Bosch Serie 8 BBS1ZOO zwart, rood - Reviews

Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
handstofzuiger
Type apparaat
steel-stofzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 8 BBS1ZOO zwart, rood op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

FJB 20-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat wordt het leven makkelijk met een steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 BBS1ZOO zwart, rood

Algemene score

8,0
Met veel dieren is regelmatig stofzuigen - soms meermaals per dag - noodzakelijk. Stofzuiger uit de kast halen, draad uitrollen, stekker in het stopcontact, ding achter je aanzeulen, ding weer invouwen en wegbergen; ik zag er steeds meer tegenop. Stofzuigen zal nooit een echte hobby van me worden, maar wat is het leven een stuk eenvoudiger nu! Pakken, zuigen, terughangen. Met de meegeleverde hulpstukken op de kruimeldief is het stofzuigen van de auto ook geen opgave meer. Doordat de motor bovenin zit, is ie wat zwaarder dan ik had verwacht, maar alsnog prima te hanteren. Het geluid valt me erg mee. Ik las in verschillende reviews dat de Bosch Serie 8 BBS1ZOO luidruchtig is, maar ik kan het meer dan prima hebben. Als ik dan toch een min-punt moet noemen dan is het de meegeleverde handleiding; die had imho wat duidelijker gekund (maar eerlijk is braaf, zonder handleiding kom je er ook wel uit; het is allemaal geen hogere wiskunde).

Oprecht een aanrader; zuigt goed, wendbaar, goed te hanteren, makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • zuigt goed
  • geluid valt mee
  • handig!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam. de Jong 05-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker ligt, handzaam en stil.

Geschreven voor: Bosch Serie 8 BBS1ZOO zwart, rood

Algemene score

8,0
De stofzuiger is lekker ligt, handzaam en stil. Hierdoor pak je de stofzuiger sneller tussen door. Echter de stofzuiger is ook bruikbaar voor de gewone (grotere) stofzuiger beurten.

Pluspunten

  • Ligt
  • Stil
  • Handzaam

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Rob 03-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handzaam

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 BBS1ZOO zwart, rood

Algemene score

8,0
Veel plezier van de aankoop. Lijkt door accuutje slap apparaat maar doet door zijn mechanisch rol bezempje veel goed werk. Aan muur opgehangen met bijgeleverde onderdelen. Als er iets vuil pak je snel en gemakkelijk dit deze stofzuiger als waren het een kruimeldief. Zo weg zo gedaan....heerlijk

Pluspunten

  • Handzaam
  • Snel effe zuigen
  • Veel minder lawaaiig als een gewone stofzuiger

Minpunten

  • Ik zoek, maar vind niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vliegendhert 18-06-2019

Bijzonder

Geschreven voor: Bosch Serie 8 BBS1ZOO zwart, rood

Algemene score

10,0
Onvoorstelbaar dat zo'n compact apparaat zoveel zuigkracht heeft. Met superhandige assecoires. En dan hé. Ik nog niet eens de dierenharenborstels gebruikt.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Hermien 07-06-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima handige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 BBS1ZOO zwart, rood

Algemene score

8,0
Het is een fijne stofzuiger. Zeker als je rugklachten hebt.
Hij zuigt krachtig en pakt zeker alle hondeharen uit mijn vloerkleed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandra 02-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Simpel in Gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 BBS1ZOO zwart, rood

Algemene score

10,0
Net binnengekregen en is simpel te bedienen ondanks dat de handleiding niet echt heel duidelijk is was deze stofzuiger toch makkelijk te gebruiken en zuigt hij de hondenharen (waarvoor we hem gekocht hebben) super op!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruud 28-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ZEER zwakke zuigkracht.

Geschreven voor: Bosch Serie 8 BBS1ZOO zwart, rood

Algemene score

4,0
Alleen te gebruiken in de turbo stand. Grote spijt van deze aankoop. De gewone stand zuigt bijna niet. Verplaats lucht en stof. Onbegrijpelijk dat ze dit in de markt zetten. Kattenharen verwijderen van onze bank was met de Dyson een genot. Nu moet je HEEEL lang met dit ding heen en weer gaan en zien dat de haren verplaatst worden ipv opgezogen. Met de turbo stand gaat het
wel iets beter, maar niet te vergelijken met de Dyson. Anyway.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed

Reageer

Jeff 18-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch unlimeted animal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 BBS1ZOO zwart, rood

Algemene score

8,0
Het is een prima handzame stofzuiger en het geluid valt erg mee. Op de turbostand zuigt hij heel goed maar dan is de accu wel snel leeg. Verder functioneert alles prima en de accessoires bij deze uitvoering zijn uitgebreid. Prima product, degelijk en handzaam.

Pluspunten

  • handzaam
  • veel accessoires

Minpunten

  • accu snel leeg op turbostand
  • geen parketborstel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

DE perfekte steelstofzuiger 01-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

DE perfekte draadloze stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 BBS1ZOO zwart, rood

Algemene score

10,0
de stofzuiger is superhandig - batterij is meer dan voldoende om het huis te stofzuigen - een aanrader!

Pluspunten

  • draadloos
  • batterij gaat lang genoeg mee
  • ideaal voor dierenharen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch apparaat met ongekende mogelijkheden!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 BBS1ZOO zwart, rood

Algemene score

10,0
Er zitten zoveel mogelijkheden op deze "stofzuiger" dat het even duurt voordat je alles doorhebt. Maar prima apparaat, wat doet wat het belooft

Pluspunten

  • oplader gemakkelijk te bedienen
  • voor vele doeleinden gechikt

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer