Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 11 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum PJ010 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

b**r@y**o.com 14-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Waardeloze buis/voet klem constructie

Geschreven voor: Inventum PJ010

Algemene score

4,0
Hoor hier helemaal niemand over het klem systeem van de voet/buis aan de stofzuiger,dit is totaal waardeloos.wie dit bedacht heeft moet maar weer naar school.Er zit te veel speling in het klem systeem waardoor de voet/buis schuin naar voren komt en precies op de knop komt om het reservoir te openen en dus niet rechtop blijft staan. De plastic randjes van klem systeem aan de voet breken hierdoor ook al bijna af. Echt een on-ding.

Minpunten

  • Buis/voet klem constructie aan de stofzuiger

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

A. van Lieshout 28-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima stofzuiger, maar wat lastig te legen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum PJ010

Algemene score

7,0
Prima stofzuiger met redelijk ruim werkbereik. Het mondstuk werkt bij mij op zowel harde vloeren als laagpolig tapijt prima en kan makkelijk onder meubels door. De zuigkracht is eenvoudig en ruim regelbaar.

Het stofreservoir is wel wat klein en zit bij mij snel vol omdat ik niet zo vaak zuig. Overigens was dit bij mijn oude stofzuiger met stofzak ook zo. Het vervangen van een stofzak is eenvoudiger dan het legen van het volle stofreservoir van deze stofzuiger. Het stof blijft hangen tussen de wand van het reservoir en de cycloon. Je moet ofwel de cycloon en het filter uit het reservoir halen, ofwel het stof met een stokje o.i.d. eruit halen. Mogelijk geldt dit niet als het reservoir niet vol is, maar houd dit wel in gedachten.

Pluspunten

  • Zuigt uitstekend
  • Goed regelbare zuigkracht

Minpunten

  • Stofreservoir is snel vol

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

s**j@h**l.com 11-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum PJ010

Algemene score

9,0
Super stofzuiger. Mooi uiterlijk.
Makkelijk in gebruik. Draait lekker licht mee. Zonder zak beter voor portemonnee en milieu.
Prijs kwaliteit is super.

Pluspunten

  • Zakloos
  • Licht in gebrui
  • Strak uiterlijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Brandsma 08-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kon beter

Geschreven voor: Inventum PJ010

Algemene score

6,0
Als huishoudelijk medewerker veel ervaring met diverse stofzuigers. Gekocht omdat een client een soortgelijke stofzuiger, C-merk, heeft. Deze Inventum is wel een stuk minder. De zuigkracht is goed, de snoerlengte voldoet net, maar de slang is te kort. Hierdoor trek je de stofzuiger vaak omhoog, wat irritant is. De stofzuiger schraapt als je hem dan omhoog trekt ook nog over de grond. Dus hij valt tegen. Een langere slang en beter uitgedachte achterkant is wel nodig om te voldoen.

Pluspunten

  • zuigkracht voldoende

Minpunten

  • te koprte slang
  • slecht design achterzijde onder

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

p**t@h**l.com 24-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede kwaliteit stifzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum PJ010

Algemene score

10,0
gisteren een gasfornuis gekocht en vanwege de kwaliteit nu een nieuwe stofzuiger. Mijn vrouw is er blij mee.

Pluspunten

  • compleet
  • goede zuigkracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gonnissen Rudi 22-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum PJ010

Algemene score

9,0
goed toestel zeer goede zuigkracht de prijs is oke en de kwaliteit top.
fijne hulpstukken erbij en 1 kabbel van 9 m

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

h**g@m**n.com 06-05-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede stofzuiger ook voor mensen met beperking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum PJ010

Algemene score

9,0
Het is een fijne stofzuiger die zeer goed zuigt op lage stand en op hoge stand. Ik heb hem zelf op de lage stand staan en de zuigkracht is zeer goed.ook als je in een rolstoel zit is het zeer wendbaar. Heel makkelijk schoon te maken de filter. Ben er zeer blij mee.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Goede zuigkracht
  • Wendbaarheid
  • Makkelijk de filter schoon maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geralda moman 23-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum PJ010

Algemene score

10,0
Ik ben blij met het product
Goede stofzuiger
Ben blij dat ik deze stofzuiger gekocht heb
Super blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

siemon 17-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

werkt uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum PJ010

Algemene score

9,0
Inventum een oer Hollands degelijk produkt en werkt uitstekend hebben er gelijk 2 gekocht van de cycloon stofzuiger PJ010 waar voor je geld

Pluspunten

  • zuigt uitstekend
  • makkelijk te openen en te reinigen en lang genoeg

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jet 17-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lichtgewicht stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum PJ010

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden over deze stofzuiger. Goed wendbaar, lichtgewicht. Het zakloze systeem is ook heel fijn.

Pluspunten

  • Wendbaar
  • Lichtgewicht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inventum zakloze stofzuiger PJ010 16-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum PJ010

Algemene score

9,0
het is een perfecte stofzuiger op halve kracht zuig hij al erg goed. weinig geluid, makkelijk te legen en schoon te maken de filter. hij is goed wendbaar licht in het rijden. zuig kracht is heel sterk op volle kracht. heb aan halve kracht genoeg om alles goed stof vrij te krijgen

Pluspunten

  • weinig geluid
  • compact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer