Bosch BBS1224NC - Reviews

Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
stofzuiger
Type
steel-stofzuiger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tofik 14-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke stofzuiger maar veel te duur.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben net een week in het bezit van deze stofzuiger. Hij doet wat hij moet doen.
Alleen heb ik daarnaast de dyson v10 uitgeprobeerd. Ik moet zeggen dat die veel meer zuigkracht heeft, maar die kost ook 100 euro duurder.
Ik vindt deze stofzuiger ideaal om bv de trap en auto mee te stofzuigen. Alleen jammer dat de accu na 7 minuten leeg is op de turbostand.
De prijs kwaliteit verhouding vind ik niet goed overeen komen. Hij mocht wel wat goedkoper zijn, als je hem vergelijkt met de dyson v10.
Voor de rest een degelijke stofzuiger.
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

PJBerg 14-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur Bosch BBS1224NC

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne stofzuiger. Erg blij mee en vooral de korte laadtijd is top. Minpunt is de korte zuigtijd als je met de hoogste stand zuigt.
Beetje zwaar.

Pluspunten

  • Korte laadtijd
  • Krachtig
  • Inclusief kruimeldief

Minpunten

  • Korte zuigtijd bij turbostand
  • Beetje zwaar
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fjord 09-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De reden was voornamelijk vanwege de 2 accu's. De stofzuiger is gebruiksvriendelijk en handig in gebruik. Ook de bijgeleverde stukken zijn makkelijk en snel te monteren. Met een gewicht 3,5kg ligt deze makkelijk in de hand. ik kan begrijpen dat andere mensen dit te zwaar vinden. De turbo stand duurt circa 7 min. ik heb de turbostand nooit zo lang hoeven te gebruiken. Stofzuiger is ook makkelijk in en uit elkaar te halen

Pluspunten

  • 2 accus's
  • bijgeleverde mondstukken
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jacqueline 09-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer praktisch.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zuigkracht zeer goed, mede dankzij turboknop. Handige accessoires en dubbele accu.
Zeer goede kwaliteit

Minpunten

  • Handstofzuiger is iets aan de zware kant
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 08-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Accu stofzuiger met verwisselbare accu

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De stofzuiger is vrij stil en heeft een goede zuigkracht ook zonder de powerknop. Snoerloos is een uitkomst, vooral bij het zuigen van de trap. Is goed op te bergen met bijgeleverde beugel waar je ook de hulpstukken op kwijt kunt. Hulpstukken zijn ook erg handig om de auto schoon te houden. Al met al een aanrader.
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans1951 08-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Comfortabel stofzuigen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik was op zoek naar een handzame stofzuiger met de modernste techniek. Eentje met veel gebruiksgemak en optimaal resultaat. Gevonden: de BBS1224NC van Bosch. Topproduct tegen een concurrerende prijs! Zeer tevreden klant.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Prijs
  • Mooi
  • Praktisch door dubbele functie
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mahinder 08-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil in gebruik, mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De meegeleverde zuig-accessoires passen onderaan de wandhouder van de stofzuiger. De stofzuiger is relatief stil tijdens gebruik. De acculader heeft een ventilator die gaat draaien als je de lege accu erin doet en het ventilator geluid is goed hoorbaar. Als de accu vol is (meestal binnen 60 minuten) dan stopt ook de ventilator met koelen. De meegeleverde accessoires zijn ook handig in gebruik voor bijvoorbeeld stoffen stoelen/banken etc.

Pluspunten

  • Design
  • Stil in gebruik
  • Wandhouder met ruimte voor accessoires

Minpunten

  • Aanschafprijs
  • Geluid ventilator oplader
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JB 06-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De stofzuiger werkt prima en ik ben dik tevreden.De motor is krachtig en met de hulpstukken en 2 accu’s is deze helemaal af.

Pluspunten

  • Mobiliteit, hulpstukken
  • 2 accu’s en krachtig

Minpunten

  • In turbostand is de batterij redelijk snel leeg
Geschreven voor: Bosch BBS1224NC

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer