De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 32 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.
Ik heb mogelijk het zelfde euvel en buiten de garantie.
Ik heb geprobeerd het waterreservoir te demonteren omdat volgens mij daar het lek zit maar ik kom er niet achter hoe ik dit kan doen.
Kan iemand mij een tip geven?
Hoi Bart,
ik heb hetzelfde probleem als wat jij gehad hebt, apparaat lekt water. Echter valt die van mij niet meer in de garantie. Is het apparaat nog gerepareerd? Ik vraag me af of ik het apparaat ter reparatie moet gaan indienen..
Hoi Bart,
Beste JosG1949, ja ook wij hebben sinds enkele dagen problemen met het stomen van dit apparaat, dan wel en dan geen stoom, ontkalken hebben we regelmatig gedaan, ook wij vinden 3 jaar te kort, opsturen naar Tefal gaat al 60 euro kosten, misschien toch een ander apparaat aanschaffen?