Samsung VS80N8016K2/EN zwart, rood, zilver - Reviews

Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
handstofzuiger
Type apparaat
steel-stofzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung VS80N8016K2/EN zwart, rood, zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frans 05-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk en licht om mee te werken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung VS80N8016K2/EN zwart, rood, zilver

Algemene score

8,0
Deze stofzuiger laat zich makkelijk gebruiken. Is licht en wendbaar. Voldoende zuigkracht voor tegelvloer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

HAVEBE 26-02-2019

Fijne steelstofzuiger

Geschreven voor: Samsung VS80N8016K2/EN zwart, rood, zilver

Algemene score

10,0
Een fijne steelstofzuiger. Veel gemakkelijker dan een stofzuiger met een snoer en slang. Hij zuigt enorm krachtig en neemt weinig plaats in in de meterkast.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Frans Dortmans 19-02-2019

Zeer makkelijk voor iemand met een beperking.

Geschreven voor: Samsung VS80N8016K2/EN zwart, rood, zilver

Algemene score

10,0
Wij hebben afgelopen week gekocht. Ik heb zelf een handicap ( een arm ) kan ik maar gebruiken. Wij zijn er blij mee
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Marjan 11-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Powerstick

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung VS80N8016K2/EN zwart, rood, zilver

Algemene score

8,0
Geweldig, ik gebruik nooit meer de gewone stofzuiger, handig, soepele draai bewegingen en heel handig met honden haren. Ook voor op de trap. Ook ideaal voor de auto geen gehannes met snoeren.

Pluspunten

  • Weinig geluid
  • Draadloos
  • Veel hulpstukken

Minpunten

  • Voor het plafond iets te zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Janieta 22-07-2018

Iedereen wil nu stofzuigen

Geschreven voor: Samsung VS80N8016K2/EN zwart, rood, zilver

Algemene score

10,0
super ervaring met de Samsung Powerstick. Stofzuigen was nog nooit zo eenvoudig. Geen snoer meer, snel even pakken, en geen eindeloos gezoek naar de juiste stofzuigzakken!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Dennis1982 17-07-2018

Veel bewegingsvrijheid

Geschreven voor: Samsung VS80N8016K2/EN zwart, rood, zilver

Algemene score

6,0
Ik test deze stofzuiger uit omdat het idee van een draadloze stofzuiger mij erg aansprak. De bewegingsvrijheid die je hebt is inderdaad heerlijk, echter is het niet helemaal het succesverhaal geworden wat ik had verwacht. Met een huishouden bestaande uit 2 volwassenen, 2 kinderen en een harige hond, voldoet hij niet aan de eigenschappen die wij nodig hebben. Groffer vuil dan fijne haartjes en stof laat hij liggen en bij te grof vuil blokkeert hij. Begrijpelijk, ter bescherming van de motor, maar om daarna na te zuigen met de conventionele stogzuiger lijkt mij niet helemaal de bedoeling.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Mellanie 10-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung VS80N8016K2/EN zwart, rood, zilver

Algemene score

8,0
Ik mocht deze steelstofzuiger testen. Gelukkig want ik wilde al een tijdje eentje aanschaffen maar twijfelde. De steelstofzuiger is zeker geen vervanger van je gewone snoer stofzuiger. Hij laat sommige dingen liggen. Op de turbo stand gaat het wel wat beter. Zelf heb ik katten honden en kinderen. De haren gaan prima de kattenbakkorrels alleen op de turbo stand en kruimels van de kids ook op turbo stand. Hij is wel ideaal voor meubels denk aan de bank. Zeker met de turbo stand pakt hij goed alle dieren haren weg. Ook voor de trap is hij ideaal. Ook voor geven even snel is hij handig scheelt gesleep met je grote stofzuiger. De auto ook geprobeerd de turbo stand dan weer super voor de grovere dingen en geen gedoe meer met snoeren. De prijs vind ik wel stevig.

Pluspunten

  • De turbo stand is geweldig.

Minpunten

  • Blaast soms pluizen weg vooral in kleine ruimtes.

Reageer

Dennis van Scherpenzeel 08-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Krachtige stofzuiger

Geschreven voor: Samsung VS80N8016K2/EN zwart, rood, zilver

Algemene score

6,0
De stofzuiger werkt goed maar is wel zwaar. Het fijne stof en haartjes(hond) worden moeiteloos opgezogen maar iets groffer vuil laat hij liggen.
Dus als je kinderen hebt die nog wel eens knoeien met bijvoorbeeld broodjes of papiersnippers, dan is deze niet toereikend. Dan is hij ook prijstechnisch niet interessant.
Heb je je bovenstaande zaken geen hinder en dus puur alleen stof, dan is dit je juiste keuze, aangezien je heerlijk veel bewegingsruimte hebt en ook met de turbostand alle stof op kunt zuigen.

Pluspunten

  • Draadloos dus groot bereik
  • Krachtig

Minpunten

  • Zwaar
  • Grof "stof" zuigt hij niet op
  • Duur

Reageer