Braun Carestyle IS 5042 WH Easy - Reviews

Best Reviewed aug 2018 Braun Carestyle IS 5042 WH Easy
Best Reviewed - augustus 2018
Specificaties
Inhoud
1 liter
Continu navulbaar
Ja
Gebruiksklaar in
2 min.
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 52 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Carestyle IS 5042 WH Easy op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ducygne 01-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Om te beginnen klopt het wat je in veel reviews leest, wat een aanwinst is een stoomgenerator. Ik had er tot op heden geen ervaring mee maar na een kleine (probeer)strijk kan ik al concluderen dat het strijken echt eenvoudiger gaat. En met een beter resultaat! Ik ben nu al helemaal blij met deze aankoop:)

In eerste instantie had ik een Philips of Tefal in gedachten. Waarom dan toch een Braun? Omdat ik het 'basisstation' compacter vind. Philips heeft ook wel compacte modellen maar die werken met een kalkfilter waardoor je geregeld een nieuwe kalkfilter moet kopen. En op deze extra kosten zit ik niet te wachten. De Braun is (relatief) compact en heeft een kalkverzamelaar.

Waarom dan de Braun IS 5042? Omdat je bij de IS 5022 handmatig de temperatuur moet instellen, bij de IS 5042 en IS 5043 gaat dit automatisch. De IS 5043 heeft dezelfde specificaties als de IS 5042, alleen kan bij eerstgenoemde het strijkijzer worden vergrendeld aan het 'basisstation'. Dit, en de paarse kleur, vond ik een meerprijs van 40-50 euro niet waard. Vandaar dat de keuze is gevallen op de IS 5042. Tot nu toe ben ik tevreden met mijn keuze. En mocht de IS 5042 uiteindelijk toch niet bevallen? Dan geldt er momenteel een probeertermijn van 100 dagen en ontvang ik het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de eerste ervaringen na een kleine (proef)strijk:
+ compact
+ strijkijzer ligt goed in de hand / licht strijkijzer
+ goed strijkresultaat
+ stand-by modus na ca. 10 minuten
+ strijken doe je nu met een lach
- waterreservoir is vast en heeft een smalle 'brievenbus' als vulopening
- stand-by modus na ca. 10 minuten, veiliger zou het zijn als het apparaat helemaal uitschakelt
- nieuwe strijkplank nodig om de stroomgenerator veilig neer te kunnen zetten (dit ligt uiteraard niet specifiek aan de Braun;))

Het apparaat ziet er solide uit en is 'made in Germany'. Of dit een garantie is voor een duurzame en degelijke relatie zal de tijd moeten leren. Vandaar dat ik de degelijkheid als 'nvt' heb beoordeeld.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bob 05-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Makkelijk en strak Design.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Carestyle IS 5042 WH Easy

Algemene score

9,0
Makkelijk en mooi apparaat om mee te werken, eerste indruk was het mooie en strakke design. Maar naar een aantal keer strijken kwam ik er achter dat hij naast zijn mooie en strakke design ook nog eens makkelijk strijkt zonder instellingen van temperaturen. Top en voor mannen makkelijk!

Pluspunten

  • Geen instellingen nodig
  • voldoende stoomkracht

Minpunten

  • waterbak niet uitneembaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lichtgewicht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Carestyle IS 5042 WH Easy

Algemene score

8,0
Fijn en mooi strijkijzer, komt goede sterke stoom uit. Verder is het apparaat niet zwaar en klein om op te bergen.

Pluspunten

  • Sterke stoom
  • Snel warm

Minpunten

  • Maakt veel geluid bij opwarmen
  • Watertank zit vast, vullen met maatbeker

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Yvonne 17-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Carestyle IS 5042 WH Easy

Algemene score

10,0
Makkelijk in gebruik, fijn apparaat. Verder kan ik er weinig meer aan toevoegen. Ben heel tevreden over het apparaat.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Somia 17-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig, licht en snel!

Geschreven voor: Braun Carestyle IS 5042 WH Easy

Algemene score

8,0
Hele fijne stoomgenerator van Braun.
2 punten waar ik aan gewend was, die deze niet hebben; vastklikken van de strijkijzerplaat. Handig als hij een keer valt... tweede punt is dat de opvang waterbak niet los kan. Verder wel heel snel en lekker licht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

HA 10-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strijkt super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Carestyle IS 5042 WH Easy

Algemene score

9,0
Ik bevel het aan iedereen die het niet leuk vind om te strijken, want nadat je het hebt aangeschaft weet ik zeker dat je het weer leuk gaat vinden om te strijken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Somia 07-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn, licht en toch krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Carestyle IS 5042 WH Easy

Algemene score

9,0
Fijn ding hoor! 2 minpunten bakje van water kan niet los en strijkijzer zelf kan niet worden vastgeklikt.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Saskia 28-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Carestyle IS 5042 WH Easy

Algemene score

8,0
Hij maakt veel herrie en heel veel stoom maar alles waar het strijkijzer op komt is wel in 1x goed gestreken.

Pluspunten

  • alles maar 1x strijken

Minpunten

  • veel herrie
  • veel vocht

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Vera 13-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede strijkzool

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Carestyle IS 5042 WH Easy

Algemene score

8,0
Prijs kwaliteit is prima.tefal voldoet niet meer en is veel duurder. Best veel problemen met ontkalken,waardoor hij nu niet meer stoomt.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

SOJ 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lichtgewicht strijksysteem

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Carestyle IS 5042 WH Easy

Algemene score

8,0
Het product net aangekocht en nog niet gebruikt. De eenvoudige uitstraling en lichte gewicht bevalt me.

Pluspunten

  • Lichte gewicht
  • Eenvoudige praktische handleiding

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank en Enrico 09-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

SUPER STRIJKEN MET BRAUW

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Carestyle IS 5042 WH Easy

Algemene score

10,0
Braun mij nog bekent van de eerste rekenmachine met de mooie groene knoopjes, verraste mijmert hun “ stoomgenerator “

Pluspunten

  • Geen temperatuur instellen
  • Prachtige vormgeving
  • Krachtige stoom
  • Groot water reservoir
  • Erg gebruikt vriendel8jk

Minpunten

  • Nog niet ontdekt in de afgelopen maanden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank en Enrico 09-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

SUPER STRIJKEN MET BRAUN

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Carestyle IS 5042 WH Easy

Algemene score

10,0
Braun mij nog bekent van de eerste rekenmachine met de mooie groene knoopjes, verraste mij met hun “ stoomgenerator”.
In 1 woord geweldig, het klopt echt ,,,
Strijken wordt een plezier.

Pluspunten

  • Geen temperatuur instellen
  • Prachtige vormgeving
  • Krachtige stoom
  • Groot water reservoir
  • Erg gebruiks vriendelijk

Minpunten

  • Nog niet ontdekt in de afgelopen maanden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ikram 29-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Carestyle IS 5042 WH Easy

Algemene score

9,0
Heerlijk om nu te strijken, was 1 van mijn taken die ik niet graag deed en steeds uitstelde! Maar gelukkig nu niet meer met de Braun Carestyle 5 stoomgenerator.

Pluspunten

  • VEEL stoom
  • Supersnel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nicole 27-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

licht prettig in de hand goed resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Carestyle IS 5042 WH Easy

Algemene score

10,0
zeer prettig om mee te werken niet te groot in omvang.
en mijn was is zeer prettig te strijken.
werkt zeer snel wat weer tijdwinst oplevert

Pluspunten

  • goed heet
  • fijn in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Konrad 03-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Wat een verschil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Carestyle IS 5042 WH Easy

Algemene score

10,0
Na gebruiken van stoomstrijkijzer merk ik echt een verschil met de stoomgenerator. Het strijken gaat veel sneller en ik kan makkelijk mijn pantalon zelf strijken zonder naar dry cleaning te brengen.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Er is geen systeem om kabel op te bergen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MML 02-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

strijken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Carestyle IS 5042 WH Easy

Algemene score

8,0
Heb ervaring met dit strijksysteem. Nu zelf een apparaat gekocht. Is licht in gebruik. Strijkt prima , je heeft niet naar temperatuur te kijken.

Pluspunten

  • lichtgewicht en compact.

Minpunten

  • waterreservoir is geen los element
  • strijkijzer kan je niet op slot zetten.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

rene 01-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed en goedkoop strijkijzer

Geschreven voor: Braun Carestyle IS 5042 WH Easy

Algemene score

9,0
gebruiksvriendelijk, makkelijk in onderhoud,
het strijkt heel gemakkelijk, zelfs de ergste kreukels zijn zo weg.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kimvz 25-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Powerful, makkelijk in t gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Carestyle IS 5042 WH Easy

Algemene score

9,0
Het stijkijzer heeft even krachtige stoomstoot en is makkelijk in t gebruik. Ook is ie heel makkelijk in een kastje te zetten door zijn compacte formaat

Pluspunten

  • Compact
  • Krachtige stoom stoot

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Braun Carestyle IS 5042 WH Easy 19-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Carestyle IS 5042 WH Easy

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Carestyle IS 5042 WH Easy

Algemene score

8,0
Vormgeving van de strijkijzer ziet er goed, Strijkblad is niet te groot/zwaar, eenvoudig te bedienen en er zit een automatische uitschakel functie op. De Cashback actie is ook een voordeel.

Pluspunten

  • Automatiche uitschakeling
  • Apparaat is eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim vz 14-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Carestyle IS 5042 WH Easy

Algemene score

5,0
Heel gemakkelijk in gebruik, en erg goed resultaat! Heel blij met de kracht van de stroomstoot. Hij is ook nog eens makkelijk op te bergen omdat ie zo compact is

Pluspunten

  • Gemakkelijkste gebruiken
  • Krachtige stoomstoot

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews