Bosch BBS1224NC - Reviews

Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
stofzuiger
Type
steel-stofzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 38 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Reny 15-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger zonder snoer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne stofzuiger: goede zuigkracht en fijn dat het op accu’s werkt. De accu’s zijn redelijk snel geladen.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Handzaam

Minpunten

  • Beetje zwaar
  • Klein stofreservoir
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dré 12-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
gemakkelijk in gebruik, prima zuigkracht ook zonder turbo voldoet het prima.
ook fijn is geen hinderlijk snoer wat overal achter blijft hangen en het geluidsniveau is een lust voor het oor.
ook handig is een losse lader en 2 accu's nooit een lege zuiger. en een vervangbare accu is een reden voor de aanschaf.
Jammer dat hij niet echt goedkoop is maar ik hoop met het gemak van deze bosch BBS 1224 NC de prijs snel te vergeten

Pluspunten

  • losse accu's
  • handig op te bergen
  • weinig geluid op de normale stand
  • goede zuigkracht

Minpunten

  • prijs
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerrit 12-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Twee accu's, dus altijd gebruiksklaar.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Altijd op elk moment de stofzuiger bij de hand, wat een gemak en hij zuigt ook geweldig. Ik heb een poes en de eerste keer dat ik deze stofzuiger gebruikte haalde hij bijna een poes van het hoogpolig tapijt. Is prijzig maar zijn prijs dubbel en dwars waard.

Pluspunten

  • Altijd direct bij de hand
  • Twee accu's
  • Zuigt geweldig, ook zonder turbo.

Minpunten

  • Tot op heden nog niet tegengekomen.
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martinus Jonkers 12-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch steelstofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima apparaat, handzaam en stil, prettig zonder snoer, neemt niet teveel plaats in. Een aanrader voor iedereen.

Pluspunten

  • Stil
  • Handzaam

Minpunten

  • Geen
  • Geen
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 11-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch stofzuiger

Algemene score

10,0
Het is een mooie stofzuiger en zeer handelbaar mooie opberg aan de muur alles bij elkaar kan zo je zuigmond pakken welke je wild gebruiken
hij is ook mooi stil en erg veel tijd om hem te gebruiken voor hij leeg is dus het hele huis is schoon.
en hij ligt goed in de hand en zeer wend baar kom overal bij en onder .

Pluspunten

  • stil
  • zuigt er goed
  • fijn de turbo er op
  • en veel tijd om te zuigen (tijdzat)
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leny 10-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch BBS1224NC

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Geweldig dit had ik veel eerder moeten doen en fijn dat er een tweede accu bij , zo kun je je werk afmaken. Goed voor mijn rug dar moet ik echt voor oppassen en nu pak je deze veel makkelijker.
Mooi apparaat, hangt aan de muur en wie het ziet vraagt ernaar en dan zeg ik. DAT MOET JE OOK DOEN!!
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Enil 10-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Supersnel opgeladen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stofzuiger ziet er mooi en degelijk uit en maakt weinig geluid. Accu's waren in 3 kwartier opgeladen. Fijn veel accessoires. Zonder buizen prima geschikt om ons stoffen boxspring schoon te zuigen. Heb de stofzuiger al op allerlei ondergronden gebruikt, zowel parket, tegelvloer, laminaat en vloerkleden en alles werkt prima.

Pluspunten

  • Accu's zijn snel opgeladen
  • Lange kierenzuiger ideaal voor auto

Minpunten

  • Geen parkeerstand: neerleggen of ophangen
  • Geen opbergvak voor accessoires
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stofzuiger 22-08-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Handig, 2 accu's groot gemak bij verwisselen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het geeft een heel groot gebruiksgemak, vooral dat men altijd bij een lege accu meteen kunt verwisselen en verder kunt gaan met je werkzaamheden. Verder heel makkelijk hanteerbaar en voldoende accessoires aanwezig zodat men alles kan doen wat in een normaal huishouden van een stofzuiger gevraagd wordt.

Pluspunten

  • Accu
  • makkelijk hanteerbaar

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klaasen 20-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijn produkt!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het product heeft een acceptabele decibel; is fijn wendbaar bij het voet zuigstuk, zodat om hoeken makkelijk schoongemaakt kan worden. weinig ruimte nodig en het belangrijkste voor ons; GEEN vervelend snoer achter je aan.

Pluspunten

  • snoerloos
  • neemt weinig ruimte in
  • wendbaar
  • minder decibel als oude stofzuiger

Minpunten

  • niet
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

cock pont 08-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne stofzuiger met dubbele accu

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
super stofzuiger zonder stroomkabel wat een plezier om mee te werken makkelijk is de tweede accu je kunt het hele huis door. Maakt minder herrie als een stofzuiger met snoer

Pluspunten

  • wendbaar en goed voor de rug
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lindsey 02-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne stofzuiger met een goede zuigkracht. Handig in gebruik en eindelijk geen gedoe met snoeren meer. Accu houd het goed vol turbostand heb ik niet veel nodig gehad tot nu toe waardoor de accu nog langer mee kan.

Pluspunten

  • Geen snoeren meer
  • Twee accu's, waardoor je niet snel zonder zit
  • bijgeleverde opzetstukken en ophangsysteem
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Renate 01-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handzaam

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is het perfecte apparaat voor mensen zoals ik die elke dag willen zuigen (ik heb een hond) maar geen zin hebben om steeds een groot en zwaar apparaat uit de kelder te halen. Desondanks heeft het een enorme zuigkracht met zelfs een turbostand. Ook ideaal voor in de auto. Werkt uitstekend en ik ben er heel blij mee

Pluspunten

  • sterke zuigkracht
  • weinig geluid
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joke 31-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb met 1 accu mijn huis gedaan 4 kamers is dat ,wel makkelijk dat je een 2 de accu erbij krijgt je weet maar nooit

Pluspunten

  • Draadloos ,2 accu's

Minpunten

  • Als je de accu oplaad geeft het veel geluid
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Daan 30-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille krachtpatser

Algemene score

8,0
Goed hanteerbaar. Compact om op te bergen. Eenvoudig het reservoir te ledigen. De accessoires maken het toestel volledig. Het geluidsniveau is aangenaam ten opzichte van de concurrentie.

Pluspunten

  • Compact
  • Stil
  • Krachtig
  • Twee batterijen meegeleverd

Minpunten

  • Geen geïntegreerde lader in de opbergsokkel
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Antwerps huishouden 28-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Accu-Stofzuiger-Kruimeldief

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lang op zoek geweest naar de ideale accu stofzuiger / kruimeldief. Vele merken geprobeerd, maar eindelijk het ultieme apparaat gevonden. Lange autonomie, zeer stil en makkelijk hulpstukken te verwisselen! Echt een top produkt

Pluspunten

  • autonomie op accu
  • zeer stil
  • hulpstukken makkelijk te verwisselen
  • 2de accu
  • gebruiksgemak
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anna 25-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handige als extra dagelijkse stofzuiger. Iets zwaarder dan Dyson, maar deze heeft wel extra accu en handige accessoires. Het lijkt alsof het zuigkracht niet veel is maar toch zuigt hij alles naar binnen.

Pluspunten

  • Maakt goed schoon
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Zwaar
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

De man uit Castricum 22-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en erg mooi afgewerkt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze stof zuiger is boven verwachting erg stil ondanks dat de motor zo veel dichter bij je oren zit dan een slede stofzuiger is het geluid binnen mijn irritatie norm. Je pakt hem sneller omdat hij licht en op een handig plekje hangt. Je ziet in het reservoir al direct het resultaat van je inspanning. Reservoir is gemakkelijk te legen, maar uitkloppen doe ik liever buiten bij de bak in verband met stof wolken. Op de laagste stand kan hij geen pinda opzuigen dan moet je even op turbo. Door de 2 meegeleverde accu's kan je gewoon doorgaan. De 2e accu is met een uur weer vol. Dat is erg prettig want wachten op volle accu's is wel het laatste waar je op zit te wachten als je je klus wilt klaren. Kortom ik schrok wat van de prijs maar ik moest in verband met rugklachten een alternatief hebben. Deze pak ik sneller dan de zware logge slede stuifzuiger. Precies wat ik zocht en zeker als je in een wat kleinere ruimte leeft een handig apparaat wat je aan de muur kan hangen. Ik heb hem in de keuken gehangen en ziet er nog decoratief uit met zijn witte kleur schreeuwt het niet met de muur. Kortom de eerste indruk is goed, nu lekker mee gaan werken op de jacht naar kruimels en stof.

Pluspunten

  • 2 accu's
  • snellader
  • stille motor
  • design
  • veel hulp stukken voor hoekjes en gaatjes

Minpunten

  • zuigkracht op de normaal stand
  • accu duur op turbo
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

SDW 21-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer wendbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed product dat doet waar voor hij bedoeld is, door de accu’s voldoende tijd om het hele huis te stofzuigen

Pluspunten

  • Gewicht
  • Krachtige turbo
  • Wendbaar
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Patrick 18-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super stofzuiger, maakt het leven een stuk makkelijker, erg ligt en zuigt super goed, lange accu tijd kan gewoon doorgaan met stofzuigen mede door meerdere accu's

Pluspunten

  • zuigt super goed
  • erg stil
  • makkelijk zonder snoer stofzuigen
  • handige hulpstukken
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.J 18-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Roerloze stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super tevreden mee. Erg handig in gebruik. Iets zwaarder als een Dyson, maar doordachter omdat de Bosch word geleverd met 2 verwisselbare accu's. Heel erg slim en handig.
Hij is voor iedere klus in huis zeer handig en makkelijk in het gebruik. Ook de auto stofzuigen is erg prettig door de bijgeleverde flexibele zuigmond. Het is een zeer handig ding wat je makkelijk pakt en ook nog eens mooi op kan bergen, samen de lader. Alles is dan voor het grijpen. Kost wel wat, maar ik wil geen andere stofzuiger meer zien.

Pluspunten

  • Zuigkracht met behulp van de roterende borstel is
  • ruim voldoende.
  • Turbostand is prettig, maar zul je niet vaak
  • nodig hebben.
  • Handig op te bergen en 2 accu's

Minpunten

  • Redelijk prijzig, maar is het waard
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews