Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips PerfectCare Expert GC9236/02

8,4 Lees 15 reviews

Vergelijkbare producten

Philips GC9324/20

Inhoud
2 liter
Druk
6 bar
Stoomdruk
120 gr/min.
Philips GC9324/20 Best Reviewed nov 2016
9,4 (38)

Philips GC8721/30

Inhoud
2 liter
Druk
6 bar
Stoomdruk
120 gr/min.
Philips GC8721/30
9,1 (14)

Philips FastCare HI7716/20

Inhoud
2 liter
Druk
6 bar
Stoomdruk
120 gr/min.
Philips FastCare HI7716/20

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 15 reviews

8,4

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Aman 17-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
De stoomapparaat voor mijn moeder gekocht. Verandert zelf van stand - ideaal! Produceert veel stoom en het bakje voor het water kan losgekoppeld worden.
Heb zelf een stoomapparaat van Tefal - deze maakte mij wel jaloers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
de Groot 15-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Ik heb zojuist met het nieuwe strijkijzer lekker snel drie overhemden en twee slopen gestreken. Het is een mooi apparaat met twee handige opbergvakken voor de snoeren.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Gijs 08-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Eens een philips altijd een philips en hij strijkt zo lekker zegt ze. Hij glijd heerlijk over het materiaal. Ging alles maar zo gladjes, dan gebruikt ik hem voor alles.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Sandra Pisu 07-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ik heb dit apparaat plus bijbehorende strijkplank op 27 april 2015 gekocht en nu 2 keer gebruikt. Ondanks dat dit nog erg kort geleden is, ben ik zeer tevreden. Het strijken gaat erg snel, precies de reden waarvoor ik hem had aangeschaft.
Ik moet nog wel aan het snoer wennen dat warm wordt en dus oppassen dat ik hem niet aanraak.
Volgens mij heb ik een prima aankoop gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
aborgers 03-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Er zitten niet heel veel opties op die je aan en uit kan zetten, maar die gebruiken wij toch niet. Hij werkt fantastisch en voelt heel degelijk aan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Bertha Kleinluchtenbeld 02-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Mijn eerste gebruik bevestigde mijn goede verwachtingen en het resultaat was zelfs beter.
Uitermate gebruiksvriendelijk en ligt in de hand. Omdat ik atrose heb is het belangrijk dat het gebruik zo licht en met goed resultaat is.
Ik kan het eenieder aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Sampie29 07-03-2015 Product maand in bezit

Algemene score

7,7
Het snoer is erg kort, hierdoor verlengsnoer nodig, gebruiksvriendelijkheid is super. Na een maand al vele items met veel plezier gestreken

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
handcremelotion 21-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,3
fijn werkend apparaat. veel strijkgenot. makkelijk is gebruik. al met al zeer tevreden over het apparaat.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Sampie29 31-01-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,7
Degelijk product, ligt goed in de hand. Het systeem om de bout vast te zetten is erg praktisch. Alleen het elektriciteitssnoer is wat kort.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Judy van Ruiten 30-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Al ruim 2,5 jaar ervarin met een perfect care apparaat. Het werkt super. Opnieuw voor dit apparaat gekozen omdat het super licht strijkt. Geen temparatuurinstelling nodig. Kan met gemak 1,5 uur strijken met een tank water.
Dit apparaat is aangeschaft ter vervanging van een eerder apparaat dat helaas na 2,5 jaar stuk is gegaan. Ik beschouw dit als pech. Het laten repareren was geheel voor eigen rekening en er was niet te zeggen wat dat ging kosten. De verzendkosten waren ook erg hoog.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Ellen Kamerbeek-Voogel 17-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Zeer gebruiksvriendelijk apparaat, was nooit zo snel klaar met strijken, alles glad zonder kreukels doordat apparaat zich prima aanpast aan het te strijken goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
van kooten6 13-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
kan er nog niet veel vertellen heeft het van middag pas gekocht maar ik verwacht dat die het goed doe aan gezien mijn vorige ook zo soort was maar binnen een jaar kapot gin heeft ik me geld terug gekregen van de philps en gelijk en gelijk deze terug gekocht prachtige servies mag ik wel zeggen nog nooit mee gemaakt dat ik me geld terug kreeg

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Sunnyboy79 04-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Een fijn strijkijzer. Mooi uiterlijk en geen gkimplekken op de kleding meer door het automatisch instellen van de juiste apparatuur.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
furry545 02-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
snel en makkelijk in gebruik vooral de het losse water-reservoir is makkelijk.In die paar uur dat ik hem in gebruik heb ben ik er zeer tevreden over.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
mamaisa 17-09-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
ik heb de philips CG9247/30 en deze overtreft werkelijk al mijn verwachtingen ... het strijken is met deze een feest geworden, heel handige bak om te vullen met water, stopcontact insteken en weg , je hoeft geen temperatuur meer in te stellen, alles gaat vanzelf , een aanrader

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend