Rowenta Compact Power Stofzuiger met zak RO3927 - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Vermogen
750 watt
Stofopvang
stofzak
Energieklasse
A energieklasse

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

iansel 02-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Toptoestel!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hij had net iets makkelijker mogen zijn voor de steel aan het toestel te hangen, en voor op te heffen.
Voor de rest een top toestel!

Pluspunten

  • Kleur

Minpunten

  • Handvat
Geschreven voor: Rowenta Compact Power Stofzuiger met zak RO3927

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

StijnEline 12-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Hoge zuigkracht, arbeidsintensief stofzuigen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De Rowenta Compact Power is een handige en vlot rijdende stofzuiger.
De draad is vrij lang en kan dus lang in eenzelfde stopcontact blijven zitten alvorens te versteken (tov onze vorige stofzuiger). Ook geeft hij geen problemen om op te rollen.
Door het lichte gewicht van de stofzuiger ben je er zeer mobiel mee. Het gewicht doet niets aan de zuigkracht, deze is nl. ZEER sterk.
Om 20 minuten te kunnen stofzuigen, moet ik de zuigkracht wel op het minimum zetten. Dit omdat het wel zeer intensief is. Wanneer ik hoger ga, blijft het kopstuk soms aan de grond vastzitten.
Wat ook niet helpt, is de siliconen rand achteraan het kopstuk. Deze biedt heel veel weerstand bij het stofzuigen, waardoor ik amper vooruit geraak. De hoogte van de kop is wel goed, je kan er gemakkelijk mee onder de zetel.
De lengte van de stang is goed regelbaar, waardoor rugklachten niet van toepassing zijn.
Over het geluid van de stofzuiger heb ik niet echt een mening. Stofzuigen maakt nu eenmaal wat lawaai.

Pluspunten

  • Heel mobiel
  • Heel wendbaar
  • Zuigkracht regelbaar

Minpunten

  • Zeer vermoeiend
  • Siliconen rand aan zuigkop
Geschreven voor: Rowenta Compact Power Stofzuiger met zak RO3927

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Carina 06-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Krachtig toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het compacte toestel is heel krachtig, soms te krachtig want het zuigt zich vast aan de grond en moet ik aan de knop draaien om de intensiteit te minderen. Het is heel licht, dus praktisch voor als je de trap stofzuigt.

Pluspunten

  • lang snoer
  • krachtige zuigkracht

Minpunten

  • plastieken voet
  • geen opbergmogelijkheid hulpstuk
Geschreven voor: Rowenta Compact Power Stofzuiger met zak RO3927

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Stefan 31-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

een lichte superstofzuiger

Algemene score

8,0
Deze lichtgewicht stofzuiger heeft een enorme zuigkracht: je moet zelfs soms de instelling aanpassen omdat hij aan de grond blijft 'kleven'. Op tapijten is deze zuigkracht zeer welkom: elk kruimeltje en pluisje verdwijnt in de zak! De stofzuiger is enorm wendbaar en heel licht om bv. op een trap mee naar boven te nemen. Het snoer had net iet langer gemogen, het is wat korter dan wat ik gewoon ben. Een goede keuze voor een lichte, mooie stofzuiger tegen een goede verhouding prijs-kwaliteit.

Pluspunten

  • buitengewone zuigkracht
  • wendbaarheid
  • licht gewicht

Minpunten

  • iets te korte snoerlengte
Geschreven voor: Rowenta Compact Power Stofzuiger met zak RO3927

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tineke VH 29-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Compact toestel met power

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een kleine compacte stofzuiger met een stevige zuigkracht. Ik zet de kracht zelfs een beetje minder omdat die anders te hard zuigt. Eén nadeel vind ik de steel, het systeem is niet zo efficiënt om de steel te verlengen of te verkorten. Wat betreft het geluidsniveau vind ik dit goed meevallen. De overgang om te wissen naar een vloer of tapijt gaat ook heel vlot.

Pluspunten

  • Compact
  • Lichtgewicht
  • Krachtig
  • Wendbaar

Minpunten

  • Uitschuifsysteem van de steel
Geschreven voor: Rowenta Compact Power Stofzuiger met zak RO3927

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nele11 27-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Kleine compacte stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Klein en compact. Met het handvat is dit zeer handig om de trap te stofzuigen zonder brokken te maken. Wel een wat korte steel en de borstel - steel zitten niet volledig in elkaar. Verder wel zeer tevreden. Het kan ook ver onder het bed stofzuigen, iets wat anderen niet kunnen.

Pluspunten

  • krachtig
  • compact

Minpunten

  • korte steel
  • borstel - steel klikken niet in elkaar
Geschreven voor: Rowenta Compact Power Stofzuiger met zak RO3927

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Aurnia 26-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtig en wendbaar toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een verschil met mijn oude stofzuiger! Ik heb de Rowenta Compact Power eerst uitgetest op mijn tegelvloer en ik merkte een duidelijk verschil. De motor is krachtig, maar maakt niet zoveel lawaai. Het snoer is behoorlijk lang, dus ik hoefde niet steeds te wisselen van stopcontact. Hij is handig van formaat, is wendbaar en rijdt heel soepel. De steel vind ik ook behoorlijk lang, dus mijn vriend heeft geen excuus meer om niet te hoeven stofzuigen! Toen ik hem uittestte op mijn tapijten merkte ik pas echt een duidelijk verschil met mijn vorige stofzuiger. De zuigkracht is veel beter; het kattenhaar verdween als sneeuw voor de zon. Ik ben tevreden!
Geschreven voor: Rowenta Compact Power Stofzuiger met zak RO3927

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

vicky 24-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

krachtig en stil toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heel stille stofzuiger, (te) sterke zuigkracht, heel wendbaar en lang snoer. Wel jammer dat hulpstuk niet in de steel ingewerkt is, zoals bij andere rowenta modellen. En de steel krijg ik niet meer uit elkaar gehaald(niet genoeg macht om die kleine knopjes in te duwen) om het hulpbortsteltje erop te monteren

Pluspunten

  • stil
  • lange draad
  • heel wendbaar

Minpunten

  • te sterke zuigkracht, moet op minimum gezet worden
  • hulpstuk niet ingewerkt in de steel
Geschreven voor: Rowenta Compact Power Stofzuiger met zak RO3927

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Delrue d 24-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Compacte power

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Licht ,kan overal onder en dit zonder verlies aan power. Wel eerder voor appartementen of kleinere ruimtes

Pluspunten

  • Licht
  • Overal onder

Minpunten

  • Goed voor kleinere ruimtes
Geschreven voor: Rowenta Compact Power Stofzuiger met zak RO3927

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Kevin 16-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

klein maar krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een makkelijk te transporteren toestel, licht en klein, maar toch heel krachtig. Bovendien maakt het ook niet te veel lawaai. Het snoer zou wel iets langer mogen, maar het voldoet voor kleinere ruimtes zeker.

Pluspunten

  • klein en licht
  • krachtig

Minpunten

  • snoer mocht net iets langer zijn
Geschreven voor: Rowenta Compact Power Stofzuiger met zak RO3927

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

veerle 07-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

goed toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
compact, licht toestel dat doet wat je verlangt van een stofzuiger. Ideaal voor kleine ruimtes die snel stofvrij dienen te zijn.

Pluspunten

  • compact
  • licht
Geschreven voor: Rowenta Compact Power Stofzuiger met zak RO3927

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Samy84 06-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Aanrader. Enorme zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik ben heel tevreden van deze stofzuiger. De zuigkracht is enorm goed. En hij is heel compact en makkelijk om overal in huis mee te nemen.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Compact
Geschreven voor: Rowenta Compact Power Stofzuiger met zak RO3927

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer