Nilfisk Neo - Reviews

Specificaties
Vermogen
750 watt
Stofopvang
stofzak
Energieklasse
A energieklasse
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 30 reviews die zijn achtergelaten voor de Nilfisk Neo op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

dnHurk 08-09-2014
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

7,0
In eerste instantie was het een handzaam apparaatje wat 'af en toe' een keer omviel, dit begint nu echter te irriteren. Ook de lengte van het snoer is bij een groter huis niet ideaal.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Azurak_01 26-05-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

6,5
Heb dit toestelletje nu enkele weken in mijn bezit en ik moet zeggen dat ik voor deze prijs geen betere had kunnen verkrijgen qua zuigkracht (aanbieding ibood).

Toestel behoud zijn zuigkracht erg goed (elke stofzuiger met stofzak verliest zuigkracht) maar het viel me hier goed mee, heb geen hond dus enkel stof en zand wat we van de tegels opzuigen.

De bouwkwaliteit viel mij echter een beetje tegen, de wieltjes zijn van rubber gecoat plastiek en voelen niet echt degelijk aan (al voel ik dat niet als het toestel over de vloer heen gaat).

De hendel om hem op te pakken heeft ook niet echt goede een goede nadruk gelaten. Voelt los aan en lijkt erg los te zitten.

Maar al bij al loopt hij soepel over de tegels de wij hebben en de lengte van de kabel is voor ons appartement 97 m² lang genoeg).

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Tanguyvd 22-05-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
Klein en lichtgewicht is dus super handig (voor op 't verdiep)
Hij voelt niet te plastiekachtig aan, lees, is van stevige makelij. Het voetstuk is smal (handig voor in kleine plaatsten, tussen kasten, rekken, stoelen). Maar het zou me verbazen dat hij meer dan 20 jaar zou mee gaan, zoals mijn andere robuuste R2D2 uit de jaren stilletjes (die het nog steeds doet)

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

janpruijt 21-05-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,8
onze hulp gebruikt deze machine het meest en is er zeer goed over te spreken .wij hebben deze ook gebruikt en alles gaat er goed mee.vooral het gebruiksgemak en het gewicht en de wendbaarheid zijn voor ons belangrijk .we hebben er,ook gezien de prijs,een goede keuze mee gemaakt,het enige minpunt is dat
hij tamelijk veel geluid maakt,vooral in de hogere tonen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

caersbart 20-05-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Goede lichte stofzuiger met gemakkelijk handvat. Het snoer mocht iets langer en komt er soms moeizaam uit. Stofzuiger is licht maar kantelt ook snel om. Voor de rest prima beestje :-)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nirvie 19-05-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
De Nilfisk Coupe Neo is eigenlijk de ideale stofzuiger voor pas samenwonenden. Door zijn kleine gestalte volgt hij je in elke hoek van je woning en neemt hij al het aanwezige stof mee dankzij zijn 2000 watt sterke motor.

Nilfisk heeft daarnaast ook gedacht aan astma- en allergie patiënten. Dankzij zijn geïntegreerde HEPA-filter wordt de ernst van deze kwaaltjes ingeperkt.

Het is ook interessant om te vermelden dat deze kleine Nilfisk ook uitblinkt in veelzijdigheid. Je kan dankzij zijn telescopische arm gemakkelijk de lengte verstellen, waardoor je net iets gemakkelijker dat moeiljk te bereiken plekje kan stofzuigen. De stofzuiger wordt geleverd met twee handige opzetstukken die dit stofzuigertje nog wat veelzijdiger maken. Anderzijds is hij door een handvat dat je makkelijk omhoog kan brengen ook nog makkelijk mee te nemen. En als je dan klaar bent haak je de arm gewoon in het hiervoor voorziene haakje, waardoor hij ook niet te veel plaats inneemt in je berging.

Kort samengevat ben ik zeer tevreden met deze stofzuiger en zou ik hem aan iedereen aanbevelen. Niet twijfelen, kopen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hondengans 19-05-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Alles samengenomen gewoonweg goede bang for the buck. Qua mogelijkheden moet je niet ver zoeken natuurlijk, het vermogen is regelbaar, je kopstuk kan met of zonder borstel en de steel is (wel enorm gemakkelijk) te verlengen voor die verdere plekjes.

Pas op, het is een enorm kleine stofzuiger. Ik vind dit een voordeel voor deze in mijn klein huis te kunnen gebruiken, het staat hier goed vol en zo kan ik hem makkelijk constant in één hand houden, maar rollen doet die ook heel vlotjes. Natuurlijk heb je dan als nadeel dat er gewoonweg minder stof in kan. Ik kom persoonlijk wel lang toe met één stofzak en duur zijn ze niet als je passend B-merk vindt (in de blokker bv.). Qua zuigkracht merk je niet dat je een kleinere stofzuiger hebt.

Het toestel steekt goed in elkaar, voelt licht zonder in te boeten aan stevigheid. Ik heb de stofzuiger natuurlijk maar een maand, dus kan me niet geweldig uitspreken over duurzaamheid. Afgaande op andere reviews las ik dat deze lang mag meegaan en dat verwacht ik er ook van, anders mag de garantie zijn werk doen.

Voor weinig geld heb je een kleine stofzuiger, die de zuigkracht heeft van wel wat grotere modellen, tof aanvoelt en gebruiksvriendelijk is. Omdat hij net zo licht is, voelt stofzuiger minder als een karwei aan, ideaal dus.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Johan Cnockaert 19-05-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Doet wat moet. Fijn, licht en handig toestel. Volledig in lijn met de verwachtingen en zoals alle door mij gekende producten van Nilfisk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Qweety1978 19-05-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
super compacte (bijkomende) stofzuiger. Spijtig dat je hem moeilijk rechtop kan dragen (handvat zit dan aan de onderzijde!) Voor de rest zeer tevreden van de prestaties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Barbu 19-05-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,5
Er mogen nog een paar accessoires bij zijn vind ik.Iets te veel lawaai.Ook een paar extra stofzakken mag wel.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

flikken58 19-05-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Klein,krachtig en handig, spijtig van de korte kabel.
Verder zeer tevreden over het toestel. Zeer licht dus ideaal voor mensen die rugproblemen hebben .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bigpapa 19-05-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
De perfecte stofzuiger. Deze gekocht nadat mijn dirty devel kapot was. Mijn vrouw wilde een kleine sterke stofzuiger. Het merk gaf ook de doorslag. Toen ik hem binnen kreeg viel mij op dat hij lekker klein is . En toch hulpstukken in de stofzuiger opgeborgen. De zuigkracht is fenomenaal. Ik heb plavuizen en moet de zuigkracht op de helft zetten. Meer is overbodig, en nog zuiniger ook. Het zuigt als de beste, en ja deze is wel met stofzak maar als je op internet kijkt kom je die zeer goedkoop tegen met gratis verzenden. Al met al een zeer goede koop, en is zeker aan te bevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

bre20 19-05-2014
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,2
het is een goede en wenbare stofzuiger goed op een houte vloer
en op vloer bedeking je kan er ook goed mee in de kleine hoekjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HElstgeest 19-05-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,2
Prima eenvoudige stofzuiger, licht van gewicht en handelbaar omdat hij klein is.
Had hiervoor een Miele dus merk wel een kwaliteitsverschil in materiaal. Verder voldoet hij aan de verwachting, namelijk goed stofzuigen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

frfrc1 19-05-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,0
mooie stofzuiger handzaam en krachtig.doordacht design.makkelijke bediening. kan hem iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

bdp750 19-05-2014
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,5
Enkele weken geleden bij iBood aanbieding deze Nilfisk nogmaals gekocht, nu voor dochter.
Pluspunten: licht, goed draagbaar op bv trap; zuigt het stof goed op, prijs valt best mee.
Minpunten: nogal hoog model, valt soms op zijn zijkant indien onzacht behandeld; snoer mocht iets langer zijn, moeten in onze leefkamer de stekker telkens eens versteken (op zich niet zo erg natuurlijk).
Kleine stofzakken, maar goedkoop verkrijgbaar bij Action.
Na ongeveer twee jaar meer lawaai en verminderde zuigkracht, mogelijk door het opzuigen van bouwstof?
Al bij al geen slechte koop, zouden er anders geen tweede gekocht hebben.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

penderci 19-05-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Deze kleine maar fijne stofzuiger is erg krachtig. De stroomkabel mocht misschien wat langer zijn, maar voor de rest is dit een zeer degelijke stofzuiger. Zeker voor de prijs die we ervoor betaalden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gvh09 19-05-2014
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
heel compacte stofzuiger met krachtige motor en heel wendbaar door zen wieltje vooraan...
handige opberg mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dnHurk 19-05-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,5
Handig klein stofzuigertje wat veel vermogen heeft. Alleen jammer dat hij wat topzwaar is en het snoer niet bijster lang. Waardoor je dus nogal eens moet wisselen/de stofzuiger overeind moet helpen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

djt5901 19-05-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
De stofzuiger voldoet aan onze vereisten.

Voor gebruiksgemak een 7 omdat het snoer soms net iets te kort is.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews