Samsung VS80N8014KR/EN zwart, rood, zilver - Reviews

Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
handstofzuiger
Type apparaat
steel-stofzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung VS80N8014KR/EN zwart, rood, zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Robbie 23-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Behoorlijke zuigkracht

Geschreven voor: Samsung VS80N8014KR/EN zwart, rood, zilver

Algemene score

7,0
Makkelijker en lichter dan snoerstofzuiger. Mooi ophangsysteem. Wel iets minder zuigkracht dan 230 Volt stofzuiger.

Reageer

Peter Verweij 25-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige zuigkracht en bijzonder mooi ontwerp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung VS80N8014KR/EN zwart, rood, zilver

Algemene score

9,0
Handig in het gebruik zowel op vloeren als onder bank en stoelen. Zuigt met gemak alle hondenharen op.

Reageer

Pieter 22-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung VS80N8014KR/EN zwart, rood, zilver

Algemene score

9,0
Degelijk product. Goed afgewerkt. Grote zuigkracht Goede vormgeving. Praktische hulpstukken. Laadstation gemakkelijk te bevestigen.

Reageer

123456 19-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung VS80N8014KR/EN zwart, rood, zilver

Algemene score

8,0
Prima stofzuiger snoerloos ideaal. makkelijk te reinigen en heeft niet veel opbergruimte nodig. Goede aankoop.

Reageer

PvR 24-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung VS80N8014KR/EN zwart, rood, zilver

Algemene score

9,0
Slim design. Handig in gebruik en ook handig op te ruimen. Gekocht omdat we aan een nieuwe stofzuiger toe waren. De PowerStick was voor ons een prima optie.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Lange gebruikstijd

Reageer

Marcel Velner 12-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein, licht maar wel krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung VS80N8014KR/EN zwart, rood, zilver

Algemene score

8,0
We waren op zoek naar een nieuwe stofzuiger en toen werd deze Accu stofzuiger van Samsung ons aanbevolen door onze dochter.
Mijn vrouw is hem gaan proberen en was meteen verkocht.
Zuigt goed is klein en licht en ook geen lastig snoer meer.

Pluspunten

  • Klein
  • licht
  • Acculading gaat lang mee
  • Door de roterende borstel
  • Handig laadstation

Reageer

Syl 10-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Lichtgewicht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung VS80N8014KR/EN zwart, rood, zilver

Algemene score

8,0
Ik wilde voor een Dyson gaan, maar vond de Samsung steelstofzuiger er mooier uitzien, gaat langer snoerloos mee , minder lawaai. Kortom ik ben sowieso fan van Samsung

Reageer

A Tjin 08-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ProVS8000

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung VS80N8014KR/EN zwart, rood, zilver

Algemene score

10,0
Top product. In de normale modus kan je heel lang stofzuigen. In de turbo modus gaat hij wel snel leeg.

Pluspunten

  • krachtig
  • accuduur in normale modus

Reageer

Mario 07-01-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Grote zuigkracht,makkelijk te gebruiken.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung VS80N8014KR/EN zwart, rood, zilver

Algemene score

10,0
Wij hebben nu twee van deze stofzuigers, een boven en een beneden in het huis zodat we niet elke keer de stofzuiger door het huis moeten verplaatsen. Je komt door het flex gewricht overal heen en met de flexbuis kun je ook gemakkelijk boven op kasten stofzuigen. We willen deze fantastische stofzuiger niet meer missen.

Reageer

Niels78 10-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Krachtige lichte stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung VS80N8014KR/EN zwart, rood, zilver

Algemene score

8,0
Deze stof zuiger heeft een mooi design en is niet zwaar. Daardoor is hij dus makkelijk te gebruiken. Door de beweegbare zuigmond is hij ook erg wendbaar, zelfs in een bocht van 90 graden is hij makkelijk aan te sturen. De buis is er ook makkelijk af te halen, zodat je de andere korte zuigmonden er op kunt plaatsen. Voor gladde oppervlakten zuigt hij zeker hard genoeg. Op tapijt en vloerbedekking drukte ik toch echt wel de turboknop in voor goed resultaat. Hij zuigt dan moeiteloos het tapijt en/of vloerbedekking. Groot minpunt vind ik dan wel dat de batterij erg kort mee gaat. Als je de turboknop vaak nodig hebt, is zeker aan te raden om de stofzuiger steeds aan de lading te doen als je hem niet gebruikt. Anders houdt hij er erg snel mee op. Het opvangbakje is erg makkelijk te legen zonder zelf vieze handen te krijgen. Ik ben zelf 1.88m lang, als je langer bent sta je wel met gebogen rug te stofzuigen.

Pluspunten

  • Erg makkelijk in gebruik
  • Wendbaar
  • Zuigkracht
  • Makkelijk schoon te maken en te legen

Reageer

Dennis 06-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een mooie stofzuiger die zijn werk goed doet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung VS80N8014KR/EN zwart, rood, zilver

Algemene score

7,0
Om te beginnen moet ik zeggen dat ik de stofzuiger er mooi uit vind zien. De stofzuiger heeft een futuristisch design en dit spreekt mij wel aan. Bij de stofzuiger wordt een muurstandaard meegeleverd en met deze accessoire kan de stofzuiger worden opgehangen en tegelijkertijd opgeladen. Door het mooie design is dit geen doorn in het oog wanneer deze in het zicht staat. Wel moet ik aangeven dat er een 2e batterij moet worden bijgeleverd, omdat de accu in de turbo-stand maar 7 minuten mee gaat. Ik heb geprobeerd om de auto hiermee te stofzuigen, maar helaas was de stofzuiger te snel leeg en kon ik het niet afmaken. De stofzuiger is best zwaar, maar doordat de stofzuiger flexibel is en makkelijk rolt is dit geen probleem.
Al met al een prima stofzuiger, maar toch een beetje aan de prijzige kant.

Pluspunten

  • Geen snoer
  • Flexibele stofzuiger
  • Op ieder vloeroppervlak te gebruiken

Minpunten

  • Zwaar in de hand
  • Snel leeg
  • Prijzig

Reageer