Bosch Serie 8 BCS1ALL zwart, wit - Reviews

Best Reviewed jan 2019 Bosch Serie 8 BCS1ALL zwart, wit
Best Reviewed - januari 2019
Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
handstofzuiger
Type apparaat
steel-stofzuiger
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 8 BCS1ALL zwart, wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eduard 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuigt geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 BCS1ALL zwart, wit

Algemene score

9,0
Ik was het gedoe met slang en snoer zat. Deze steelstofzuiger werkt prima zonder gedoe. Erg handig. Een weetje: de stofzuiger wordt zonder snellader en tweede accu geleverd. Die kosten komen er eventueel wel bij. In de winkel was mij verteld dat er een tweede accu en oplader in de doos zat. Helaas!

Pluspunten

  • Sterke zuiger
  • Laag geluidsniveau
  • Licht

Minpunten

  • Geen oplader
  • Geen tweede accu

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pascale 14-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig!

Geschreven voor: Bosch Serie 8 BCS1ALL zwart, wit

Algemene score

8,0
Heerlijk een stofzuiger zonder snoer en mee hobbelend karretje. De zuigkracht is voldoende voor huishoudelijk stof en vuil. Voor hoogpolig tapijt kan de "turbo" worden aangezet. De stofzuiger ligt zwaarder in de hand dan de traditionele stofzuigerslang, maar dat went snel. Kortom deze Bosch levert goed werk voor een betaalbare prijs.

Pluspunten

  • snoerloos, geen hobbelend karretje
  • prima zuigkracht
  • mooi design, ligt goed in de hand
  • voldoende opzetstukken

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

C van Vliet 01-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker makkelijk in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 BCS1ALL zwart, wit

Algemene score

9,0
Makkelijk handteerbare steelstofzuiger. Goede zuigkracht. Heerlijk niet meer sjouwen met een slang in je ene hand en de stofzuiger in de andere. Snoerloos. Gekozen voor Bosch . Goede prijs kwaliteits verhouding. Bosch omdat er veel assesoires
bij zijn. Ik ben dik tevreden. Is ook als kruimeldief te gebruiken.

Pluspunten

  • handig makkelijk te gebruiken met 1 hand
  • veel assesoires

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dylan 30-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil, mooi design en zuigt zeer efficiënt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 BCS1ALL zwart, wit

Algemene score

9,0
Apparaat inmiddels een maand gebruikt en zeer tevreden. Maakt weinig geluid, wat zeer praktisch is met kleine baby in huis, mooi design en zuigt zeer efficiënt. Met meegeleverde zuigstukken overal te gebruiken.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Sterke zuigkracht
  • Lichtgewicht
  • Mooi design
  • Makkelijk leeghalen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Yvonne 28-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 BCS1ALL zwart, wit

Algemene score

7,0
Ideaal in een kleinere woning met kleine meid kruipend over de vloer. Het apparaat is snel te makken en fijn in gebruik. Wel even wennen na altijd en 'gewone' stofzuiger gehad te hebben. Ligt ietsje zwaarder in de hand bij het zuigen van hoekjes en kiertjes. Goede zuigkracht en handig turbo knopje voor lastige hoekjes of vuilere ondergrond. Ideaal zonder snoer.

Was wel handig geweest als het mondstukje aan de machine zat. Nu moet deze los meegenomen worden.

Pluspunten

  • Geen snoer
  • Geen zak
  • Makkelijk te legen reservoir
  • Turbo stand
  • Oplaad dock

Minpunten

  • Klein mondstuk los meenemen
  • Voet is vrij log

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

s. 26-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed wendbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 BCS1ALL zwart, wit

Algemene score

9,0
fijne stofzuiger, zuigkracht is goed en stofzuiger maakt toch maar weinig herrie. fijne plintenzuiger erbij

Pluspunten

  • goede accessoires
  • veel zuigkracht

Minpunten

  • aan de zware kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

p. 26-05-2019
  • Product gekocht

stofzuigt goed, wel wat aan de zware kant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 BCS1ALL zwart, wit

Algemene score

8,0
stofzuigt goed. Op een kleed even de turbostand gebruiken, wel wat aan de zware kant als je hem even als kruimeldief gebruikt

Pluspunten

  • zuigt goed
  • weinig geluid

Minpunten

  • wat aan de zware kant

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

---- 16-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 BCS1ALL zwart, wit

Algemene score

8,0
Een sterke en mooie machine en snoerloos, dat is wat wij wilden. echt een aanrader en wat voor ons mooi is, is dat de kleurstelling mooi bij ons interieur past maar dat is persoonlijk.

Pluspunten

  • aangedreven borstel in de voet
  • sterke zuig kracht

Minpunten

  • 1 accu
  • oplader in ophang beugel (dus altijd laden)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Leon 14-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Dit is wat de kruimeldief had kunnen worden!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 BCS1ALL zwart, wit

Algemene score

9,0
Voor een stofzuiger is die veel te duur, en ook niet geschikt vind ik. Maar iedere keer na het eten (3x per dag) pak je effe dat ding, als er een met z'n bagger schoenen naar binnen is gelopen, kleien, koekje eten, plantje omgevallen, etc etc je pakt hem heel makkelijk en snel ideaal zo'n ding.
Het is echter geen vervanger voor de stofzuiger, wij hebben vloerbedekking boven en daarvoor zuigt die niet hard genoeg naar mijn mening. Dus die extra accu en snellader heb je naar mijn mening niet nodig.

Pluspunten

  • bijzonder stil
  • uitneembare accu
  • hij borstelt los en zuigt daarna op
  • wendbaar en licht hanteerbaar

Minpunten

  • geen vervanger voor de stofzuiger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wanda 14-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wendbaar en krachtig

Geschreven voor: Bosch Serie 8 BCS1ALL zwart, wit

Algemene score

8,0
Wat een fijne stofzuiger. Hij is wendbaar en zonder problemen van harde ondergrond naar zachte ondergrond (vloerkleed). Accutijd en 'werktijd' is zeker in verhouding. Ik kan moeiteloos 30 minuten achtereen stofzuigen. Hij is makkelijk in onderhoud en schoon te maken. Mijn huishoudelijk werk is te zien ;).
Hij is niet te zwaar wanneer ik hem in de korte versie gebruik. Voordeel van de twee standen is dat ik mijn lamellen goed kan zuigen zonder dat het vacuum trekt. Qua geluid is deze rustig en stiller dan ik gewend ben.
Al met al een aanrader voor een ieder die een hekel heeft aan stofzuigen.

Pluspunten

  • wendbaar
  • krachtig
  • accuduur

Minpunten

  • accu snellr leeg met turbo, ng steeds genoeg hoor

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

RH 04-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Werkt perfect!

Geschreven voor: Bosch Serie 8 BCS1ALL zwart, wit

Algemene score

8,0
Doet wat het moet doen, zuigt goed, batterij gaat lang mee en maakt niet veel lawaai (veel minder dan de Dyson).

Pluspunten

  • Goede accu duur
  • Stil

Minpunten

  • Zwaarder in de hand dan een reguliere stofzuiger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louise Bakx 04-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 BCS1ALL zwart, wit

Algemene score

10,0
Stille stofzuiger, wendbaar, ligt goed in de hand, je komt ermee op alle plekjes, handige accessoires, goede zuigkracht.

Pluspunten

  • stil
  • handig
  • goede zuigkracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kokkie 07-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 BCS1ALL zwart, wit

Algemene score

6,0
geen gedoe met slangen en snoeren. Kan hen verder nog niet beoordelen , want ik heb hem net gekocht en alleen maar opgeladen .

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mike 05-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zacht geluid stofzuiger BCS1ALL echt een top ding

Geschreven voor: Bosch Serie 8 BCS1ALL zwart, wit

Algemene score

9,0
Ik heb voor Bosch gekozen vanwege lange accuduur en een stille motor. Mooi design. Mooie opzetstukken voor de auto. Roterende zuigkop erg handig voor kattenharen.

Pluspunten

  • Stille motor
  • Lange accur duur
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emma 10-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

doet wat wordt beloofd

Geschreven voor: Bosch Serie 8 BCS1ALL zwart, wit

Algemene score

9,0
Deze Bosch steel stofzuiger ligt perfect in de hand en is goed hanteerbaar. zuigkracht is zeker voldoende en werkt ook prima op niet langharige tapijten. haartjes en fijne kruimels worden perfect weggenomen. perfecte aanvulling bij een normale stofzuiger

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

L.K 10-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur, fijn in gebruik, ideaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 BCS1ALL zwart, wit

Algemene score

10,0
Ontzettend fijn!! kan het iedereen aan bevelen.
De stofzuiger heeft voldoende zuigkracht en is ontzettend fijn in gebruik.
Echt een goede koop geweest!

Pluspunten

  • goede accuduur (ook met 1 accu)
  • fijn in gebruik en niet zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 03-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima stofzuiger.

Geschreven voor: Bosch Serie 8 BCS1ALL zwart, wit

Algemene score

10,0
Wendbaar en goed zuigkracht. Ook de accu duur is erg goed.
Gemakkelijk op te bergen en na gebruik direct op te laden middels de daarvoor bestemde ophangbeugel die tevens gebruikt kan worden om de hulpstukken op te bergen.

Pluspunten

  • Wendbaar
  • Gemakkelijk in gebruik
  • goede zuigkracht
  • Prettig ophangsysteem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prima 30-12-2018
  • Product gekocht

Bosch draadlozestofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 8 BCS1ALL zwart, wit

Algemene score

9,0
Dit product hebben wij aangeschaft omdat wij op leeftijd zijn en niet met zware stofzuigers willen sjouwen en deze draadloze stofzuiger doet aan alle verwachtingen bij ons, vooral voor de twee boven verdiepingen, tevens hebben wij een camper waar wij deze ook mee kunnen gebruiken al met al een goede investering.

Pluspunten

  • Handig en ligt gewicht
  • Minder herrie

Minpunten

  • Is er volgens ons nog niet
  • Geen

Reageer