Miele Complete C3 PowerLine - SGSF3 zwart, blauw

Vergelijkbare producten

Miele Complete C3 Parquet PowerLine - SGSF3 zwart, blauw

Miele Complete C3 Parquet PowerLine - SGSF3 zwart, blauw
8,0

Miele SGEF3 zwart, rood

Miele SGEF3 zwart, rood
8,2
Bekijk alle Stofzuigers
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 10 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Miele Complete C3 PowerLine - SGSF3 zwart, blauw op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Laura 31-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bijzonder fijne stofzuiger!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden, zeer strakke uitvoering, gemakkelijk in gebruik en heel wendbaar. Prettig gewicht (hij is niet te zwaar) en ook niet te luid. Al met al het geld geheel waard, je hoeft eigenlijk niet te bukken om aanpassingen te doen tijdens het zuigen door het gemakkelijke handvat. Een wereld van verschil met het vorige apparaat, een aanrader voor wie stofzuigen aangenamer wilt maken.
Zeer constante resultaten en grote betrouwbaarheid zijn voor ons belangrijke redenen om voor Miele stofzuiger te kiezen. De prijs ligt wel wat hoger dan de andere modellen, maar met Miele krijg je daar wel kwaliteit voor terug. Bijzonder fijne stofzuiger!

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Licht Gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet S 24-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dit is een blijvertje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Sinds een week deze stofzuiger omdat de vorige (ander merk) niet langer goed zoog. Erg tevreden, zeer strakke uitvoering, gemakkelijk in gebruik en heel wendbaar. Prettig gewicht (niet te zwaar) en ook niet te luid. Al met al het geld geheel waard, je hoeft eigenlijk niet te bukken om aanpassingen te doen tijdens het zuigen door het gemakkelijke handvat. Een wereld van verschil met het vorige apparaat, een aanrader voor wie stofzuigen aangenamer wilt maken.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Gebruiksgemak
  • Luidheid
  • Gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e**s@g**l.com 04-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tevreden over Miele stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over Miele. Mijn vorige Miele stofzuiger heeft 20 jaar trouwe dienst gedaan.
Mijn nieuwe Miele C3 heeft een hoge zuigkracht, maar is toch goed regelbaar. Makkelijk met zichtbare instellingen voor diverse soorten vloeren.

Pluspunten

  • Overzichelijke instellingen
  • Hoge zuigkracht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kees van Zijtveld 27-05-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Geweldige snoerlengte en actieradius

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Al tientallen jaren stofzuigen wij met een Miel stofzuiger. Zeer constante resultaten en grote betrouwbaarheid zijn voor ons belangrijke redenen om voor Miele stofzuiger te kiezen.

Pluspunten

  • Laat je nooit in de steek!
  • Veel stofzuigbeurten zonder problemen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk 29-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Toch weer een miele

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede regelbare zuigkracht. Licht in gebruik door prima wielen. Lang snoer. Attributen voldoen als verwacht.

Pluspunten

  • Wendbaar
  • Lang snoer
  • Krachtig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Inge 04-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bijzonder fijne stofzuiger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Van alle stofzuigers die ik heb gehad of bij anderen heb gezien, zuigt deze Mile het beste. Alle hondenharen worden niet verplaatst, maar echt opgezogen. Ook matten of kleden kun je met de turboborstel goed reinigen.

Pluspunten

  • goede zuigkracht
  • zuigkracht goed te regelen
  • grote actieradius
  • voldoende accessoires

Minpunten

  • n.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiny 10-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima stofzuiger met een goede zuigkracht.

Algemene score

8,0
Weer een prima stofzuiger van Miele. Doet wat hij moet doen.
Een goede verstelbare zuigkracht met diverse hulpstukken.
Extra lang snoer waardoor je dus een groot bereik hebt.

Pluspunten

  • Prima zuigkracht
  • Extra lang snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marjan 11-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Valt tegen, schuift prulletjes weg, haren hangen aan borstel

Algemene score

6,0
Deze uitvoering valt me erg tegen. Hij schuift prulletjes etc vooruit en hondenharen zitten vast in de borstel. Jammer, want daar hebben we hem juist voor gekocht! De zuigkracht is prima! Hulpstukken, gebruiksgemak etc is zoals ik van een Miele stofzuiger verwacht.

Pluspunten

  • hulpstukken
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • hondenharen zitten vast aan de borstel
  • schuift prulletjes op de grond vooruit

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

A. Hoogsteder 21-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote zuigkracht/compact model /telescopische zuigbuis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik was al een Miele fan maar ben weer terug gegaan naar Miele. Ik had twee jaar geleden een Dyson gekocht zonder stofzak dat werkte voor geen meter. Slechte zuigkracht en het reinigen of wel leeg halen stofcontainer was een smerig klus. Nu heb ik de gewone stofzak weer terug en hoef niet meer aan het stof te komen. De oude onderdelen van mijn vorige Miele stofzuiger kan ik weer op deze SGSF3 Complete C3 gewoon weer gebruiken.

Pluspunten

  • Zuigkracht
  • Compleet/compact
  • hygienische stofafvoer
  • In hoogte verstelbare zuigstang
  • Zuigkracht makkelijk in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ben Goirle 20-09-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

prima zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima zuigkracht goed te regelen jammer dat het uitblaasfilter 1 maal per jaar vervangen moet worden(€ 22,-) en niet schoon te maken is.

Pluspunten

  • zuigkracht
  • zuigkracht is te regelen

Minpunten

  • aanschaf uitblaasfilter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer