Bosch BGLS4530 zwart, wit - Reviews

Specificaties
Vermogen
750 watt
Stofopvang
stofzak
Energieklasse
A energieklasse

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 2 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BGLS4530 zwart, wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

pieter 09-07-2020

onvoldoende

Geschreven voor: Bosch BGLS4530 zwart, wit

Algemene score

2,0
Stofzuiger is prima maar tijdens het stofzuigen is de vacuumkracht te groot. Uiteraard heb ik de moter van de stofzuiger op zijn laagst gezet en ook de borstel op verschillende standen gezet.
Zeker stofzuigen voor ouderen en stofzuigen bv onder een bed gaat moeilijk.
Heb het hier met de winkelverkoper over gehad en deze had de klacht eerder gehoord. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Robreim 16-06-2020

Uitstekend

Geschreven voor: Bosch BGLS4530 zwart, wit

Algemene score

10,0
Hij is lekker licht. Zuigt prima. Voldoet aan onze verwachtingen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Nicole 01-05-2020

zuigmond te zwaar

Geschreven voor: Bosch BGLS4530 zwart, wit

Algemene score

8,0
de zuigmond is te zwaar en zuigt niet zo goed als de oude zuigmond van mijn oude Bosch stofzuiger, dus nu gebruik ik de oude zuigmond op de nieuwe stofzuiger. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

de Gooijer 07-04-2020

Krachtige stofzuiger

Geschreven voor: Bosch BGLS4530 zwart, wit

Algemene score

10,0
Bijzonder krachtige strofzuiger. Lange steel met handvat. Lang snoer zodat je niet steeds van stopcontact hoeft te wisselen naar de verschillende kamers.
Fraai vormgegeven. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Fred S te Alkmaar 27-01-2020

Geweldig en stil !

Geschreven voor: Bosch BGLS4530 zwart, wit

Algemene score

10,0
Na alle reviews gelezen te hebben, gekozen voor een eigen oordeel. Mooie "kleine" vormgeving, stil en een zeer goede zuigkracht. Licht in de bediening, zo ook de snoer afrol. Ik mis alleen de "boorhulp". die wel in de folder/handleiding staat, maar niet is bijgeleverd. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

BOSCH BGLS4530 20-01-2020

Wat een werkgenot

Geschreven voor: Bosch BGLS4530 zwart, wit

Algemene score

10,0
Eerst even vele reviews gelezen wat een gemiddeld resultaat gaf, maar geen echte + of -. Dus uitgepakt alles stappen (simpel) doorlopen en gekeken of deze het gevecht met o.a. de hondenharen aankon. Wat een plezier om te stofzuigen. Ik heb geen enkele negatieve ervaring welke ik las in de reviews kunnen ervaren. Ja, het blijft persoonlijk, maar ik ben kritisch. Alles wat positief is klopt. Stil, soepel, mooie hulpstukken, licht in gebruik en een perfecte zuigkracht. Dat zuigmondje voor de boormachine had ik er wel graag bij gehad. Deze staat alleen in de folder, maar zat niet in de doos. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Garand M1 08-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Licht in gebruik

Geschreven voor: Bosch BGLS4530 zwart, wit

Algemene score

8,0
Snelle levering via DHL en een uitstekende zuigkracht met een lang snoer. De stofzuiger volgt moeiteloos al je bewegingen. Prima koop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

J. de Haan 06-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stofzuiger met zak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BGLS4530 zwart, wit

Algemene score

8,0
Mooie stofzuiger, licht in gewicht en geluidsarm. Goede zuigkracht prima stofzuiger. Goede prijs kwaliteitsverhouding.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer