Bosch BBH73275 - Reviews

Best Reviewed dec 2018 Bosch BBH73275
Best Reviewed - december 2018
Specificaties
Stofopvang
zakloos
Type/soort
stofzuiger
Type
steel-stofzuiger
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch BBH73275 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Crum 16-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH73275

Algemene score

9,0
Wij hebben met name voor dit product gekozen omdat we in een split level woning wonen, met veel trapjes.
Dit houdt dus in dat we 6 trappen in huis hebben met elke trap, een woonlaag.
Voorheen moest ik dus elke keer het snoer in en uit de stopcontact halen,en was ik best veel tijd kwijt.
Dit is in 1klap verleden tijd door deze aanschaf, mijn vriendin en ik ervaren een super gemakkelijk werkgemak ervan.
+Hij heeft een sterke zuigkracht waar je u tegen zegt, de eerste x dat ik hem door het huis heen haalde pakte die ook alle haren mee die verstopt zaten in het tapijt op de trapjes.
En ze leken daardoor weer gewoon als nieuw.
Nog een groot +punt wat we beide vinden is de accuduur, we hebben hem zeker 3x voor een goede schoonmaak beurt gebruikt voor het gehele huis en dat voor 7woonlagen die we hebben.

Het enige -puntje is eigenlijk dat de onderkant van de steelstofzuiger best breed is waardoor ik niet onder de banken en bedden kom in het huis, we zijn daarom aan het denken om o.a daarvoor de aanvullende accessoires aan te schaffen hiervoor.

Pluspunten

  • krachtig
  • accuduur
  • mobilitieit
  • licht in gebruik

Minpunten

  • dikke onderkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.B. 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH73275

Algemene score

8,0
Tot nu tevreden mee. Doel was om makkelijk en snel de woonkamer dagelijks te kunnen zuigen, waarvoor die uitstekend geschikt is.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Lange accuduur

Minpunten

  • Zwaar
  • Geen accessoires standaard erbij, ondanks de prijs

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Daan 03-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch BBH73275

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH73275

Algemene score

9,0
Na lang zoeken deze bosch gekocht dit omdat de specificaties mij erg aanspraken. En de reviews erg lovend waren. De sterke zuigkracht is ideaal in een huis met dieren. Werkt goed op tegelvloer en tapijt. Accu gaat lang mee om heel het huis te stofzuigen en de opvang bak is makkelijk leeg te maken. Ideaal dat de stofzuiger zelf aangeeft dat het geleegd moet worden.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Goede zuigkracht
  • Accu gaat lang mee
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Evelien 28-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH73275

Algemene score

8,0
Product voldoet prima aan onze verwachtingen en is zeer handig in het gebruik. Zijn prijs is het zeker waard!

Pluspunten

  • zuigkracht
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • geen accesoires erbij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wilma Rietberg 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snoerloos en zeer goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH73275

Algemene score

10,0
Wij hebben de stofzuiger nog maar zeer kort maar zijn zeer tevreden.
Je pakt hem erg gemakkelijk om snel even vuil op te zuigen zonder snoeren een stekker in een stopcontact te moeten steken.

Pluspunten

  • Zeer goede zuigkracht
  • Roterende borstel verwijderd prima vuil op tapijt
  • Degelijke machine
  • Stofreservoir gemakkelijk te reinigen

Minpunten

  • Tamelijk zwaar
  • Stofzuigen op trappen
  • Stofzuigen onder lage voorwerpen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marina Berlauwt 22-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH73275

Algemene score

10,0
Eindelijk een stofzuiger naar mijn hart. Wendbaar, geen snoeren, krachtig. Een stofzuiger die doet wat hij moet doen zonder dat je daar kracht voor moet gebruiken.

Pluspunten

  • Wendbaar
  • Kracht
  • Soeplesse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paulo 20-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Excellent product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH73275

Algemene score

10,0
I was looking for a product that can quickly help in vacuuming floors, having pets at home, this is a daily task. The Bosch Vacuum cleaner is ideal for this task, light but strong vacuum power it is easy to just pick it up and vacuum the place to keep it nice and tidy

Pluspunten

  • robust
  • vacuuming power

Minpunten

  • none

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gam 24-11-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Gewoon Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH73275

Algemene score

9,0
Dit is inmiddels onze tweede Athlet. Wat een gemak! Vooral de ergonomie is perfect; het gewicht zit niet bij de pols. Wendbaar, makkelijk onderhoud. Dus GEWOON GOED

Pluspunten

  • GEWOON GOED
  • PRIJS/KWALITEIT
  • MOOI DESIGN; NIET OVERDONE

Minpunten

  • GEEN

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter jacobs 13-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Accustofzuiger BBH 73275

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH73275

Algemene score

8,0
De degelijkheid, de instelbare zuigkracht en de lange accuduur, kortom het is een fijn apparaat wij hebben in de kamer tegels ,hier volstaat stand 1 op de andere vloeren boven stand 2 ,zo kan ik dus ruim een uur zuigen.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Instelbare zuigkracht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

H.A. 15-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH73275

Algemene score

8,0
Mooie stofzuiger, goede zuigkracht, ben er heel blij mee. Jammer dat er geen stukken worden meegeleverd om bijvoorbeeld met de hand te stofzuigen en na een paar keer gebruik gaat de accu leeg. Heb er totaal misschien een kwartiertje mee gezogen. Als dit vaker gebeurd ga ik hem terugsturen. Voor de rest wel tevreden met de zuigkracht, daar gaat het om uiteindelijk.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

John H. 02-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Praktische stofzuiger, snoerloos en gemakkelijk inzetbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH73275

Algemene score

9,0
We wilden een snoerloze steelstofzuiger, deze Bosch overtreft onze verwachtingen, zeer gemakkelijk in gebruik, feit dat de zuigmond rond zijn as kan draaien maakt dat je zelfs onder kasten gemakkelijk kunt stofzuigen.
Accu gaat ook lang genoeg mee, zelfs op de laagste stand zuigt deze Bosch nog heel goed, ook gemakkelijk op de houten vloer.

Pluspunten

  • zeer gemakkelijk in gebruik
  • snoerloos is echt heel gemakkelijk
  • mooi design en staat stabiel in parkeerstand
  • zuigt heel goed
  • snel opgeladen

Minpunten

  • voor ons geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evy T.K 25-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer aangename stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH73275

Algemene score

9,0
Erg mooi apparaat. Je wilt ontspannen en graag stofzuigen. Aangenam stil. K ben erg blij mee!
Dikke aanrader

Pluspunten

  • Toffe design
  • Car en huiskit bij te voegen

Minpunten

  • Iets zwaarder dan verwacht
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

C&Avd.B 13-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuigt prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch BBH73275

Algemene score

9,0
Wij hebben voor deze steelstofzuiger gekozen om dat hij snoerloos is en toch meerdere standen etc. heeft. Is nu een paar dagen in huis , en elke dag al even gebruikt, en zijn er zeer tevreden over.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer