Bosch BBS1224NC - Reviews

Best Reviewed nov 2018 Bosch BBS1224NC
Best Reviewed - november 2018
Laagste prijzen -7% prijsdaling
Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
stofzuiger
Type
steel-stofzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 72 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BBS1224NC op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ARNOLD van der CAPELLEN 24-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

potverdrie, weer een Bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Algemene score

10,0
We gaan een stofzuiger kopen en dat wordt een Dyson, de koning onder de snoerloze stofzuigers immers. En zoals bij de wasmachine komen we met een Bosch thuis. Huh? Natuurlijk is de verkoopster overtuigend maar dat is ook niet zo moeilijk. De BBS1224NC is handzaam, snoerloos en stil. Het vreselijke nadeel echter is dat ik, de man des huizes, het opeens leuk vind om te zuigen; net nog een rondje gedaan en ga vanavond nog even de trap doen (goed voor de conditie ook nog)...

Pluspunten

  • handzaam
  • stil

Minpunten

  • vreugdevol stofzuigen
  • geen tijd voor belangrijke andere zaken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rene 05-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden over Bosch electrische stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Algemene score

9,0
Voor het gemak in huis hebben we gekozen voor een elektrische stofzuiger (geen slang, stroomdraad of stofzuiger achter ja aan).
We hebben de Bosch gekocht, mede door de 2 accu's maar zeker ook dat deze zeer stil is, niet zwaar en compleet met hulpmiddelen.
Aan alles wat we wilden, voldoet deze aan dus wij zijn zeer tevreden!

Pluspunten

  • 2 accu's
  • Stil
  • Prijs (Door de cashback actie)
  • Extra hulpmiddelen op makkelijke houder

Minpunten

  • Niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicolien 23-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en mooi!

Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Algemene score

8,0
Lang gewenst en eindelijk mezelf cadeau gedaan. Fijne sterke stofzuiger. Geen gedoe meer met snoeren en zakken.
Hij doet lekker stil zijn werk. Ook nog erg mooi design. Jammer dat ie in een kast hangt.

Pluspunten

  • Stil
  • Krachtig
  • 2 opladers is handig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 31-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Algemene score

9,0
Heb met 1 accu mijn huis gedaan 4 kamers is dat ,wel makkelijk dat je een 2 de accu erbij krijgt je weet maar nooit

Pluspunten

  • Draadloos ,2 accu's

Minpunten

  • Als je de accu oplaad geeft het veel geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

T Kuiper 09-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kwalitatief hoogstaand product.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Algemene score

10,0
Ik vind dit product echt geweldig, een draadloze stofzuiger is gebruiksvriendelijker dan een gewone standaard stofzuiger. Je merkt dat je toch sneller de stofzuiger pakt en ook eerder klaar bent. Vooral met kleine kinderen is het ideaal om na het ontbijt of knutselen even snel de boel op te zuigen. Er zijn meerdere spelers op de markt, maar de Bosch heeft een aantal kenmerken wat voor mij de doorslag gaf.
Met name accuduur, terwijl hij qua prestaties niet onder doet t.o.v. een Dyson. Ook heeft deze uitvoering twee accu's, waardoor de stofzuiger altijd beschikbaar is. Ook is de Bosch geluidsarmer dan de tegenhangers.

Pluspunten

  • Gewicht
  • Kwalitatief hoogstaande materialen
  • Accuduur (zelfs met 1 accu)
  • Makkelijk om stofbak te legen
  • Borstelkop ook eenvoudig te reinigen

Minpunten

  • Apart filter ( wel makkelijk schoon te maken)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Derk 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker in de hand en goede zuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Algemene score

8,0
Ik vind dit een prima product voor de juiste prijs/kwaliteitsverhouding. De zuigkracht valt me erg mee. Hij zuigt goed veel op. De bediening is makkelijk. De kruimeldief is er handig af te halen. De accu is er ook makkelijk af te halen en op te laden en er zaten 2 accu's bij. Hij beweegt ook makkelijk. Geen gedoe met snoer en het meezeulen van een sledestofzuiger. Je pakt hem en kunt direct aan de gang. Het onderhoud van de filters is goed te doen en ze zijn duurzaam. Je hoeft hem niet gauw te vervangen. Een klein minpunt is dat de accu-oplader een beetje lawaaiig is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 01-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Algemene score

7,0
De zuigkracht in de normale stand valt tegen, maar desalniettemin zuigt hij het meeste van mijn houten vloer op. Op vloerbedekking (laagpolig) compenseert de roterende borstel dit voldoende. Zo niet dan werkt de turbo-stand altijd.
Met het bijgeleverde mondstuk zuig ik de trap door de steel af te koppelen, de normale stand volstaat dan niet.
In de turbo-stand gaat de accu snel leeg, maar de extra accu compenseert dit weer. En zo lang gebruik ik de turbo-stand ook meestal niet.
Het opvangbakje voor de stof is snel vol. Het reinigen hiervan is even een handigheidje, maar dit gaat gemakkelijk genoeg.

Het gebruiksgemak en de extra accu compenseren dus de tegenvallende zuigkracht in de normale stand.

Pluspunten

  • Extra accu
  • Gebruiksgemak
  • Wendbaar en niet zwaar
  • Ophangsysteem voor aan de muur

Minpunten

  • Weinig zuigkracht normale stand
  • Opvangbakje voor stof snel vol

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

José 22-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

een aanwinst!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Algemene score

10,0
Na een zware en moeilijk te hanteren "gewone" stofzuiger met veel lawaai is dit apparaat een verademing! Licht, bijna niet te horen en, het belangrijkste, goed zuigend, zowel fijnstof als grotere stukjes. Je pakt hem zomaar even tussendoor. Zonder probleem zuigen zonder lastig te kort snoer scheelt een hoop ergernis. Ook als kruimelzuiger is hij heel doeltreffend met de hulpstukken. Ik kan niet meer zonder!! Ik pak hem meerdere keren per dag uit de houder. ook mee de trap opnemen is helemaal geen probleem. Hij ziet er heel goed uit, ik ben er superblij mee.

Pluspunten

  • licht
  • zuigt heel goed
  • goed hanteerbaar
  • practisch geruisloos
  • geen snoer meer

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timgrad 22-11-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Algemene score

10,0
Mooi, licht, duurzaam, betrouwbaar, 70 euro cashback, geen herrie, veel accecoires, goede klantenservice, lang garantie,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoyceW 21-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Algemene score

9,0
Wist niet dat er toch nog zo veel stof in mijn huis lag... en aan het plafond hing. Deze stille stofzuiger is zeer wendbaar, krachtig en komt in alle hoekjes en gaatjes.

Pluspunten

  • Stil
  • Wisselbare accu’s
  • Veel hulpstukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mathijs 09-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijk product, lange accuduur!

Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Algemene score

8,0
Het is een degelijk product. Prettig dat de accu te verwisselen is in tegenstelling tot veel andere stofzuigers in dit segment. Op de normale stand stil te noemen in vergelijk met een normale stofzuiger. Turbostand is qua geluid gelijk te noemen met een normale stofzuiger.

Pluspunten

  • Lange accuduur / verwisselen van accu
  • Stil
  • Krachtig
  • Handzaam

Minpunten

  • Lastig onder meubilair te komen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jane 09-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktisch in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving. Goede zuigkracht. Beweegt opvallend soepel over de vloer. Fijn dat er twee acccu’s zijn en dat de accu universeel is. Dit verlengt de levensduur van het apparaat, want mocht de accu minder worden na verloop van tijd kun je een andere bijkopen. De extra zuigkracht kost wel veel stroom van de accu.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Soepele in gebruik
  • Dubbele / vervangbare accu
  • Ook al kruimeldief gebruiken
  • Opzetstukken

Minpunten

  • Gebruiksduur accu bij hoogste stand

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j van leijenhorst 08-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

handzaam,werkt prima! zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Algemene score

9,0
voldoet aan de verwachting ,heel handzaam en jekan heel lang met het apparaat werken door dat er 2 Accus zijn

Pluspunten

  • prima zuigkracht
  • sterke accu

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jacques 08-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een maatje voor heel het huis

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Algemene score

10,0
Het is even wennen, geen slede meer voor te trekken.
Geen een te kort snoer of stopcontact in de buurt.
Geen aanrijdingen meer met het meubilair.
Maar dat went wel heel snel, wat een verbetering is deze steelstofzuiger.
Met 1 accu gaan we door het hele huis en hebben dan nog "spanning" over.
Hij zuigt krachtig en maakt aangenaam geluid.

Pluspunten

  • Geen snoer
  • 2 accu's / 1 in gebruik en 1 in de snellader
  • Makkelijk schoonmaken / legen
  • Goed wendbaar
  • Weinig decibel

Minpunten

  • prijs
  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

j frijters 07-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bosch steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Algemene score

9,0
werkt prima voor mij als rolstoel berijder een hand stofzuigen andere hand voort bewegen
weet nog niet precies wat de kwaliteit is te kort in mijn bezit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

E. Smits 06-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettig te gebruiken steelstofzuiger.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Algemene score

9,0
Ik heb deze steelstofzuiger gekocht en hij bevalt prima. Snel gepakt, zeker ook omdat hij te gebruiken is als kruimeldief. Hij maakt bijzonder weinig geluid. Fijn dat er twee accu's bij zijn. Ik vind hem wel wat aan de prijzige kant, maar de actie van Bosch, 70 euro cashback heeft me over de streep getrokken.

Pluspunten

  • Maakt weinig geluid.
  • Makkelijke te vervangen accu.
  • Er zitten 2 accu's bij
  • Kruimeldief is heel fijn om te gebruiken

Minpunten

  • Duur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan van den Heuvel 06-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geluidloos stofzuigen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Algemene score

10,0
Het is een nagenoeg geluidloze stofzuiger,toen ik hem voor de eerste keer aanzette dacht ik meteen kan hij wel zuigen als hij zo weinig geluid maakt.Maar jawel hij zuigt alles probleemloos op. Harde vloeren of tapijt geen probleem,meubels en kieren geen probleem.Met zijn zwenkbare voet kan hij overal tussendoor. Stofzuigen is zo weer plezierig.

Pluspunten

  • Stille stofzuiger
  • Twee accu’s
  • Snoerloos
  • Goede hulpstukken
  • Zuigt prima

Minpunten

  • .??

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Yvon 05-11-2018

In een woord geweldig!

Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Algemene score

10,0
Heel fijn als je even snel wil schoonmaken. De 2 accu 's zijn geweldig daardoor kan ik in 1 keer mijn hele huis stofzuigen. Ideaal dat je geen slang met stofzuiger meer achter je aan hoeft te trekken. Schoonmaken wordt bijna leuk. Ik ben er blij mee!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Berkyburk 04-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super handig licht en efficient

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Algemene score

10,0
Hij is licht heeft 2 accu's en beweegt heel goed mee.
De zuigkracht is perfect.
We hebben 1 hond, 2 katten en een papegaai.
Mensen met dieren weten wel wat voor puin ze kunnen maken. En hoeveel ze kunnen haren pluizen tijdens de rui.

Wij zijn er blij mee. De prijs is wel een aardige duit maar met de Actie voor gratis accuboormachine is het toch weer een mooi dealt je!

Pluspunten

  • Licht
  • 2accus
  • Compact op te hangen

Minpunten

  • Snellader voor accu kun je niet ophangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geraldo 31-10-2018

Handig apparaat

Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Algemene score

10,0
Handig apparaat met grote zuigkracht.
Fijne er van is de 2 bijgeleverde accu’s zodat het apparaat altijd klaar voor gebruik is.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews