Bosch BCS1ULTD - Reviews

Specificaties
Type/soort
stofzuiger
Speciaal mondstuk
Ja
Speciale mondstuk(ken)
combi-borstel

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 275 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BCS1ULTD op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bas 04-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

FANTASTISCH!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS1ULTD

Algemene score

9,0
ik ben een man alleen in een groot huis met 5 verdiepingen.
worstelen met snoer en slang is verleden tijd.
ja pakt hem sneller. en de verwisselbare accu is helemaal top.
mocht je aan 2 accu's niet genoeg hebben. wat ik ten zeerste betwijfel koop je er gewoon nog 1 extra bij, voor een paar tientjes.
mannen van Nederland! dit is hem!!

Pluspunten

  • snel opgeladen
  • makkelijk onder kasten
  • spinnen webben verorber
  • lekker ligt
  • heel mobiel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marloes 17-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch unlimites

Geschreven voor: Bosch BCS1ULTD

Algemene score

9,0
Ontzettend handig zo zonder snoer, erg wenbaar en niet zwaar in de hand, accu laad snel op en kan een tijd mee, ik ben erg blij met deze stofzuiger!

Pluspunten

  • wenbaar
  • zonder snoer
  • licht in de had

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josephine Shemesh 15-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS1ULTD

Algemene score

8,0
Zeer handig en rolt en zuigt alle kruimels en haren weg. Makkelijk uit elkaar te halen en te reinigen. De extra accu is zeer handig en eigenlijk een must. Heb een schouderblessure en vind het nogal zwaar in gebruik en om te manoeuvreren. Maar gelukkig is mijn echtgenoot dapper en sterk!

Pluspunten

  • extra accu
  • rolt de haren ook keurig mee

Minpunten

  • foefje bedenken om de haren los te maken
  • aan de zware kant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 31-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuigen met de Bosch BCS 1 is unlimited!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS1ULTD

Algemene score

9,0
Voldoet aan alle kenmerken. ligt goed in de hand, met dubbele accu nu het hele huis zuigen.
Handige opberg mogelijkheid hulpstukken. Mooi detail hoe kabel voor opladen weggewerkt is in steun voor weghangen.
Fit for the job!

Pluspunten

  • accu en zuigvermogen
  • opberg voorzieningen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lise van der Meij 23-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer handzaam

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS1ULTD

Algemene score

10,0
de Bosch steelstofzuiger heeft eend chique uitstraling en is daarbij ook van goede kwaliteit . De stofzuiger ligt prettig in de hand, heeft grote zuigkracht. Ook poezenharen op bekleding laten zich eenvoudig verwijderen. Het schoonmaken gaat snel en kan goed gereinigd worden. Kortom een aanrader, ik laat mijn gewone stofzuiger steeds vaker staan. Even snel met de Bosch steelstofzuiger , dan is de klus snel en goed geklaard. Maak stofzuigen leuk ! En verwen jezelf met een steelstofzuiger van Bosch!!

Pluspunten

  • Grote zuigkradcht
  • Goed schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenny Van Neer 11-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfect, twee accu's met een behoorlijk lang vermogen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS1ULTD

Algemene score

9,0
belangrijkste voor ons was het gegeven dat je geen snoer meer achter je aan hoeft te slepen, je pakt de zuiger en loopt er mee rond zonder gehinderd te worden. daarnaast hebben de accu's een goede lange energietijd en mocht deze toch te kort zijn vanwege de turbo misschien te lang ingedrukt te houden dan heb je altijd de tweede bij de hand. Ook de haren van onze hond evenals het fijne stof in huis is geen probleem voor deze zuiger.

Pluspunten

  • twee accu's
  • geen snoer
  • ligt goed in de hand
  • turbo-stand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J van dongen 03-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

het lijkt ons een super goede stofzuiger en handig in huis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS1ULTD

Algemene score

9,0
daar je zonder snoer werkt is deze super voor ons ouderen met gevaar voor struikelen en zeker die extra accu er bij

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mbon 11-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS1ULTD

Algemene score

8,0
Handzaam en makkelijk te gebruiken. Goede zuigkracht en handig zonder zak, makkelijk te legen. 2 accu's erg makkelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Vincent Domhof 10-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handzaam gebruik en goed wendbare zuigmond

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS1ULTD

Algemene score

8,0
Handig in gebruik met oplaadbare wandsteun wendbare zuigmond en door extra accu langer te gebruiken.

Pluspunten

  • muuroplaadpunt
  • wendbare zuigmond
  • turbo zuigkracht

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

06-11-2019 09-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gebruiksgenot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS1ULTD

Algemene score

10,0
We waren op zoek naar nieuwe kruimelzuiger,echter de oude normale bosch stofzuiger ongeveer 25 jaar oud,was ook niet meer de beste,volgens de heer grootaarts was dit misschien een goede keuze ?
Ja een zeer goede keuze,snoerloos en zuigt nu ECHT de vloerbedekking schoon!!! met roterende zuigmond'
We hopen hiermee lang zuig plezier te hebben.
gr. fam. rattink.

Pluspunten

  • snoerloos

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sandra 09-11-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Geweldige stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS1ULTD

Algemene score

9,0
Geweldige stofzuiger. De prijs was wel een drempel om over heen te stappen maar ik merk dat we de stofzuiger nu sneller pakken, licht in gewicht dus je neemt het zo mee naar boven bijvoorbeeld. Accu gaat lang mee, iets wat voor ons een must was met een redelijk groot huis. Enigste minpuntje is dat de borstel van de kruimeldief snel weer inklapt.

Pluspunten

  • voor ons de accuduur: snel wisselen/laden
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • borstel van de kruimeldief klapt snel in

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob Zwaal 07-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS1ULTD

Algemene score

10,0
Mijn motivatie om deze te kopen is omdat de zeer handelbaar is in alle kamers en door middel van de bijgeleverde hulpmiddelen ook op de trap.

Pluspunten

  • zeer handzaam

Minpunten

  • nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 04-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe wijze van stofzuigen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS1ULTD

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding t.o.v. concurrentie. Makkelijk hanteerbaar en licht. Goede zuigkracht, neemt ook bladeren makkelijk mee. Steel eenvoudig los te koppelen tot kruimeldief. Handig Dockingsstation. Het zwaarte punt zit wel hoog in de steel.
T.o.v. ouderwetse stofzuiger een wereld van verschil!

Pluspunten

  • Wisselbare accu's (incl. losse lader)
  • Geen stofzuigerzak

Minpunten

  • Zwaarte punt zit hoog in de steel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacques0412 01-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geen snoer! Heerlijk.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS1ULTD

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit verhouding is oké.
Licht en gemakkelijk in gebruik. Hulpstukken maken het mogelijk op veel plekken goed te kunnen zuigen.

Pluspunten

  • 2 accu's

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Robbo 30-10-2019

Handig

Geschreven voor: Bosch BCS1ULTD

Algemene score

8,0
Makkelijk te hanteren, en super handig de kruimeldief [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ruud de Vet 29-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

een stofzuiger die je met plezier gebruikt

Geschreven voor: Bosch BCS1ULTD

Algemene score

9,0
Maakt veel beter schoon dan een normale stofzuiger. De gemotoriseerde borstel werkt perfect.
Accuduur is aan de magere kant in de powermode. Het apparaat voelt daarnaast niet solide aan als je de lange steel en zware borstel gebruikt. Veel plastic. Ik ben bang dat "ruwe werksters" het apparaat zó stuk hebben. ik gebruik hem zelf. en Ik ben in ieder geval super tevreden over de werking van het toestel.

Pluspunten

  • doet wat er wordt beloofd
  • reservoir makkelij te legen

Minpunten

  • voelt niet solide aan
  • klein borsteltje werkt niet practisch
  • is niet echt voordelig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

Nettie 17-09-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS1ULTD

Algemene score

7,0
Update op 17/09/2019:
Voldoet aan de verwachtingen. Behalve het mondstuk met kleine borstel schuift steeds omhoog. Vast moeten plakken met tape.

Review van 03/05/2019:
Fijne steelstofzuiger zonder zak en snoerloos. Een genot om te gebruiken. Geen last van snoer en gedraaide stofzuigerslang.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Heerlijk snoerloos

Minpunten

  • Mondstuk met kleine borstel schiet steeds omhoog.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Nellie 12-08-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS1ULTD

Algemene score

8,0
Ik ben superblij met de steelstofzuiger. Makkelijk in gebruik,zuigt op turbo heel goed en als kruimeldief ook goed te hanteren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johanna Lelieveld 30-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Deze stofzuiger werkt perfect,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BCS1ULTD

Algemene score

9,0
Doet het nog beter na gebruik dan gedacht, dus heel tevreden.
Kan dit iedereen aan bevelen is oke.!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marion 23-07-2019

Borstel draait niet meer

Geschreven voor: Bosch BCS1ULTD

Algemene score

2,0
De borstel draait niet meer rond. De spindel stopt ook, zelfs als er geen borstel in zit. Apparaat is half jaar oud [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews