Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips PerfectCare Pure GC7619

Vergelijkbare producten

Tefal Express Anti-Calc Stoomgenerator SV8054

Tefal Express Anti-Calc Stoomgenerator SV8054 Best Reviewed okt 2018
8,4 (7)

Philips GC8950

Philips GC8950 Best Reviewed jan 2019
9,3 (17)
Bekijk alle Stoomgeneratoren

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1 review die zijn achtergelaten voor de Philips PerfectCare Pure GC7619 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

10,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

GroteGrijs 30-06-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

10,0
De loodzware lekkende Tefal die volgens de Consumentenbond de beste koop was heb ik ingeruild voor dit strijksysteem dat zeker twee kilo lichter is! Het warmt snel op, ziet er goed uit en werkt bijzonder prettig, je hoeft geen temperatuur in te stellen.
Aangeschaft met ING rentepunten dus nog redelijk voordelig ook!
Misschien dat de antikalk cartridges 'n nadeel kunnen zijn maar ik had dat ingecalculeerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
GroteGrijs 04-07-2015

P.S.
'n Soort slotje waarmee je het ijzer kunt vastzetten had ik nog wel handig gevonden!!

Reageer

GroteGrijs 03-05-2016

Heerlijk strijken!

Geschreven voor: Philips PerfectCare Pure GC7619

Algemene score

8,0
Ik denk dat dit toch wel de meest comfortabele manier van strijken moet zijn, het ijzer is licht en je kan 't gewoon ergens op laten staan zonder risico en je hoeft niks in te stellen. Bovendien is het geheel zeker twee kilo lichter dan mijn vorige stoomsysteem. Ik vind ook het blauwe licht achterop als het ijzer opwarmt prachtig!!!!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

franca315 07-07-2015

zeer licht handteerbaar ijzer

Geschreven voor: Philips PerfectCare Pure GC7619

Algemene score

10,0
een heel fijn product zeer licht en makkelijk hanteerbaar, je hoeft er geen kracht bij te gebruiken om de kreukels uit de stoffen te halen. Het product strijkt aan 2 kanten te gelijk dus zeer makkelijk en je bent in zeer korte tijd klaar met strijken . Ik strijk nu met plezier. Ideaal ijzer voor mensen met fibrimialgie
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Nina14 22-07-2014

Een prettig strijkijzer

Geschreven voor: Philips PerfectCare Pure GC7619

Algemene score

8,0
Eindelijk geen strijkijzer waar je niet continue je warmte moet aanpassen. Het strijkijzer pas zich aan aan het kledingstuk.
Het strijkijzer strijkt ook goed.
Een hele verbetering met mijn oude strijkijzer
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Wixie 31-10-2013

een prachtig een geweldig product

Geschreven voor: Philips PerfectCare Pure GC7619

Algemene score

10,0
Dit product maakt strijken tot een genot. het is niet alleen snel strijken, het doet precies waarvoor het ontworpen is. Zonder al te veel moeite.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Babutsch 15-10-2013

Zo is strijken een plezier ...

Geschreven voor: Philips PerfectCare Pure GC7619

Algemene score

10,0
Dit is nu echt een product dat de beloftes waar maakt!

De opwarmsnelheid is inderdaad zeker niet langer dan 2 minuten, het bevullen van het waterreservoir is gemakkelijk en in vergelijking met andere stoomgeneratoren is dit model lekker kompakt en dus makkelijk op te bergen.

Maar het belangrijkste van alles ... het strijken gaat gemakkelijker dan ooit! Alle stoffen op dezelfde temperatuur en toch een perfekt resultaat. Bij de meeste stoffen is het voldoende om maar een keer er overheen te strijken alleen bij linnen moet er 2 of 3 keer er overheen gestreken worden. Het strijkwerk gaat een stuk sneller van de hand.

Ik kan deze stoomgenerator alleen maar iedereen aanraden!
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer