Bosch BBH32101 zwart - Reviews

Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
stofzuiger
Kleur(en)
zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 29 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BBH32101 zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mitra 30-10-2019

Gemak voorop!

Geschreven voor: Bosch BBH32101 zwart

Algemene score

8,0
Zo blij met deze steelstofzuiger. Snel en makkelijk pak je deze stofzuiger en het is licht tov een 'gewone' stofzuiger. Je kan letterlijk dansend door het huis stofzuigen :) [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Maddy 24-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

It takes two

Geschreven voor: Bosch BBH32101 zwart

Algemene score

9,0
Mijn oude steelstofzuiger was kapot, dus op naar een nieuwe, ik wilde graag een zwarte.En iets meer power, en heb ook voor deze gekozen omdat hij zelf blijft staan. Erg makkelijk is dat. Ik raad iedereen aan om de stofzuiger niet dag en nacht op te laden de accu gaat daardoor langer mee, ik doe hem alleen s,nachts in de lader

Pluspunten

  • Staat los zonder oplader
  • Veel goede hulpstukken

Minpunten

  • Kruimeldief gaat er wat lastiger uit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 24-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch Flexxo serie 4

Geschreven voor: Bosch BBH32101 zwart

Algemene score

10,0
Een fijne stofzuiger. Soepel, licht, krachtig.

De handige opbergruimte zorgt ervoor dat je alle klusjes aan kan.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Beschadigt de harde vloer niet
  • Goede stevige kwaliteit

Minpunten

  • Geen vast oplaad station

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Steen 17-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Verrassend goed!

Geschreven voor: Bosch BBH32101 zwart

Algemene score

9,0
Wat een fijne, handzame, lichtgewichte steelstofzuiger!
Verrassend krachtig en wendbaar, zowel op tapijt als op laminaat.
Door de bijgeleverde en geïntegreerde accessoires kom je overal makkelijk bij.
Makkelijk voorhanden omdat het snoerloos is en lang te gebruiken eer het weer opgeladen dient te worden.
Mooie vormgeving, want het oog wil ook wat..

Pluspunten

  • snoerloos
  • wendbaar
  • lichtgewicht
  • veelzijdig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mariska90 15-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH32101 zwart

Algemene score

8,0
Ik wou graag van de grote, lompe stofzuiger af die je steeds achter je aan moet trekken en deze is ideaal! Hij zuigt prima en de uitneembare kruimeldief is ideaal. Ook handig dat de accessoires in het apparaat zitten, deze raakte ik altijd kwijt!

Pluspunten

  • zuigt goed
  • licht en handzaam
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • filter kan niet gewassen worden volgens mij

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Michel 13-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snoerloze stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH32101 zwart

Algemene score

8,0
Prima stofzuiger! Omdat de auto in een parkeergarage staat ook zeer handig als die uitgezogen moet worden vanwege de uitneembare "kruimeldief". Accu gaat lang genoeg mee om het hele appartement te zuigen. Ik vind het snoerloze toch erg handig, omdat je de stofzuiger zo kan pakken en gebruiken. Voor ons voor het dagelijkse gebruik sterk genoeg, maar kan me voorstellen dat dat niet voor iedereen geldt.

Pluspunten

  • snoerloos
  • uitneembare kruimeldief

Minpunten

  • vrij zwaar
  • niet zo krachtig als een klassieke stofzuiger

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Geoff 12-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig en flexibel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH32101 zwart

Algemene score

9,0
Ik vind het een handige en flexibele stofzuiger. Handig in een klein huisje en makkelijk in gebruik. Fijn dat je extra stukken erbij krijgt! Zuigt goed heeft alleen wel eens moeite met kattenbakkorrels. Voor de rest helemaal verliefd op deze stofzuiger.

Pluspunten

  • Flexibel
  • extra stukken
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Zuigt geen kattenbak korrels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mw 10-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

bosch steelstofzuiger BBH32101

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH32101 zwart

Algemene score

8,0
Doet wat hij moet doen, accu gaat erg lang mee. Handig dat de kruimeldief een lange steel heeft, handig voor spinnenwebben

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

D. H 06-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig met een baby in huis, snel en schoon!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH32101 zwart

Algemene score

8,0
Elke dag stofzuigen is niet de leukste klus maar met een baby in huis maakt de bosch het een stuk makkelijker. Neemt snel stof op en licht in gebruik. Voor het slapen even door de woonkamer heen en schoon is de vloer weer.

Pluspunten

  • Licht in gebruik
  • Snel even alles wegzuigen
  • Mooie kleur
  • Veel accesoires

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yesi 02-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super zuigkracht, makkelijk schoon te maken

Geschreven voor: Bosch BBH32101 zwart

Algemene score

10,0
Super product! Goedkopere steelstofzuigers geprobeerd, maar die hebben altijd iets dat niet goed werkt. Dit apparaat zuigt wat hij moet zuigen, gaat lang mee en is heel handig in gebruik. Vooral de kruimeldief is echt een toegevoegde waarde! Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Gebruik
  • Gewicht
  • Accuduur
  • Zuigkracht
  • Kruimeldief

Minpunten

  • Alleen aan/uit stand, geen andere standen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

May 30-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi, goed werkend, licht, geen lawaai

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH32101 zwart

Algemene score

9,0
Ik was al een tijdje op zoek naar een niet al te dure steelstofzuiger omdat ik het gesleep en snoer zat was van mijn gewone stofzuiger. Ook het iedere keer de trap op en af begon mij te vermoeien. Met deze Bosch BBH32101 ben ik van dat allemaal af! Makkelijk in elkaar te zetten, licht, geen lawaai, zuigt al goed in de laagste stand en met handige kruimeldief (voor de bankstel, trap en auto).

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

H. Post 28-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geluidloze steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH32101 zwart

Algemene score

9,0
De Bosch steelstofzuiger werkt prima, maakt weinig geluid bij het gebruik. Fijn is dat er zoveel accessoires bij zitten. Deze maken het gebruik van dit apparaat erg makkelijk. Daarnaast is het geen zwaar apparaat waardoor het ook handig in gebruik is. Kortom, een zeer gebruiksvriendelijk apparaat waarbij de prijs en kwaliteit in evenwicht zijn

Pluspunten

  • Licht in gewicht
  • Stille motor
  • Veel assecoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan 27-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet goed wat ie moet doen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH32101 zwart

Algemene score

9,0
Dit is onze derde oplaadbare stofzuiger en met deze zijn we [eindelijk] heel tevreden . Hij zuigt prima, ook dicht bij de plint langs. Doordat zijn gewicht dicht bij de vloer zit blijft hij licht in gewicht en heel wendbaar. Het lijkt of de borstel m zelfs een beetje vooruit trekt, heel plezierig werken.
EN: Mooi dat ie uit zichzelf blijft staan en geen zoveelste houder nodig is.

Pluspunten

  • Heel handig, licht in gewicht en wendbaar
  • Zuigt heel goed
  • Niet weer nog een houder... Staat zelfstandig
  • Heel mooi model
  • Werkt ook perfect als kruimeldief

Minpunten

  • Niet echt....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Inge 27-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Flexxo, Ideale steelstofzuiger + kruimeldief!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH32101 zwart

Algemene score

7,0
Ideaal! Steelstofzuiger én kruimeldief in één! Werkt perfect, met opzetstukken erbij. Geluid ook fijn, niet te hard.

Pluspunten

  • Kruimeldief
  • Opzetstukken
  • 50minuten draadloos gebruiken!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

corrie 27-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goed en bruikbaar apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH32101 zwart

Algemene score

10,0
heel blij met apparaat,korte duur opladen,lange accuduur,makkelijk uit elkaar te halen,makkelijk op te ruimen,geen gesleep met kabels,

Pluspunten

  • doet wat ie moet doen zoals beschreven,
  • lange accuduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chloe 25-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede funcntionele stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BBH32101 zwart

Algemene score

8,0
Goed functioneel product voor de prijs, doet wat je mag verwachten. Zuigt goed op gladde vloer en lichte kleden. Licht in gebruik, prettig wendbaar.Snel oplaadbaar. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Licht
  • Snel opgeladen
  • Losse onderdelen, kruimeldief
  • Makkelijk leeg te halen

Minpunten

  • wat lawaaierig, niet erg

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerrit 23-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blij verrast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH32101 zwart

Algemene score

8,0
De draaiende borstel pakt haren van huisdieren goed op uit de vloerbedekking. Ook de mooi weggewerkte accessoires zijn handig in gebruik.

Pluspunten

  • Compact
  • Doet wat hij moet doen

Minpunten

  • Nog niets

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

John 20-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

doet wat hij moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH32101 zwart

Algemene score

9,0
Stofzuiger is compleet en is makkelijk te bedienen, zelfs mijn vrouw kon er direct mee overweg. Wij zijn er blij mee.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • filter simpel schoon te maken
  • neemt weinig ruimte in
  • Werkt naar behoren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stefan 16-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Verrassend goede zuigkracht, praktische hulpstukken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH32101 zwart

Algemene score

9,0
Doet wat het moet doen. Goede zuigkracht en alle hulpstukken bij de Hand, verborgen in de steel. Enige opmerking is het gewicht. Niet te zwaar maar ik had lichter verwacht. Al met al een goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik zou dit product aanbevelen.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Praktisch, goed op te bergen hulpstukken
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Gewicht (mild minpuntje)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hulya 16-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH32101 zwart

Algemene score

9,0
Heb deze stofzuiger sinds een aantal dagen in gebruik en ben er erg tevreden. Hij is licht en makkelijk in gebruik voor alle vloersoorten. Enige nadeel vind ik dat de stofreservoir klein is maar voor de rest prima met de bijbehorende accessoires.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews