  • Weinig antislip op onderkant generator
Geschreven voor: Calor Pro Express

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tanja 09-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Makkelijke en doeltreffende stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn vorige stoomgenerator was de voorloper van deze. Deze is even gebruiksvriendelijk. Hij warmt vrij snel op en glijdt probleemloos over de kleding. Is ook heel makkelijk op te bergen.
Geschreven voor: Calor Pro Express

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Melissa 08-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vlotjes strijken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Als mama van 3kleuters heb ik altijd veel was en dus ook veel strijk, tot mijn grote verbazing vind ik het geen gruwel meer om te strijken. Met dit toestel gaat het echt vlotjes, het toestel is snel opgewarmd en stoomt goed waardoor de kreuken echt vlot verdwijnen (zelf na 2dagen al in de mand te liggen) deze is zeker een blijvertje en ook dankzij het grote waterreservoir kan ik vlot doorwerken en als het toch leeg is kan ik op elk moment bijvullen gwn met water vn de kraan

Pluspunten

  • Snel warm
  • Veel stoom
Geschreven voor: Calor Pro Express

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nessa 07-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijk toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Degelijk toch heel gebruiksvriendelijk stoomgenerator .
3 stoomstanden zijn een enorme must
Glijd met veel gemak over de was .
Zware bak doch licht strijkijzer
Warmt heel snel op . Binnen 3 minuten ben je aan het strijken en je heb de helft van de tijd nog nodig om de wekelijkse strijk weg te werken .
Een toppertje

Pluspunten

  • 3 stoomstanden
  • glijd met veel gemak over de strijk
  • warmt heel snel op

Minpunten

  • zware bak
Geschreven voor: Calor Pro Express

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Yentl 07-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een krachtig strijkijzer, makkelijk in gebruik, water warmt zeer snel, reservoir is -relatief- snel leeg, strijkt ook verticaal (gordijnen, kledij op kapstok) uitstekend, makkelijk weg te bergen, voldoende ruimte om snoer weg te bergen, vergrendeling zodat strijkijzer niet kan vallen

Pluspunten

  • krachtig
  • snel opwarmen
  • ook verticaal 10/10
  • voldoende ruimte om snoer weg te bergen
  • vergrendeling dat ijzer 'vasthoudt' bij berging

Minpunten

  • reservoir is relatief snel leeg
  • strijkijzer is niet licht
Geschreven voor: Calor Pro Express

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews