Braun Carestyle IS 5042 WH Easy - Reviews

Best Reviewed mrt 2018 Braun Carestyle IS 5042 WH Easy
Best Reviewed maart 2018
Specificaties
Inhoud
1 liter
Continu navulbaar
Ja
Gebruiksklaar in
2 min.

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 41 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ducygne 01-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Om te beginnen klopt het wat je in veel reviews leest, wat een aanwinst is een stoomgenerator. Ik had er tot op heden geen ervaring mee maar na een kleine (probeer)strijk kan ik al concluderen dat het strijken echt eenvoudiger gaat. En met een beter resultaat! Ik ben nu al helemaal blij met deze aankoop:)

In eerste instantie had ik een Philips of Tefal in gedachten. Waarom dan toch een Braun? Omdat ik het 'basisstation' compacter vind. Philips heeft ook wel compacte modellen maar die werken met een kalkfilter waardoor je geregeld een nieuwe kalkfilter moet kopen. En op deze extra kosten zit ik niet te wachten. De Braun is (relatief) compact en heeft een kalkverzamelaar.

Waarom dan de Braun IS 5042? Omdat je bij de IS 5022 handmatig de temperatuur moet instellen, bij de IS 5042 en IS 5043 gaat dit automatisch. De IS 5043 heeft dezelfde specificaties als de IS 5042, alleen kan bij eerstgenoemde het strijkijzer worden vergrendeld aan het 'basisstation'. Dit, en de paarse kleur, vond ik een meerprijs van 40-50 euro niet waard. Vandaar dat de keuze is gevallen op de IS 5042. Tot nu toe ben ik tevreden met mijn keuze. En mocht de IS 5042 uiteindelijk toch niet bevallen? Dan geldt er momenteel een probeertermijn van 100 dagen en ontvang ik het aankoopbedrag terug.

Wat zijn de eerste ervaringen na een kleine (proef)strijk:
+ compact
+ strijkijzer ligt goed in de hand / licht strijkijzer
+ goed strijkresultaat
+ stand-by modus na ca. 10 minuten
+ strijken doe je nu met een lach
- waterreservoir is vast en heeft een smalle 'brievenbus' als vulopening
- stand-by modus na ca. 10 minuten, veiliger zou het zijn als het apparaat helemaal uitschakelt
- nieuwe strijkplank nodig om de stroomgenerator veilig neer te kunnen zetten (dit ligt uiteraard niet specifiek aan de Braun;))

Het apparaat ziet er solide uit en is 'made in Germany'. Of dit een garantie is voor een duurzame en degelijke relatie zal de tijd moeten leren. Vandaar dat ik de degelijkheid als 'nvt' heb beoordeeld.
Geschreven voor: Braun Carestyle IS 5042 WH Easy

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bob 05-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Makkelijk en strak Design.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk en mooi apparaat om mee te werken, eerste indruk was het mooie en strakke design. Maar naar een aantal keer strijken kwam ik er achter dat hij naast zijn mooie en strakke design ook nog eens makkelijk strijkt zonder instellingen van temperaturen. Top en voor mannen makkelijk!

Pluspunten

  • Geen instellingen nodig
  • voldoende stoomkracht

Minpunten

  • waterbak niet uitneembaar
Geschreven voor: Braun Carestyle IS 5042 WH Easy

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lichtgewicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn en mooi strijkijzer, komt goede sterke stoom uit. Verder is het apparaat niet zwaar en klein om op te bergen.

Pluspunten

  • Sterke stoom
  • Snel warm

Minpunten

  • Maakt veel geluid bij opwarmen
  • Watertank zit vast, vullen met maatbeker
Geschreven voor: Braun Carestyle IS 5042 WH Easy

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Konrad 03-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Wat een verschil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na gebruiken van stoomstrijkijzer merk ik echt een verschil met de stoomgenerator. Het strijken gaat veel sneller en ik kan makkelijk mijn pantalon zelf strijken zonder naar dry cleaning te brengen.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Er is geen systeem om kabel op te bergen
Geschreven voor: Braun Carestyle IS 5042 WH Easy

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MML 02-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

strijken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb ervaring met dit strijksysteem. Nu zelf een apparaat gekocht. Is licht in gebruik. Strijkt prima , je heeft niet naar temperatuur te kijken.

Pluspunten

  • lichtgewicht en compact.

Minpunten

  • waterreservoir is geen los element
  • strijkijzer kan je niet op slot zetten.
Geschreven voor: Braun Carestyle IS 5042 WH Easy

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

rene 01-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed en goedkoop strijkijzer

Algemene score

9,0
gebruiksvriendelijk, makkelijk in onderhoud,
het strijkt heel gemakkelijk, zelfs de ergste kreukels zijn zo weg.
Geschreven voor: Braun Carestyle IS 5042 WH Easy

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kimvz 25-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Powerful, makkelijk in t gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het stijkijzer heeft even krachtige stoomstoot en is makkelijk in t gebruik. Ook is ie heel makkelijk in een kastje te zetten door zijn compacte formaat

Pluspunten

  • Compact
  • Krachtige stoom stoot
Geschreven voor: Braun Carestyle IS 5042 WH Easy

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Braun Carestyle IS 5042 WH Easy 19-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Carestyle IS 5042 WH Easy

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vormgeving van de strijkijzer ziet er goed, Strijkblad is niet te groot/zwaar, eenvoudig te bedienen en er zit een automatische uitschakel functie op. De Cashback actie is ook een voordeel.

Pluspunten

  • Automatiche uitschakeling
  • Apparaat is eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Braun Carestyle IS 5042 WH Easy

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim vz 14-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

5,0
Heel gemakkelijk in gebruik, en erg goed resultaat! Heel blij met de kracht van de stroomstoot. Hij is ook nog eens makkelijk op te bergen omdat ie zo compact is

Pluspunten

  • Gemakkelijkste gebruiken
  • Krachtige stoomstoot
Geschreven voor: Braun Carestyle IS 5042 WH Easy

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Laura 03-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede specs, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Compacte stoomgenerator met fijne specificaties, hij kan rechtop staan wat voor mij wel belangrijk is. Hij ziet er mooi uit wat voor een strijkijzer best moeilijk is.
Geschreven voor: Braun Carestyle IS 5042 WH Easy

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 04-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig, degelijk strijkijzer, strijkt snel en soepel

Algemene score

7,0
Na lang overwegen toch gekozen voor dit strijkijzer vanwege de goeie specificaties. Veel druk (6 Bar), flink vermogen (2400 Watt) en automatische temperatuurkeuze.

Pluspunten

  • Hoge druk
  • Automatische temperatuurkeuze

Minpunten

  • Materiaalgebruik
Geschreven voor: Braun Carestyle IS 5042 WH Easy

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Anthonia 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

. prima om nog de hardnekkigste plooien glad te krijgen

Algemene score

9,0
elegant van model, niet te zwaar in de hand. Vormgeving is mooi ook de kleur van het apparaat is prettig en past overal.

Pluspunten

  • ja, ik beveel dit apparaat aan.
  • Ook de extra knop om wat meer stoom te genereren
  • gewoon heel praktisch!

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Braun Carestyle IS 5042 WH Easy

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 09-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Moeite loos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk strijkijzer. Licht goed in de hand, door het gebogen ijzer makkelijk me te strijken. Door de iCare tech technologie kan je materialen niet verbranden. Makkelijk! ook voor mannen

Pluspunten

  • Kiest zelf z'n instellingen
  • Gebogen onderkant

Minpunten

  • Prijzig, maar je hebt wat
Geschreven voor: Braun Carestyle IS 5042 WH Easy

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 26-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Licht, handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Strijkt super goed, snel en glad. Is ook makkelijk te reinigen d.m.v. de Calc clean. Prijs kwaliteitverhouding is ook prima. Beveel de Carestyle 5 echt iedereen aan.

Pluspunten

  • snel
  • glad
Geschreven voor: Braun Carestyle IS 5042 WH Easy

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ni 20-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lichte strijkijzer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na altijd een strijkijzer met ingebouwde waterreservoir te hebben gebruikt, is de overstap naar deze een verademing. Altijd voldoende water in het reservoir, strijkijzer is licht en geen regelknop meer nodig!

Pluspunten

  • lichte strijkijzer
  • bediening is ultra simpel

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Braun Carestyle IS 5042 WH Easy

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ientje 14-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

SUPER FIJN STRIJKIJZER!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb door veel onderzoek op het internet gekozen voor dit product en ook de cash back actie van braun speelde daarbij een rol. Zeker waar voor zijn geld!
Geschreven voor: Braun Carestyle IS 5042 WH Easy

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.lubbers 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

In ene is strijken mijn hobby geworden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima strijkapparaat, werkt lekker licht en doet absoluut wat het belooft! Kreukels vliegen als het ware uit de kleding.

Pluspunten

  • strijkt licht en kreukels zijn snel wel

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Braun Carestyle IS 5042 WH Easy

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tadeusz 03-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strijkijzer is top

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Braun carestyle 5 strijkijzer generator. Top apparaat in gebruik. Geeft goed atoom af. En is niet zwaar. Ik heb voor dit apparaat gekozen omdat onze vorige strijkijzer vlug kapot ging. En die was van een ander merk. Nu benieuwd hoe lang deze mee gaat.

Pluspunten

  • Handig
  • Wordt snel warm

Minpunten

  • Prijs
  • Groot
Geschreven voor: Braun Carestyle IS 5042 WH Easy

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 24-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Een verademing:

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
IJzer glijd zeer soepel over al het wasgoed, kreukels zijn er na de eerste ronde uit, Ik heb mijn strijk in de helft van de tijd in wasmand liggen.

Pluspunten

  • IJzer glijd vooruit net goed als achteruit
  • veel stoom

Minpunten

  • vormgeving
Geschreven voor: Braun Carestyle IS 5042 WH Easy

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mazhar 21-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Strak product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi design! Andere merken hebben maximaal 2 jaar garantie maar braun heefte 4 jaar garantie ! Dus geen tefal of philips voor mij maar Braun.!
Geschreven voor: Braun Carestyle IS 5042 WH Easy

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews