Braun CareStyle 5 IS 5022 WH Contro - Reviews

8,4 Lees 10 reviews
Specificaties
Inhoud
1 liter
Continu navulbaar
Ja
Gebruiksklaar in
2 min.
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 10 reviews

8,4

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

fam. Weterings 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

Ziet er goed uit mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prijs en kwaliteit spreekt mij aan. Goed advies van mensen die dit apparaat reeds gebruiken en er erg tevreden over zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Agnes 07-11-2016 Product paar dagen in bezit

Braun stoomgenerator

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi model,strijkt vlot, en je hoeft niet zo vaak water bij te vullen. En een heel groot voordeel is dat hij zo warm is.

Pluspunten

  • Groot strijkvlak
  • Warmt snel op

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Peter 17-10-2016 Product paar dagen in bezit

Gladde strijkzool, snel gebruiksklaar

Algemene score

9,0
Deze stoomgenerator staat snel voor je klaar. De 6bar zorgt voor een goede stoomstoot door je kleding. Verder heeft het apparaat een super gladde stijkzool. Met gemak is de kleding te strijken.

Pluspunten

  • gladde strijkzool
  • snel gebruiksklaar

Minpunten

  • nvt
  • nvt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Toos 10-10-2016 Product paar dagen in bezit

Duidelijke bediening en eenvoudig in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. Snel klaar voor gebruik en goede stoomprestatie. Bovendien goed zichtbaar waterreservoir.

Review criteria:

Goed
stoomgenerator 04-08-2016 Product paar dagen in bezit

beoordeling braun carestyle 5

Algemene score

7,7
praktisch apparaat die doet wat het doen moet.
beetje omslachtig om te ontkalken lijkt me.
heb hem een paar dagen dus nog niet ontkalkt.
apparaat heeft een degelijke uitstraling.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
R Greven 27-07-2016 Product paar dagen in bezit

Erg handig apparaat!

Algemene score

10,0
Ik heb deze stoomgenerator gezien bij mijn dochter en direct een voor mijzelf gekocht.Hoef nooit meer een gewoon stoomstrijkijzer. Gaat een stuk sneller.Makkelijk te bedienen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Greven 17-07-2016 Product paar dagen in bezit

Degelijk strijkijzer

Algemene score

9,3
Ik heb het strijkijzer pas 1 dag in bezit,
Het is een stevig strijkijzer,wat makkelijk te bedienen is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
CareStyle 5 14-07-2016 Product paar dagen in bezit

CareStyle 5

Algemene score

7,0
Handig, doet prima wat hij moet doen. Automatisch schakelt dit strijkijzer zich na 10 minuten uit, waardoor ik deze nooit kan vergeten (met alle gevolgen van dien)

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
A kennes 12-07-2016 Product paar dagen in bezit

Braun carestyle 5

Algemene score

8,0
Goed stoomstrijkijzer handig in gebruik makkelijk om mee te werken hopelijk gaat hij langer mee dan de oude

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Theo 08-07-2016 Product paar dagen in bezit

KREUKVRIJ STRIJKEN

Algemene score

8,0
Na de aankoop pas 1 keer gebruikt en het gemak t.o.v. mijn vorige stoom generator van een ander merk wordt strijken een plezier

Review criteria:

Goed
Goed