Samsung VS80N8076KC/EN zwart, bruin, rood, zilver - Reviews

Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
handstofzuiger
Type apparaat
steel-stofzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung VS80N8076KC/EN zwart, bruin, rood, zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gijs van Batenburg 30-08-2019
  • Product gekocht

Veel stiller

Geschreven voor: Samsung VS80N8076KC/EN zwart, bruin, rood, zilver

Algemene score

9,0
Deze is veel stiller als de Dy. Die ook nog eens +/_ €200,00 duurder is en met een tweede batterij erbij helemaal top.

Reageer

Abbe 21-05-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

slecht, veel te duur en echt spijt van.

Geschreven voor: Samsung VS80N8076KC/EN zwart, bruin, rood, zilver

Algemene score

1,0
Gekocht omdat het bij de introductie de sterkste in zijn klasse was en ik er een extra accu bij kreeg.
Na enige tijd in gebruik is het werkelijk een miskoop geweest. Het filter zit binnen "no time" vol waardoor de stofzuiger steeds uitvalt! Echt super hinderlijk. Ook de stof opvang is verre van eenvoudig schoonmaken. Ik klink als een azijnpisser maar dit product verdiend deze beoordeling ook. Ik wil echt mensen behoeden om de zelfde fout te maken. Je praat namelijk niet over een koopje.

Minpunten

  • Valt continue uit als filter vol zit!
  • Stofreservoir is lastig te legen

Reageer

G.A. van Batenburg 12-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung VS80N8076KC/EN zwart, bruin, rood, zilver

Algemene score

9,0
Het gebruik hiervan overtuigd de waarde van het apparaat, tevens de sterke zuigkracht die deze heeft is met de andere in prijs erg goed en ook belangrijk vinden wij de stille motor hiervan de welbekende D.... is geeft veel geluid.

Reageer

Jan 02-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede revieuws

Geschreven voor: Samsung VS80N8076KC/EN zwart, bruin, rood, zilver

Algemene score

9,0
Gekocht op basis van o.a. reviews in/op allerlei consumentengidsen en -fora. En Samsung adept. Dus in huis steeds meer Samsung

Reageer

Almpie 13-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung VS80N8076KC/EN zwart, bruin, rood, zilver

Algemene score

8,0
Klein en licht makkelijk in gebruik voor de kleine dingen, hulp stukken zijn makkelijk in gebruik. Maar de elektrisch aangedreven onderdelen gebruiken wel veel extra batterij capaciteit.

Pluspunten

  • Licht
  • Compact

Minpunten

  • 40 minuten zuigen is kort
  • Batterij duur is korter met de hulpstukken.

Reageer

Kasonso023 28-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk en snel

Geschreven voor: Samsung VS80N8076KC/EN zwart, bruin, rood, zilver

Algemene score

9,0
heel handig om snel je huis te stofzuigen .
genoeg zuigkracht en heel flexibel om in alle hoekjes te komen.

Reageer

landgraaf 27-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Boven verwachting goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung VS80N8076KC/EN zwart, bruin, rood, zilver

Algemene score

9,0
Na het lezen van ook een aantal mindere recensies toch gekozen voor de powerstick pro vs8000 complete ipv een Dyson. In alle opzichten beter dan mijn huidige Dyson en dan ook geen moment spijt van deze aankoop. Accu gaat ruim mee en gehele woning ( 3 verdiepingen ) in 10 minuten volledig te stofzuigen. Hondenharen geen enkel probleem. Zowel laminaat als tegelvloer brandschoon te krijgen. Door de accessoires overige meubelstukken en de trap zeer makkelijk schoon te houden. Vervangt de traditionele stofzuiger met verve!!

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • licht van gewicht
  • goede accessoires

Reageer

Rob 27-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

sTOPzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung VS80N8076KC/EN zwart, bruin, rood, zilver

Algemene score

10,0
Deze snoerloze stofzuiger beantwoordt geheel aan mijn verwachtingen.
Het apparaat is zeer degelijk en de accucapaciteit is fantastisch.
De zuigkracht is dik in orde, ook zonder inschakeling van de turbomodus.
De meegeleverde accessoires (Completeversie) maken van deze schitterend vormgegeven stofzuiger een ideale huishoudhulp.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Accucapaciteit
  • Vormgeving
  • Accessoires (Completeversie)

Reageer

DylanvdW 27-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuk en goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung VS80N8076KC/EN zwart, bruin, rood, zilver

Algemene score

7,0
Super stofzuiger alleen wel handig om een extra accu er bij te kopen. Zuigkracht is goed en in turbo stand helemaal.

Reageer

Astrid 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer handig

Geschreven voor: Samsung VS80N8076KC/EN zwart, bruin, rood, zilver

Algemene score

8,0
Deze steelstofzuiger is ideaal om tussendoor even snel te stofzuigen zodat je niet de gewone stofzuiger hoeft te pakken. Zeker met honden kun je even tussendoor de haren wegzuigen. Hij staat altijd klaar en is direct te gebruiken.

Pluspunten

  • Flexibel
  • Wendbaar
  • Krachtige motor

Reageer

Nadinevseggelen 13-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie stofzuiger

Geschreven voor: Samsung VS80N8076KC/EN zwart, bruin, rood, zilver

Algemene score

9,0
Ik mocht deze stofzuiger testen en ik ben zeer tevreden. De Samsung stofzuiger is handig in gebruik. Door zijn smalle design kun je overal makkelijk bij. Je krijgt er een aantal opzet stukken bij waardoor je op meerdere plaatsen het stof of ander vuil op kan zuigen. Je kan deze stofzuiger makkelijk legen door het bakje dat in de stofzuiger zit. De stofzuiger is geheel draadloos. Dat is heel erg fijn ook omdat wij dit nog niet gewend waren. Je kan nu overal makkelijk omheen zonder met het snoer in de knoop te raken. De stofzuiger gaat lang mee. Wij hebben hem nu meerdere malen gebruikt en slechts 1 keer opgeladen. Je krijgt er een adapter bij waarmee je de accu op kan laden. Je kan de baaterij/accu eruit halen en op de adapter zetten of de stofzuiger ophangen zodat hij in de adapter worst gehangen (ik weet niet precies hoe dit werkt omdat wij de de accu er altijd uit halen). De zuigkracht van de stofzuiger is zeer goed. Hij zuigt al het vuil altijd netjes goed op. Al met al ben ik heel erg blij met de stofzuiger en kan ik hem bij iedereen aanraden!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Goede zuigkracht
  • Makkelijk in gebruij

Reageer